- 24 Mart 2019
- 727
- 1.983
- 43
- 29
Sürekli hormonlar deyip kendinizi de ezdirmeyin tabi ama evlilik bu işte dengeyi bir şekilde kurmak lazımInsallahevet hormonlarima yenik dusmemem lazim onunda bir sabri var sonucta

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sürekli hormonlar deyip kendinizi de ezdirmeyin tabi ama evlilik bu işte dengeyi bir şekilde kurmak lazımInsallahevet hormonlarima yenik dusmemem lazim onunda bir sabri var sonucta
Ozel degılse ne gibi kalbini kırdınKonustum ama yanliz kalmak istedigini soyledi uzerime gelme deyince uzaklastim biraz rahat kalsin dedim ama icimde firtinalar kopuyor resmen
InsallahIns affeder cnm yaa
O zaman sabah güzel bi kahvaltı ,akşam daha güzel bir akşam yemeği ,TV de şömine videosu müzik, mumlar , hoş kıyafet ....Soyledim ozur diledim ama cok kirgin bana ikna olmadi![]()
Yok ezdirme degil ama bazen de biraz susmak gerekiyorda iste sinirlenince hakim olamiyorumSürekli hormonlar deyip kendinizi de ezdirmeyin tabi ama evlilik bu işte dengeyi bir şekilde kurmak lazım![]()
Kolay değil gerçekten Allah kolay geçirmeyi nasip etsin hamileliğiniYok ezdirme degil ama bazen de biraz susmak gerekiyorda iste sinirlenince hakim olamiyorum
Sinirlenince kendime engel olamiyorum o sinir hali ile buyuk sacmaladim ondan dolayi kavga cikti yaOzel degılse ne gibi kalbini kırdın
Bende tutmuyorum orucO zaman sabah güzel bi kahvaltı ,akşam daha güzel bir akşam yemeği ,TV de şömine videosu müzik, mumlar , hoş kıyafet ....
O kadar hazırlığa da taş bile yumuşar.
Tabi aynı hatanın tekrarı olmamalı
Ya ben hamileyim oruç turmuyorum dakahvaltı falan yazmışım
Ustune gitme bugunu atlat yarın sabah o kendi isteğiyle doner kafayı takmaSinirlenince kendime engel olamiyorum o sinir hali ile buyuk sacmaladim ondan dolayi kavga cikti ya
Deme öyle ya prensesler kızmaz annelerineValla canim zor toparlanir adamEminim kizim da cok kizmistir bana babasini kirdigim icin
Amin butun herkesin kolay gecer insallahKolay değil gerçekten Allah kolay geçirmeyi nasip etsin hamileliğini![]()
Insallah dedigin gibi olurUstune gitme bugunu atlat yarın sabah o kendi isteğiyle doner kafayı takma
Ins cnm ya uzuldum bende simdi bu mubarek ramazan ayında kusluk olmazInsallah dedigin gibi olur![]()
Ayyy insallah canim yaaaDeme öyle ya prensesler kızmaz annelerineerkekler çabuk unutur canım çok şükür bizim gibi değiller
![]()
Cok tesekkur ederim canim☺ Gercekten esim bunu hak etmedi en cok buna uzuluyorum bendeIns cnm ya uzuldum bende simdi bu mubarek ramazan ayında kusluk olmaz
Bazen insan sinirlenince agzından cıkanı duymuyor pısman oluyor ama napalımCok tesekkur ederim canim☺ Gercekten esim bunu hak etmedi en cok buna uzuluyorum bende
Başta bi naz yapar kendini böyle mi affettiriceksin falan diye ama bu söylediklerim insanda vernel etkisi yapıyorBende tutmuyorum orucSabah ise gidiyor ama aksam icin cok guzel fikir pastada yaparim sevdiginden yumusar herhalde birazcik
Aslinda cok sinirli biri degilim ama bu aralar kendimi taniyamiyorum resmen yanlizlik mi aile ozlemi mi hormonlar mi bilemiyorum isteBazen insan sinirlenince agzından cıkanı duymuyor pısman oluyor ama napalım
Affetsin herseyi yaparim onun icin yeter ki yumusasindaBaşta bi naz yapar kendini böyle mi affettiriceksin falan diye ama bu söylediklerim insanda vernel etkisi yapıyor ☺
Hormonlor da olabilir cnm hamilelikte olur oyle seyler basta bende boyleydim esimle tartısıyordum Allah'a şükür su an cok iyiyizAslinda cok sinirli biri degilim ama bu aralar kendimi taniyamiyorum resmen yanlizlik mi aile ozlemi mi hormonlar mi bilemiyorum iste![]()