Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kimseyi yargılamak istemem ama insanlar paranın nasıl kazanıldıgını bilmeden mal mülk sahibi olmaya çalısıyorlar cok ama cok enteresan.tekrar söylüyorum tek bir kişiye değil söylediğim böyle yapan herkese.
bencede bilmeden kimseyi yargilamamaniz gerekiyor.ben şuanda çalışmiyor olsamda evlenmeden önce calistigim için paranın nasıl kazanildigini çok iyi biliyorum.sizin bedavadan Mal mulk sahibi olmak dediğiniz gibi şeylerin ayrımı eşler arasında olmaz.eşim calisiyorsa kendi için değil başta çocuğu ve benim için çalışıyordur.siz bunun farkında olmadığıniza göre evli değilsiniz herhalde.umarım sizde bir gün bunu kavrayabilirsiniz. şimdi asıl konuma gelirsem,ben eşime sonuna kadar güveniyorum.eşim kabul etmese ev eşimin üzerine olsada tartışma cikaracak değilim.devlet de sizin düşündüğünüz gibi düşünüp nasıl olsa adam çalışıyor Malda mulkde onundur demeyip böyle bir kanun çıkardığı için bende madem kanunen böyle resmiyette böyle olsun dedim.biraz uzun oldu ama kusura bakmayınartık
ben 7 yıllık evli ve çalısan bir bayanım tamda en farkında olan benim şu durumda:))))))) kafanızı yormayın böyle maddi şeylere çabuk yaşlanırsınız,cildiniz kırışır,yanagınız sarkar falan filan:)
Israrla başka arkadaşları maddiyata önem vermekle suçluyorsunuz ve eşinize güveninizin sonsuz olduğunu söylüyorsunuz,
Ben hala anlamadım neden bu talepte bulunduğunuzu.
Arkadaşlar kanunları anlatmış,yani evin herhalükarda yarısının size ait olduğunu bildiğiniz halde neden bu isteğiniz devam ediyor,
Normalde gayrimenkulün bayanın üzerine yapılması taraftarıyım ,ama sizin durumunuzda eşinizin kardeşlerle beraber aldığı bir ev var,ve bu ev sizin üzerinize olduğunda 2 kaynınızın işkilleneceğini biliyorsunuz.
Acaba amacınız sadece birilerine bişeyler ıspatlamakmı diye düşünmeden edemedim.
7 yıllık evli olupda hala bunun farkına varamamis olmaniza üzüldüm doğrusu.siz çalıştığınız için eşinizle aranızda senin benim param konusu geçiyor olabilir ama benim eşim ikimizin yerinde çalıştığı için kiböyle olmasada bizim aramızda bu konu hiç geçmezdi.uyarınız içinde tsk ederim ama hiç gerek yoktu allaha şükür yüz hatlarimda boyumda KİLOmda yerinde bu konuları kafama taksaydım eğer bugüne kadar fiziksel olmasada ruhsal sorunlarım olurdu diye düşünüyorum.ben tekrar hatirlatiyorum evi eşim ister yapar ister yapmaz buna benim hiç bir itirazım olmaz.eğer para göz biri olsaydim illede ev benim adıma olacak diye tuttururdum.ha bu arada bence bana verdiginiz tavsiyeye kendiniz dikkat edin derim belliki dış gorunusu önemsiyorsunuz dikkat edinde biyeriniz sarkmasın veya kilonuz artmasin:)
haa bu arada bundan sonra size ayıracak vaktim yok sonra üzülmeyin bu kız niye yazmıyor diye![]()
ben kimseyi suçlamıyorum bence yorumları dikkatlice okuyup cevap yazarsanız daha iyi olur.ayrıca benim kimseye ispatlamaya calistigim birşey yok.kayinlarimla ortak almış olabiliriz ama her ev sahibinindir.isterse onlarda eşlerinin üzerine yapabilirler.dikkatli okuyup yorum yazarsanız sevinirim :)
kusura bakmayın ama sizin isteğiniz biraz garip bir istek...
2002 yılından sonra edinilen malların tamamı ortaktır o ayrı...
ama adamın çaılştığı ve kazandığı parayla alacağı evin tamamını istemek...
bana bencilce geliyor biliyor musunuz?
insan sadece kendini bu kadar düşünmez...
eşime canımı veririm ama böyle bir şey isteseydi kırılmak değil de ayrılırdım ondan...
niye böyle düşünüyorsunuz.adam dışarıda çalışıyorsa kadın da evde emek harcıyor.ev işi,yemek,çamaşır,bulaşık,çocuk bakımı derken yapılan işler say say bitmez.kadın çalışmıyor diye niye hak sahibi olmayacak.![]()
İyi günler arkadaşım eşiniz evi kredi ile mi aldı yoksa peşin mi eger kredi kullanmıssa zaten otamatikmen onun üstüne yaparlar siz ev hanımı oldugunuz için kredi çekme şansınız yoktur
ben 7 yıllık evli ve çalısan bir bayanım tamda en farkında olan benim şu durumda:))))))) kafanızı yormayın böyle maddi şeylere çabuk yaşlanırsınız,cildiniz kırışır,yanagınız sarkar falan filan:)
niye böyle düşünüyorsunuz.adam dışarıda çalışıyorsa kadın da evde emek harcıyor.ev işi,yemek,çamaşır,bulaşık,çocuk bakımı derken yapılan işler say say bitmez.kadın çalışmıyor diye niye hak sahibi olmayacak.![]()