- 17 Mayıs 2010
- 1.053
- 457
- 123
arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var... biz şuanda kirada oturuyoruz allaha şükür evimizi aldık daha yeni yapım aşamasında 3-4 aya kadar inş. bitecek ve taşınacağız.(allah'ım olmayan herkese versin inş.) benim derdim şu ben evin benim üzerime olmasını istiyorum.çalışmıyorum, bir mesleğim yok,eşimle aramda iyi çok şükür.ama böyle olursa kendimi dahada güvende hissedeceğim. eşime söylesem oda sorun çıkarmaz yapar biliyorum ama beni yanlış anlamasından korkuyorum.abileriyle iş konusunda ortaklar hatta abileriyle beraber 3 daire birden aldık 2sinde onlar birinde biz oturacağız.şimdi ben kendi dairemizi benim adıma istediğimi söylesem ailesi tarafından yanlış anlaşılırmıyım bilemedim.aslında aileside abileride beni çok severler onlarda ters düşünmezler ama aklım çok karıştı ben eşime nasıl söylemeliyim en azından yarısı benim üzerime olsada olur da bu konu yüzünden aramızın bozulmasını hiç istemem çünkü normalde ikimizde para konusunu hiç önemsemeyiz ve aramızdada hiç paradan konuşmayız yani bana bi akıl verin lütfen eşime konuyu nasıl açabilirim