Nasıl olacak o peki ?Sıkmayacaksınız ama gözünüz daima üstünde olacak bence.
Kıskanılacak bir durum yok değil. Mesela çoğu kadının sorun edeceği şeyleri ben sorun etmiyorum. Erkek arkaşları ile geç saatlere kadar plan yapmasını ya da bayan iş arkadaşları ile olan münasebetini vs vskıskanılacak bir durum yokken neyi kıskanacaksınız?
Kıskanılacak bir durum yok değil. Mesela çoğu kadının sorun edeceği şeyleri ben sorun etmiyorum. Erkek arkaşları ile geç saatlere kadar plan yapmasını ya da bayan iş arkadaşları ile olan münasebetini vs vs
Ek olarak çok fazla bdv okumamak gerek, bir süre sonra insan böyle paranoyaya bağlıyor iştedemekki huzursuz olacağınız birşey olmamış ne güzeL.kadınlar hisseder ,ozaman kıskanırsınız.Devamlı ensesinde,cep telefonunda olmanıza gerek yok.En güzelini yapıyorsunuz.
Çok doğru söylüyorsun. Yapan bir şekilde mutlaka yapar ben de buna inanıyorum. İnsan bazen de korkuyor özellikle kadınlarda var bu acaba diyoruz sürekli böyle yapıyorum ama çok mu boş hisseder kendini. Ama karakter giriyor burada da işin içineBende kiskandigimi belli etmem.
erkek arkadaslariyla istedigi cafe maç balik tutma gezme olaylari olabilir karismam.
tvde yok iste guzel bir hanim cikti sarkici cikti diye kiyameti koparmam.
ancak kocamla bir kadinin arkadaslik etmesini istemem neden biliyor musun?
cunku erkeklerin kalpleri egridir.
ne kadar sadik efendi namuslu beni seviyor dersen de bir kadinin masumca bir gulumsemesinden sohbetinden kiyafetinden parfumunden her ne olursa olsun etkilenebilir. dunyanin dunyanin en guzel gn kusursuz insani olursan ol farketmez.
daha gecenlerde bir olay yasandi eda gok'un basina gelen yani karekterde onemli ama kadin biraz kocasini yuvasini elinde tutsunda erkegin niyeti bozuksa yapacagi bisey varsa zaten yapar en azinda boyle bir durumda ben cok bosladim demezsin.
Bence de teşekkürlerdemekki huzursuz olacağınız birşey olmamış ne güzeL.kadınlar hisseder ,ozaman kıskanırsınız.Devamlı ensesinde,cep telefonunda olmanıza gerek yok.En güzelini yapıyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?