Ben de bakmıyorum hiç bir zaman elime aldığımı hatırlamıyorum. Tabi telefonunda şifre falan yoktur istesem istediğim an bakarım burası güzel bir ayrıntı :)Mesela bende eşimin telefonunu, mailini vs karıştırmam. Konuşmalarını okumam. Siz bakar mısınız??
valla ben erkekleri cocuklara benzetiyorum nasil ki bir cocugu evde yalniz birakirsan her turlu yaramazligi yapar. erkekte bos biakmaya gelmez yonlerini kaybediolar :):):)Çok doğru söylüyorsun. Yapan bir şekilde mutlaka yapar ben de buna inanıyorum. İnsan bazen de korkuyor özellikle kadınlarda var bu acaba diyoruz sürekli böyle yapıyorum ama çok mu boş hisseder kendini. Ama karakter giriyor burada da işin içine
Bende kurcalamam 7 aylık evliyim ilk aylar şifresini bilmezdim öğrenince değiştirirdi bu konunun beni rahatsız ettiğini şifresini bilmem gerektiğini ama asla telini kurcalamıcağımı söyledim.bu konuyu aştık şifreyi biliyorum arada duşa girdiğinde falan aynı mı değişmiş mi acaba diye kontrol ediyorum hemen kapatıyorum zaten telini ortalığa bırakıp şifreyi de değiştirmediyse onun özelini karıştırmak gereksiz ve ayıp bence burdaki önemli detay şifreMesela bende eşimin telefonunu, mailini vs karıştırmam. Konuşmalarını okumam. Siz bakar mısınız??
Hahhahhah çok güzel bir benzetme :)valla ben erkekleri cocuklara benzetiyorum nasil ki bir cocugu evde yalniz birakirsan her turlu yaramazligi yapar. erkekte bos biakmaya gelmez yonlerini kaybediolar :):):)
valla hayat degerli, ne kendimi ne esimi bunaltamam. normal olmayan kiskanclik bence büyük bir ruhsal bozukluk. Sonra o ruhsal sikinti cocuklara yansıyor. Bugun esini kıskanıp zehir eden hayati yarin gelinine neler yapıyor... Esinizle hayatinizi mutlu kilin. ne o öyle, ona bakma bunla konuşma vs Esler de kole degil ayrıca. ne kadar bunalırsa hatta baska mecralara o kadar dalma olasiligi artar.bugün birinin yazdığı bir konu bende bu soru işaretini oluşturdu. Yapı itibariyle aslında kıskanç bir insanım yakın arkadaşlarımı yakın çevremdeki insanları bile kıskandığım zamanlar oluyor. Eşim ise kıskanılmaya ve kısıtlanmaya asla gelemeyen birisi. Ben de o yüzden hiç kıskansam Bile belli etmiyorum. Sizce eşimi kıskanıp bazı şeylere sınır mı koymalıyım yoksa böyle devam edip hiç tadımızı kaçırmamalı mıyım. Beni düşündürten konu da şu oldu bir bayan eşinin arabasında iş arkadaşını durağa bırakmasını sorun etmemiş ama şimdi aldattığından şüpheleniyor. Bunlara düşmemek için biraz sıkmak mı gerekiyor
Harika bi yorum... bir omur paranoyak mi gezecem. Basa geldiginde basımın caresine bakarım. dedektif gibi takip etmek ruhsal sikinti.Onuru, gururu, haysiyeti bünyesinde bulunduran bir erkek aldatmaz. Ne münasebet izlemek, gözlemek.... Erkekler biz kadınlara her an aldatabilir gözüyle bakınca çok mu normal karşılıyoruz? Kendim için söylüyorum eğer eşimin beni izlediğini ve benim aldatabilen bir karakterde olduğumu düşünürse bu evliliğe saygım biter. Gözü kapalı güvenmeyeceksek neden evlendiyoruz? Anlayamıyorum hiç eşlerinize güvenle sırtınızı yaslamadınız mı? Aldatmak karakter meselesidir. İzleyerek, kontrol ederek önleyemezsiniz. Eğer şüpheli bir durum varsa bir müddet iftira atmamak için izlersin. Ama durup dururken acaba aldatıyor mu beni diye şüphelenmek hem beyninize hem kalbinize zarar. Erkeklerden hiç mi onurlu, gururlu olanına denk gelmediniz? Ben eşim için asla aldatmaz demiyorum ama ben onun karakterinde bu tarz oyunların olmadığına kanaat getirdim ve evlendim. Gözümü kapatırken geceleri içimde zerre şüphe yok. Eşimi tek bırakıp memleketime gidiyorum ayda iki kere. Hiç düşünmüyorum acaba aldatır mı diye. Ha aldatırsa inanıyorum ki Allah benim karşıma çıkaracak ve ben o zaman yanlış insana güvenmişim deyip noktayı koyacağım. Ama sürekli izlemekmiş yok başı boş bırakmamakmış gerçekten gurur kırıcı. Ben, benim için böyle düşünen eşi direk terk ederim. Net.
Doğru söylüyorsun ben de o düşüncedeyim zaten. Eşime de güvenmeyeceksem kime güvenicem. Benim de güvenim sonsuz. Hiç bir zaman da aklıma küçük bir şüphe düşürmediği için şükürler olsun. Ama ben sadece sormak istedim düşüncelerinizi merak ettimOnuru, gururu, haysiyeti bünyesinde bulunduran bir erkek aldatmaz. Ne münasebet izlemek, gözlemek.... Erkekler biz kadınlara her an aldatabilir gözüyle bakınca çok mu normal karşılıyoruz? Kendim için söylüyorum eğer eşimin beni izlediğini ve benim aldatabilen bir karakterde olduğumu düşünürse bu evliliğe saygım biter. Gözü kapalı güvenmeyeceksek neden evlendiyoruz? Anlayamıyorum hiç eşlerinize güvenle sırtınızı yaslamadınız mı? Aldatmak karakter meselesidir. İzleyerek, kontrol ederek önleyemezsiniz. Eğer şüpheli bir durum varsa bir müddet iftira atmamak için izlersin. Ama durup dururken acaba aldatıyor mu beni diye şüphelenmek hem beyninize hem kalbinize zarar. Erkeklerden hiç mi onurlu, gururlu olanına denk gelmediniz? Ben eşim için asla aldatmaz demiyorum ama ben onun karakterinde bu tarz oyunların olmadığına kanaat getirdim ve evlendim. Gözümü kapatırken geceleri içimde zerre şüphe yok. Eşimi tek bırakıp memleketime gidiyorum ayda iki kere. Hiç düşünmüyorum acaba aldatır mı diye. Ha aldatırsa inanıyorum ki Allah benim karşıma çıkaracak ve ben o zaman yanlış insana güvenmişim deyip noktayı koyacağım. Ama sürekli izlemekmiş yok başı boş bırakmamakmış gerçekten gurur kırıcı. Ben, benim için böyle düşünen eşi direk terk ederim. Net.
Kesinlikle. Az önce dediğim gibi ben de bu düşüncedeyim ki sınırlamıyorum öyle bir evliliğin sağlıklı bir evlilik olacağını da düşünmüyorum açıkçası. Ki ben de sınırlamaya kısıtlamaya gelemeyen bir insanım. Ortak bir sonuca vardım o da karakter... karakteri bozuk bir insan er geç yapacaktır. Bunu karşı tarafın engellemesi çok zorvalla hayat degerli, ne kendimi ne esimi bunaltamam. normal olmayan kiskanclik bence büyük bir ruhsal bozukluk. Sonra o ruhsal sikinti cocuklara yansıyor. Bugun esini kıskanıp zehir eden hayati yarin gelinine neler yapıyor... Esinizle hayatinizi mutlu kilin. ne o öyle, ona bakma bunla konuşma vs Esler de kole degil ayrıca. ne kadar bunalırsa hatta baska mecralara o kadar dalma olasiligi artar.
Doğru söylüyorsun ben de o düşüncedeyim zaten. Eşime de güvenmeyeceksem kime güvenicem. Benim de güvenim sonsuz. Hiç bir zaman da aklıma küçük bir şüphe düşürmediği için şükürler olsun. Ama ben sadece sormak istedim düşüncelerinizi merak ettim
Ya bunlari ben de kiskanmam heralde ama sorumlulugunu hatirlatirim. Serbest degilsin hop noluyoruz derim,yularini birakmam.. ama kiskancliktan degil iste. Ben neden gec saatlerde disarda olamiyorum..mesela kizim var ve sorumluluk hep bende. Kendim gezeyim edeyim diyemiyorum mesela. Baskalariyla gulup eglencek eve gelcek bana bagirip cagircak surat ascak vs burnundan getirirm iste..bayan arkadaslariyla olan diyalogunu hatirlar kinkenirim. Ama dedigim gibi . . Yerini bilsin vs diye yaparim bunlari.Kıskanılacak bir durum yok değil. Mesela çoğu kadının sorun edeceği şeyleri ben sorun etmiyorum. Erkek arkaşları ile geç saatlere kadar plan yapmasını ya da bayan iş arkadaşları ile olan münasebetini vs vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?