Eşimi kıskanmıyorum sizce kıskanmalı mıyım

valla ben erkekleri cocuklara benzetiyorum nasil ki bir cocugu evde yalniz birakirsan her turlu yaramazligi yapar. erkekte bos biakmaya gelmez yonlerini kaybediolar :):):)

Mesela bende eşimin telefonunu, mailini vs karıştırmam. Konuşmalarını okumam. Siz bakar mısınız??
Bende kurcalamam 7 aylık evliyim ilk aylar şifresini bilmezdim öğrenince değiştirirdi bu konunun beni rahatsız ettiğini şifresini bilmem gerektiğini ama asla telini kurcalamıcağımı söyledim.bu konuyu aştık şifreyi biliyorum arada duşa girdiğinde falan aynı mı değişmiş mi acaba diye kontrol ediyorum hemen kapatıyorum zaten telini ortalığa bırakıp şifreyi de değiştirmediyse onun özelini karıştırmak gereksiz ve ayıp bence burdaki önemli detay şifre

Onuru, gururu, haysiyeti bünyesinde bulunduran bir erkek aldatmaz. Ne münasebet izlemek, gözlemek.... Erkekler biz kadınlara her an aldatabilir gözüyle bakınca çok mu normal karşılıyoruz? Kendim için söylüyorum eğer eşimin beni izlediğini ve benim aldatabilen bir karakterde olduğumu düşünürse bu evliliğe saygım biter. Gözü kapalı güvenmeyeceksek neden evlendiyoruz? Anlayamıyorum hiç eşlerinize güvenle sırtınızı yaslamadınız mı? Aldatmak karakter meselesidir. İzleyerek, kontrol ederek önleyemezsiniz. Eğer şüpheli bir durum varsa bir müddet iftira atmamak için izlersin. Ama durup dururken acaba aldatıyor mu beni diye şüphelenmek hem beyninize hem kalbinize zarar. Erkeklerden hiç mi onurlu, gururlu olanına denk gelmediniz? Ben eşim için asla aldatmaz demiyorum ama ben onun karakterinde bu tarz oyunların olmadığına kanaat getirdim ve evlendim. Gözümü kapatırken geceleri içimde zerre şüphe yok. Eşimi tek bırakıp memleketime gidiyorum ayda iki kere. Hiç düşünmüyorum acaba aldatır mı diye. Ha aldatırsa inanıyorum ki Allah benim karşıma çıkaracak ve ben o zaman yanlış insana güvenmişim deyip noktayı koyacağım. Ama sürekli izlemekmiş yok başı boş bırakmamakmış gerçekten gurur kırıcı. Ben, benim için böyle düşünen eşi direk terk ederim. Net.

valla hayat degerli, ne kendimi ne esimi bunaltamam. normal olmayan kiskanclik bence büyük bir ruhsal bozukluk. Sonra o ruhsal sikinti cocuklara yansıyor. Bugun esini kıskanıp zehir eden hayati yarin gelinine neler yapıyor... Esinizle hayatinizi mutlu kilin. ne o öyle, ona bakma bunla konuşma vs Esler de kole degil ayrıca. ne kadar bunalırsa hatta baska mecralara o kadar dalma olasiligi artar.

Harika bi yorum... bir omur paranoyak mi gezecem. Basa geldiginde basımın caresine bakarım. dedektif gibi takip etmek ruhsal sikinti.

Bu tamamen esinize bagli.
Ben de hic kiskanc degilimdir esime karsi ama adamcagizin da birsey yaptigi yok zaten.. sizin esiniz de boyleyse aklinizi bulandirmanizin hic anlami yok bence

Duzgun insan yanlis yapmaz. Kiskanmak sadece sizi paranoyak yapar baska da bir ise yaramaz

Doğru söylüyorsun ben de o düşüncedeyim zaten. Eşime de güvenmeyeceksem kime güvenicem. Benim de güvenim sonsuz. Hiç bir zaman da aklıma küçük bir şüphe düşürmediği için şükürler olsun. Ama ben sadece sormak istedim düşüncelerinizi merak ettim

Kesinlikle. Az önce dediğim gibi ben de bu düşüncedeyim ki sınırlamıyorum öyle bir evliliğin sağlıklı bir evlilik olacağını da düşünmüyorum açıkçası. Ki ben de sınırlamaya kısıtlamaya gelemeyen bir insanım. Ortak bir sonuca vardım o da karakter... karakteri bozuk bir insan er geç yapacaktır. Bunu karşı tarafın engellemesi çok zor

Uzun kısa ilişkilerimin hepsinde aldatıldım ama bu güvenimi sarsmadı kimseye. Eşime güveniyorum. Diğerlerinin yaptığı karaktersizliği neden eşime yansıtayım ki? Diğerleri karaktersiz diye eşim güvenilmez olmayı mı hak ediyor? Bu kişisel bir olay, sadece aldatan kişinin yapısının bozuk olmasıyla alakalı. Bu yüzden eşimi izleyip, acabalarımla bunaltıp onu incitemem. Ona haksızlık yapamam. Benim düşüncem böyle. Diğer tüm düşüncelere de saygım var.

Mutluluklar dilerim.

Allah askına kısıtlasanız ne olacak....koca adama ıp baglıyacak halınız yok....yapan adama kımse hiçbirşey yapamaz...basına polıs dıkecek halınızde yok...ben oyle kısıtlamaya felan ınanmıyorum...karakterı saglamsa ıs arkadasıda olur okul arkadasıda olur...yeterkı kendi duracagı yeri bilsin...

Bende ayniyim esim arkadaslariyla plan yapar bazen gec gelir hic karismam, telefonu ortadadir sifresini bilirim eger icim rahat degilse goruntulu ararim bunlara ragmen yinede yapiyosa zaten icinde vardir istedigin kadar kisitla sen kisitlarsan bu sefer bazi seyleri senden sakliycak bu daha cok uzucek emin ol

Ben kendimden pay biçeyim hiç sıkmam günlerce gezdiği otelde arkadaşlarıyla kaldığı bile olmuştur fotoğraflarını falan gösterir ben sormadan hatta, kısıtlamam da ama şunu derim hep, aldat git başka birini al umrum değil ama dönüşün affın telafin olmaz...
Boşamamda sürüm sürüm süründürürüm gitsin aldatsın hodri meydan...
Ya bu gurur sadece kadınlara mı özel adamlık gururu yoksa midesi kaldırıyorsa yapsın...

Ya bunlari ben de kiskanmam heralde ama sorumlulugunu hatirlatirim. Serbest degilsin hop noluyoruz derim,yularini birakmam.. ama kiskancliktan degil iste. Ben neden gec saatlerde disarda olamiyorum..mesela kizim var ve sorumluluk hep bende. Kendim gezeyim edeyim diyemiyorum mesela. Baskalariyla gulup eglencek eve gelcek bana bagirip cagircak surat ascak vs burnundan getirirm iste..bayan arkadaslariyla olan diyalogunu hatirlar kinkenirim. Ama dedigim gibi . . Yerini bilsin vs diye yaparim bunlari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…