- 9 Kasım 2016
- 1.334
- 2.689
- 83
- 39
- Konu Sahibi willedwoman
bu şekilde devam etmek istemiyorum. o nedenle fikir almak için konu açtım.Peki bu şekilde devam mı ediceksiniz ? Eşinize haksızlık yaptığınızı hiç düşünmediniz mi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu şekilde devam etmek istemiyorum. o nedenle fikir almak için konu açtım.Peki bu şekilde devam mı ediceksiniz ? Eşinize haksızlık yaptığınızı hiç düşünmediniz mi ?
düşündüm doktora gitmeyi ama ben yüzyüze kimseyle böyle konuları konuşamam
eşime söylesem gider benimle doktora kendisi de anlatır sıkıntıyı. haklısınız doktora gitmemin zamanı geldi aslında geç bile kaldım.Tek çareniz doktor.Mesela eşinizle konuşsanız beraber gitseniz.Konuyu eşiniz anlatsa doktora ? Çünkü eşinize de tak edecek artık,evliliğiniz çatırdayacak.
ilişkiden keyif almıyorum sevişmekten öpüşmektende öyle bilmiyorum eşimden kaynaklı değil aslında eşim temizdir bakımlıdır. dişleriniz fırçalamadan ayaklarını yıkamadan girmez yatağa 10 yılda bir kere olsun ter kokusu hissetmedim onda. ama ben öpüşmekten tiksiniyorum.Sadece seks mi yoksa öpüşmekten vsden de mi keyif almıyorsunuz?
Ben ten uyumunuz yok, uyumlu değilsiniz diye düşünüyorum.
Bunun eşinizin bakımıyla alakası yok. Ten uyumu çok başka bir şey.ilişkiden keyif almıyorum sevişmekten öpüşmektende öyle bilmiyorum eşimden kaynaklı değil aslında eşim temizdir bakımlıdır. dişleriniz fırçalamadan ayaklarını yıkamadan girmez yatağa 10 yılda bir kere olsun ter kokusu hissetmedim onda. ama ben öpüşmekten tiksiniyorum.
Siz ve etrafınızda bu durumu yaşayan arkadaşlarınızın seviştiği ilk ve tek erkek eşleriniz miydi?etrafımda bi kaç samimi arkadaşımla paylaştım bu konuyu acaba benmi böyleyim tüm kadınlarmı böyle diye. onlar da bizde aynıyız keyif almıyoruz. sadece eşimizin ihtiyacını gidermek için birlikte oluyoruz dediler. onlardan böyle duyunca ben bu durumu kadınların genel sorunu olarak algıladım belkide bu yüzden doktor işini hep erteledim. ama burdaki konuları okuyunca bende konu açmak istedim.
ten uyumu derken ? eşimin fiziğini beğenirim giydiği yakışır.
ben ilk eşimle yaşadım arkadaşlarımında öyle olduğunu biliyorum.Siz ve etrafınızda bu durumu yaşayan arkadaşlarınızın seviştiği ilk ve tek erkek eşleriniz miydi?
Ben de öyle düşünmüştüm.ben ilk eşimle yaşadım arkadaşlarımında öyle olduğunu biliyorum.
aynen dediğiniz gibi eşimi çok seviyorum. onunla vakit geçirmekten gezmekten sohbetten çok hoşlanıyorum ama yatağa girince herşey bitiyor.Ben de öyle düşünmüştüm.
Ten uyumu, cinsel uyum, o kimya farklı bir şey. Aşkla, sevgiliyle, kiloyla, yakışıklılıkla, güzellikle alakası yok. Eşinizi çok seversiniz ama cinsel olarak istemezsiniz, uyumunuz yoktur. Muhtemelen arkadaşlarınızın da öyle, çünkü bu herkesle tutan bir şey değil.
Shot konu sahibi sadece eşinden değil cinsellikle ilgili hiçbir şeyden etkilenmiyor anlattığı kadarıyla. Bir erotik film izlese de hiçbir etkilenme olmuyormuş.Ben de öyle düşünmüştüm.
Ten uyumu, cinsel uyum, o kimya farklı bir şey. Aşkla, sevgiliyle, kiloyla, yakışıklılıkla, güzellikle alakası yok. Eşinizi çok seversiniz ama cinsel olarak istemezsiniz, uyumunuz yoktur. Muhtemelen arkadaşlarınızın da öyle, çünkü bu herkesle tutan bir şey değil.
Peki o etrafınızdaki kadınların eşleri sizin eşiniz kadar özverili mi acaba ? Belki onlar da bu sebeplerden etkilenmiyorlardır.etrafımda bi kaç samimi arkadaşımla paylaştım bu konuyu acaba benmi böyleyim tüm kadınlarmı böyle diye. onlar da bizde aynıyız keyif almıyoruz. sadece eşimizin ihtiyacını gidermek için birlikte oluyoruz dediler. onlardan böyle duyunca ben bu durumu kadınların genel sorunu olarak algıladım belkide bu yüzden doktor işini hep erteledim. ama burdaki konuları okuyunca bende konu açmak istedim.
o konuda haklısınız arkadaşımın bitanesi ilişkilerinin 2 dk bile sürmediğinden şikayet etmişti. üzerimi bile çıkarmıyorum fırsat kalmıyo demişti. eşim bu konuda çok özverili. sexi gecelik falan ben almaya utanırım ama eşim çeşit çeşit alıp getirir. ayda 1 yada belki 2 defa ancak birlikte olabiliyoruz. ondada artık eşim sitem etmeye başlamışsa zorluyorum kendimi. kondomun her çeşidi var evde. belki bana faydalı olur diye her çeşidini alır. internetten titreşim aleti almış geçenlerde oda işe yaramadı.Peki o etrafınızdaki kadınların eşleri sizin eşiniz kadar özverili mi acaba ? Belki onlar da bu sebeplerden etkilenmiyorlardır.