eşimi memnun edemiyorum. çok üzülüyorum.

Bence doktora gidin.Zira eşinizinde sanırım bir gün sabrı tükenir.bu durum tam zıttı olsaydı da aynı şey olurdu.
Bu sorunu çözmelisiniz.Cinsellik olmadı mı o evlilik bir gün patlak verir.
böyle bi sebepten evliliğim bitsin istemem çünkü evimde çok mutluyum eşimlede bu sıkıntı dışında hiç bir problemimiz yok. eşim araştırsın bi doktor gidelim birlikte.

Shot konu sahibi sadece eşinden değil cinsellikle ilgili hiçbir şeyden etkilenmiyor anlattığı kadarıyla. Bir erotik film izlese de hiçbir etkilenme olmuyormuş.
Genç evlenmiş, evlendikten sonra da keyif almadığı için güdüleri iyice kaybolmuştur diye düşünüyorum. Ama dediğiniz gibi sebep (veya tek sebep) bu olmayabilir de tabii.

arkadaşlar yazmış zaten hormonal bir sorun olabilir diye,iştahı olmayan birine dünyanın en lezzetli yemeğini getir eziyet olur onun için o yemek ,sizin durumda buna benziyo canınız istemiyor. önce fizyolojik bir sorun var mı ona bakılmalı kadın doğum uzmanına görünün.sorun psikolojikse de ona göre tedavi uygulanır.

Genç evlenmiş, evlendikten sonra da keyif almadığı için güdüleri iyice kaybolmuştur diye düşünüyorum. Ama dediğiniz gibi sebep (veya tek sebep) bu olmayabilir de tabii.
Evet bu da olabilir tabi. Eşi baya özverili ve ön sevişme taraftarı da biriymiş bir de evlenmeden önce de en ufak bir yakınlaşma isteği olmamış sanırım öyle değil mi @suzi0713

Bende ikinci doğumdan sonra aynı şey oldu.. eşim malesef bu durumdan kötü etkileniyor. Ama ben hiç istemiyorum. .

merhaba hanımlar,

30 yaşındayım 10 yıllık evliyim. eşimi çok severim çok iyi anlaşırız. ama cinsel paylaşımımız olmuyor benim yüzümden çok isteksizim hatta eşim bana yaklaşacak diye ürperiyorum. yatağa ondan önce gidiyorum o gelene kadar uyumuş numarası yapıyorum sarılıyor öpüyor ama benden tepki alamayınca sarılıp uyuyor. akşamları tv izlerken çocuklar uyudujktan sonra sarılmak istiyo yaklaşmak istiyo afedersiniz dokunuyo ama bende tık yok hiç heyecanlanmıyorum. hiç etkilenmiyorum. bu on yıllık evliliğimizde hep böyle oldu. hep onun uğraşıyla onun çabasıyla yaşadık bişeyler. eşim bana beni sevmiyormusun beğenmiyormusun diyor. ama ben eşimi çok seviyorum çok beğeniyorum ama etkilenmiyorum. bu duruma üzülüyorumda. ya benim libidom yükselsin yada onunki düşsün istiyorum ne yapmalıyım.
bir psikatriye git. bide libido yukseltici bitkisel kurleri arastir bak bu boyle olmaz canim adam 10 yıl iyi sabretmiş

Ilk zamanlar iyiydi sanirim çocuklarınız varmış. Yani cocuk sahibi olabilmek içinde daha düzenli bir cinsel hayat gerekli demek ki önceden iyiydiniz sonradan böyle oldu. Yanılıyor muyum?

o konuda haklısınız arkadaşımın bitanesi ilişkilerinin 2 dk bile sürmediğinden şikayet etmişti. üzerimi bile çıkarmıyorum fırsat kalmıyo demişti. eşim bu konuda çok özverili. sexi gecelik falan ben almaya utanırım ama eşim çeşit çeşit alıp getirir. ayda 1 yada belki 2 defa ancak birlikte olabiliyoruz. ondada artık eşim sitem etmeye başlamışsa zorluyorum kendimi. kondomun her çeşidi var evde. belki bana faydalı olur diye her çeşidini alır. internetten titreşim aleti almış geçenlerde oda işe yaramadı.
Titreşim aleti ölüyü diriltir be o da mı işe yaramadı

"Birkere doktor alttan muayene etti onda da canımdan can gitti " yazmışsın , onda noldu ki?
Yani orda cinsellik yok zevk yok acı yok neden rahatsız oldunuz?

Sorununuz büyük ihtimal psikolojik

• Beğen
Reactions: KV_
eşiniz sizi boşasa yeridir dicem çünkü genelde tam tersi konular olur ve boşa o adamı öyle ömür mü geçer diye yorumlar gelir.

tabi ki demiyorum öyle ama lütfen doktora gidin. yazık adama.

Eşinin hakkına giriyorsun tedavini ol. Arkadaşında dedigi gibi bu konuyu tam tersi olarak bir bayan anlatsa herkes eşini boşa diye yorumlar gelir.bu yaşinda ayda bir çok az.duygunu arttiracak yemekler ye.kuru incir kuru uzum pekmez vs. ama dr a git tedavini ol yazık adama.

" etkilenmiyorum" kelimesini dogru sectiginizi dusunmuyorum.
Esim bana "etkilenmiyorum" dese benden etkilenmiyor demkki begenmiyor derim.
Isteksizim deyin bari.

merhaba hanımlar,

30 yaşındayım 10 yıllık evliyim. eşimi çok severim çok iyi anlaşırız. ama cinsel paylaşımımız olmuyor benim yüzümden çok isteksizim hatta eşim bana yaklaşacak diye ürperiyorum. yatağa ondan önce gidiyorum o gelene kadar uyumuş numarası yapıyorum sarılıyor öpüyor ama benden tepki alamayınca sarılıp uyuyor. akşamları tv izlerken çocuklar uyudujktan sonra sarılmak istiyo yaklaşmak istiyo afedersiniz dokunuyo ama bende tık yok hiç heyecanlanmıyorum. hiç etkilenmiyorum. bu on yıllık evliliğimizde hep böyle oldu. hep onun uğraşıyla onun çabasıyla yaşadık bişeyler. eşim bana beni sevmiyormusun beğenmiyormusun diyor. ama ben eşimi çok seviyorum çok beğeniyorum ama etkilenmiyorum. bu duruma üzülüyorumda. ya benim libidom yükselsin yada onunki düşsün istiyorum ne yapmalıyım.
Canim cok sevdigin birine boyle isteksiz olman normal degil bencede bi dr git utanilacak bisey degil bence psikolojik bir durum umarim duzelir yazik kocana dua et anlayisli bi adammis onun anlayisinin hatrina git dr

Back
X