eşimi memnun edemiyorum. çok üzülüyorum.

10 sene çok uzun bir süre. Benim önerim bu durumunuzu eşinize açıp beraber bir çift terapistine görünmeniz. Başta "Benim bir sorunum yok" diye gelmeye ikna olmayabilir ama çift terapistine beraber gitmeniz gerekiyor. Belki eşinizin yatakta olan bir hareketi, tarzı sizi rahatsız ediyor farkında değilsiniz, belki iletişimsizlik probleminiz var cinselliğe yansıyor. Nedenini terapistinizin de yönlendirmesiyle beraber bulmanız gerekiyor. Ankara'da veya İstanbul'da yaşıyorsanız bildiğim birkaç çift terapistini özelden yazarsanız size önerebilirim.

onların konularını okudukça acaba bendemi problem diyorum. eşim için üzülüyorum. elinden geleni yapıyor. ben 30 eşim 37 yaşında. eşim şimdi en aktif olma zamanımız diyor. ama ne bileyim ben ilişkiden hiç keyif almıyorum eziyet gibi geliyor.
Evet en aktif zamanlarınızdasınız.Tamam herkesin libidosu aynı ölçüde değildir ama belirli periyotta da olsa eşinizi arzulayıp birlikte olabilmelisiniz.Ya eşinizle olan ilişkiden zevk almadığınız için eziyete dönüşmüştür ya horöonal veya psikolojik sebeplerden kaynaklanabilir.Bir doktora gitseniz iyi olur.
Evkendiğinizden beri hep mi böyle.Hiç mi cinselliği düşünüp istemiyorsunuz?

Oturup üzülecegine doktora gitsene.
Buradan istedigni arttiramayiz o kesin de. cok askiya almisin bu isi sen. Ben istesem esim kacsa evin icinde ücüncü dünya cikar. Yani evlilikte seksin önemini yazmama gerek yok.
Doktora git tahlillerini yapsin.
Psikolojik olarak cinsellige kötü gözle bakma. Yeme icme gibi düsün ve bunu hakkin olarak düsün.
Hormonal düsüklük olabilir.
Benim hamilelikte tavan yapmisti, hatta hamilelikten sonra düzeldim diyebilirim. Cocuklar da büyüdüyse ve oturzlu yaslarday iseniz cok sey kaciriyorsunuz benden demesi. Bir yirmi sene sonra yok menepoz antropoz ugrasacaksiniz zaten. Keyfinize bakin, doktora gidin.

Evet en aktif zamanlarınızdasınız.Tamam herkesin libidosu aynı ölçüde değildir ama belirli periyotta da olsa eşinizi arzulayıp birlikte olabilmelisiniz.Ya eşinizle olan ilişkiden zevk almadığınız için eziyete dönüşmüştür ya horöonal veya psikolojik sebeplerden kaynaklanabilir.Bir doktora gitseniz iyi olur.
Evkendiğinizden beri hep mi böyle.Hiç mi cinselliği düşünüp istemiyorsunuz?
genelde hep böyleydim. ben bekarkende çok ilgimi çekmezdi cinsel konular.

Allah Allah..

Hiç mi etkilenmiyorsun?
Vücudunun hiç bir noktasından mı?

Adam için üzüldüm valla:KK14:
Aldığın besinlerde bir değişiklik yapsan faydası olur mu acaba?

İlaç falan düşündünüz mü şu eczanede satılan kadınlar için cinsel istek artırıcı. Kullanan var mı bilmiyorum da ben cesaret edip alamadım.
eşim zaman zaman acaba alsak kullansanmı falan dedi. ama ben korkuyorum bu ilaclar yüzünden kalp krizi geçirenler olmuş.

Allah Allah..

Hiç mi etkilenmiyorsun?
Vücudunun hiç bir noktasından mı?

Adam için üzüldüm valla:KK14:
Aldığın besinlerde bir değişiklik yapsan faydası olur mu acaba?
eşim bi çay almış aktardan onu kendi elleriyle yapıyo içiriyo akşamları aktarcı önermiş. ama bende fayda etmedi

eşim bi çay almış aktardan onu kendi elleriyle yapıyo içiriyo akşamları aktarcı önermiş. ama bende fayda etmedi

Bence kadında iste arttırıcı diğer besinleri sen de araştır.
Zencefil diye okudum ben az önce mesela.

Bunu sadece onun için değil kendin için de yapacaksın.

Çok büyük zevk almasan da keyifli bir hale getirmen mümkün.
Oyun falan katın ne bileyim.

Umarım sorun çözülür bir an önce çünkü çok ciddi bence.

düşündüm doktora gitmeyi ama ben yüzyüze kimseyle böyle konuları konuşamam
Niye konuşamazsınız.Yazı da bile afedersiniz dokunuyor demişsiniz ayıp mı bu?Nikahlı kocan yahu o senin nesinden utanıyorsun.

Ayrıca cinsel ilişki eşin memnuniyeti için yaşanmaz.Sen kendinde sorun yapmalısın 30 yaşındasın ve bu yaşına kadar hiç zevk almadın anladığım kadarıyla.10 yıl ya hiç mi içine dokunmadı yani.

Doktora gideceksin durumun öyle mevsimlik falanlık değil muhtemelen rahatsızlığın var.Ne kendine bu eziyeti cektir ne adama.

Bende ondan korktum da vazgeçtim. Ya sıkıntı eşinizde olabilir mi acaba hani size o isteği veremiyordur belki
yani eşimde sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. burdan nasıl anlatabilirim. eşim internetten falan araştırır kadınlar nelerden hoşlanır hangi noktalardan keyif alır. ve uygularda ama ben hiç keyif almıyorum. bazende çabasına üzülüp zevk alyormuşum gibi numara yapıyorum.

merhaba hanımlar,

30 yaşındayım 10 yıllık evliyim. eşimi çok severim çok iyi anlaşırız. ama cinsel paylaşımımız olmuyor benim yüzümden çok isteksizim hatta eşim bana yaklaşacak diye ürperiyorum. yatağa ondan önce gidiyorum o gelene kadar uyumuş numarası yapıyorum sarılıyor öpüyor ama benden tepki alamayınca sarılıp uyuyor. akşamları tv izlerken çocuklar uyudujktan sonra sarılmak istiyo yaklaşmak istiyo afedersiniz dokunuyo ama bende tık yok hiç heyecanlanmıyorum. hiç etkilenmiyorum. bu on yıllık evliliğimizde hep böyle oldu. hep onun uğraşıyla onun çabasıyla yaşadık bişeyler. eşim bana beni sevmiyormusun beğenmiyormusun diyor. ama ben eşimi çok seviyorum çok beğeniyorum ama etkilenmiyorum. bu duruma üzülüyorumda. ya benim libidom yükselsin yada onunki düşsün istiyorum ne yapmalıyım.

10 yıldır böyle ve daha yeni mi çare aramaya başladınız?

Böyle isteksiz eş konularını okuyunca burda, niye evlenmiş bu adamlar diye düşünüyordum. Kusura bakmayın sizin için de düşünmeden edemedim. Eşinize büyük haksızlık çünkü.
eşimle tanıştığımda doğru insan olduğuna emin olduğum için evlendim çok iyi bir eş iyi bir baba iyi bir damat iyi bir evlat. saygılı anlayışlı hoşgörülü romantik nazik. bu özellikleri için evlendim. bende ona karşı her konuda anlayışlıyım ama cinsel konuda yetemiyorum.

yani eşimde sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. burdan nasıl anlatabilirim. eşim internetten falan araştırır kadınlar nelerden hoşlanır hangi noktalardan keyif alır. ve uygularda ama ben hiç keyif almıyorum. bazende çabasına üzülüp zevk alyormuşum gibi numara yapıyorum.

canım belli ki sende hormonal bi bozukluk var. evliliğinin sağlıklı yürümesini istiyorsan utanma sıkılma yapmadan bir doktora görüneceksin. kadın doğumcudan başla.. bi kan testlerini yapsınlar. eşinde peygamber sabrı varmış vala helal demek ki seni gerçekten çok seviyormuş. sen de onu seviyorsan buradan fikir almayla olmaz doktora görünmen şart.

Back
X