- Konu Sahibi willedwoman
Kusura bakma kardeşim ama sen ölmüşsün görmenin yok. Biri daha yazmış, bu nasıl bir ruhsuzluk yahu okurken içim şişti yemin ediyorum.
Yani böyle bir sorun var ve garibim kocan pervane olmuş etrafında ne yapsam diye pır dönüyor sen ancak mıy mıy mıy "hicbisiy hissitmiyirim" diyorsun sıfır icraat. Kardeşim madem o uber yakışıklı, uber anlayışlı, mutfakta aşçı, sokakta beyefendi, yatakta zeus olan kocanı çok seviyorsun da 10 senedir ne diye adama kendini nekrofili gibi hissettiriyorsun? Vallahi düşündükçe benim tepem attı, adamcağız bi de gitmiş gecelik almış, aktardan çay almış ya, sorun sende ama debelenen o he mi?
Senin sorununu ben söyleyeyim; ruhsuzsun. Yazdıklarında bile en ufak bir duygu belirtisi yok. Hayata karşı tutkun yok yani. 30 yaşındasın okuma yazman var buraya gelip konu açabilecek kadar teknolojiden de anlıyorsun ama ten uyumu nedir haberin yok?
Allah o altın kalpli adama sabır versin ya da emekliye ayrılmadan gözünü açıp yol göstersin. Bu hikayedeki tek mağdur o adam çünkü sen değilsin.
Kadın oldugunuzdan emin misiniz?
Eğer konu gerçek ise konu sahibi hiçbir şekilde uyarılmadan görev icabı sırf eşi mutlu olsun diye ilişkiye giriyormuş.
10 yıldır tecavüzü yaşamak demektir bu.
Böyle bir durum varsa evet doktora gidilmeliydi ya da boşanmalılardı.
Ancak bir kadının acı çekmesini, istemedigi halde cinsel ilişkiye girmesini ve karşısındaki erkek nasıl biriyse böyle bir ilişkiyi bir de gecelikler ile teşvik etmesini nasıl övüyorsunuz anlamıyorum.
Eşiniz size tecavüz etse o acıyla acaba "ne kadar düşünceli adam, aldatmak yerine ihtiyacını bende tatmin etti" der miydiniz?