- 9 Ağustos 2022
- 191
- 25
- 13
- Konu Sahibi Defneyilmaz34
-
Mantik su gelin yapacak hizmet edecek aldik bizim tapulu malimiz.kendilerine yapilmis devran donuyor yine yapiyolar.disaridan ne kadar cahil durduklarinin farkinda degiller.saygidan anlamazlarBen onu hep cok enteresan bulurum. Kislik yapmak kadinlara has bir durum mu? Domatesi tursusu felan erkek gayet yapabilir. Kimsenin kadinlari birseye zorlamaya hakki yok. Kaldi ki insanlar birbirine saygili davransa birbirine yardim etmek de problem olmuyor
Olurmu canım o kadar rahat yetiştirmiş ki giyeceği kıyafeti ben veriyorum. Adama neden bashsediyon hey hey
Ben açıkça söyledimMaalesef eşiniz değişmez. Ama siz istemediğinizi açıkça söyler hizmetçileri olmadığınızı söylerseniz size yaptıramazlar. Bırakın iyi gelin olmayın. Zaten iyi olsanız da lafınızı edecekler en azından kötü olun net olsun her şey
Ben diyorum git kendin al diye alıyorSizde devam ettiriyorsunuz ama. Ne diye yetiskin adamin kiyafetini veriyorsunuz?
Aynen katıyorumMantik su gelin yapacak hizmet edecek aldik bizim tapulu malimiz.kendilerine yapilmis devran donuyor yine yapiyolar.disaridan ne kadar cahil durduklarinin farkinda degiller.saygidan anlamazlar
Git ne agriyacak Allah aşkına gezmeye gelince agrimiyorOldu baska bi emri varmiymis sende bir annenin evladisin yazik degil mi sana agriyosa doktora gitsin yapma cnm yaomiyorum de
HaklısınızKonunuzu okumadım kusura bakmayın. Okumak istedim ama okuyamadım, ben de bıraktım. İmla kuralları lütfen. Artık kk. takipçileri nokta, virgül tanımı yapmaktan yoruldu. Az özen istiyoruz çok şey mi istiyoruz.
Ne verecem vermemOgluda dolmasin akli mi yok .inanirim canim rolcü oluyolar sen dikkat et eline malzeme verme
Çalışmıyor musunuz siz?Yapmasam allem ediyor kallem ediyor oğlunu sisiriyor o kadar masum bir rol aliyorki şaşırırsıniz enayi olsam gerçekten masum zannedecem
Kizi gidince artık eşiniz der annemlere taşınalımbide kızım gelin olunca biriniz bulaşık yıkar biriniz ev süpürür birinizde siler diyor
Çalışmak yasak bunların ailesinde kadınlara karşı bi güven eksikliği var ama annesine gelince neden güven eksikliği yok bizim başımıza bisey gelir annesinin başına bisey gelmezmiş korunmuş o kendisini sanki biz kukla gibi duracaz ben bekarken çalışıyordum bıraktım her erkek istemez o konu ayrı ama bunların ki farklı markete tek başıma gidemiyorum niye başıma bisey gelirmiş ama kızları gidiyor bende bunu anlamıyorum işte Allaha havale ettim Rabbım ne yasattilarsa bize onlarda yaşattın ellerinden hiç bisey gelemesin ağızlarını acamadinlar ağlayıp dursunlar sizlansinlar çok acı çeksinler dilerim rabbimden kendi kızlarıda varÇalışmıyor musunuz siz?
evdeyseniz direk işe girseniz sanırım çoluk çocuk da yok
eşim izin vermiyor diyip çalışmıyorsanız o zaman geçmiş olsun
nasıl bir yaşamda olduğunuz belli olur o zaman maalesef
Hayir asla musade etmem gerekirse bosanirimKizi gidince artık eşiniz der annemlere taşınalım
iyi korunun çocuk yapmayınÇalışmak yasak bunların ailesinde kadınlara karşı bi güven eksikliği var ama annesine gelince neden güven eksikliği yok bizim başımıza bisey gelir annesinin başına bisey gelmezmiş korunmuş o kendisini sanki biz kukla gibi duracaz ben bekarken çalışıyordum bıraktım her erkek istemez o konu ayrı ama bunların ki farklı markete tek başıma gidemiyorum niye başıma bisey gelirmiş ama kızları gidiyor bende bunu anlamıyorum işte Allaha havale ettim Rabbım ne yasattilarsa bize onlarda yaşattın ellerinden hiç bisey gelemesin ağızlarını acamadinlar ağlayıp dursunlar sizlansinlar çok acı çeksinler dilerim rabbimden kendi kızlarıda var
Aslında boyun eğmek istemiyorum elimden ne gelirse biseyler yapmak istiyorum benim babam beni özgür yetiştirdi kızım çalış ki evlip boşanirsan biz ölürsek ayaklarının üstünde durmayı bil derdi ben özgür bir ailenin çocuğuyum ben bunları atlattım tamam dedim beraber gideriz ama bu kadının sınırlarını aşması beni deli ediyor birgun çileden çıkmaktan korkuyorum ki ben çileden çıkarsam o kadın benim elimde kalır kimse alamaz sonra bisey olur suç bana kalır ben bundan korkuyorum asıliyi korunun çocuk yapmayın
sizin oranın adetleri öyle muhtemelen sizde boyun bükmüşsünüz
Herkes yapar ama onu yiyen olan biride kendisi biz yapıyoruz kendisi yiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?