- 20 Ekim 2015
- 628
- 213
- 103
- 30
Detay verirmisin cnm bende bi deneyeyimciddi cevap vericem inançlı biri iseniz akşamları 19 gün boyunca ya vedud çekin 2 bin tane...
bizzat kendi üstümde denenmiş bi yöntem boşanmak üzereyken aşk yaşamaya başladık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Detay verirmisin cnm bende bi deneyeyimciddi cevap vericem inançlı biri iseniz akşamları 19 gün boyunca ya vedud çekin 2 bin tane...
bizzat kendi üstümde denenmiş bi yöntem boşanmak üzereyken aşk yaşamaya başladık
Sorun ne biliyor musun? Hayatinda "hep hep" demen ve ona gore hareket etmen. Senin butun hayatin esinden ibaret olmayacak. Ayni sekilde ilk mesajda yazdigin gibi, esin icin de hep sen hep sen olamaz, olmamali. Bu bencillik. Hayatindan "hep"leri cikarman lazim oncelikle.Bıktım biliyormusun . Ilgileniyorum herseyi Altan alıyorum . Kendimde eksiklik arıyorum. Eksik varsa duzeltiyoorum. Hep hayatımda esim ama hic ben yokum. Ne yapacağımı bilmiyorum
bence bu işin senle alakası yokBıktım biliyormusun . Ilgileniyorum herseyi Altan alıyorum . Kendimde eksiklik arıyorum. Eksik varsa duzeltiyoorum. Hep hayatımda esim ama hic ben yokum. Ne yapacağımı bilmiyorum
Hergün 2000 tane ise çok valla, o kadar istiğfar çeksek cennetlik oluruz, bilemedim bir adam için değermi şimdi.![]()
6yil bitti 7 giriyor evliliğimiz . Herseyde ben fedakarim evliliğimi hic yıpratmadim. Sadece ben yıprandım . Artık bende yıpranmak istemiyorum. Artık ben o nu hep gördüm öncelik hep oydu. Simdi o beni görsün istiyorum bıktım fedakarliktanSorun ne ki ?
Kaç yıllık evlisiniz ,aranızda ne geçti ,
Yani sorunun kaynağını bilmek lazım,
Eğer birbirinizi yıpratmışsanız o biraz zor ,
ne yapmalıyım .adamin icinde olmasi gerekir bide kadinada bagli diye dusunuyorum
evetTam tersi bir durum mu söz konusu?
Önce bunu bilelim.
yüz verme.Basliktada anlaşıldığı gibi kızlar. Esimin gözü benden baskasını görmesin . Beni sevsin . Beni arasın beni özlesin. Hep ben ben olayım :) bana yardımcı olurmusunuz . Ne yapayım . Kendime nasıl bağlarım . Unutmadan soyliyeyim esim bunların tersi![]()
6yil bitti 7 giriyor evliliğimiz . Herseyde ben fedakarim evliliğimi hic yıpratmadim. Sadece ben yıprandım . Artık bende yıpranmak istemiyorum. Artık ben o nu hep gördüm öncelik hep oydu. Simdi o beni görsün istiyorum bıktım fedakarliktan
Evet
evet
Ne yapayım mesalaBu dediklerinin tam tersini yaparsan yani hep ben hep ben olayım, onu kendimi baglayayım diye ezilip büzulmezsen zaten o kendi bağlanır sana.
sorunu bilmeden ne yazalım şimdi??eve m gelmiyor,ilgisiz mi,cinsel sorununuz mu var,aileler mi sorun ne bileyim binlerce şey var...
Ornek vereyim . Kahvaltı hazırlıyorum 3yada 4 çeşit bisey pişiyorum . Kahvaltıya kaldırıyorum . Niye beni uyandırdın kavga yapıyor. Yani ilgi gösteriyorum ne yapam. Bazen insanlar eslerine yemek yapmıyor umursamiyor el üstünde. Benimki niye boyleE yapmayın sizde !!!
Karşılık alamıyorsanız bu cefa neden ?
Hakettiğini gösterin adam belliki şımarmış,
Demekki fazla ilgiden dev aynasında görüyor kendisini ,
Ne yapayimbence bu işin senle alakası yok
eşinin sana sevgisi ve saygısı kalmamış
her insan farklıdır.6 yıldır evliymişsiniz,adam kahvaltı yerine uyumayı tercih edeiyor demek ki..mesela eşimde sever sabh uykusunu..biz de oğlumla erken kalkarız.cumartesi bırakıyorum uyusun,pazar kaldırıyorum ailece kahvaltı edelim diye..orta yol mesele yani..Ornek vereyim . Kahvaltı hazırlıyorum 3yada 4 çeşit bisey pişiyorum . Kahvaltıya kaldırıyorum . Niye beni uyandırdın kavga yapıyor. Yani ilgi gösteriyorum ne yapam. Bazen insanlar eslerine yemek yapmıyor umursamiyor el üstünde. Benimki niye boyle![]()
Bıktım biliyormusun . Ilgileniyorum herseyi Altan alıyorum . Kendimde eksiklik arıyorum. Eksik varsa duzeltiyoorum. Hep hayatımda esim ama hic ben yokum. Ne yapacağımı bilmiyorumBaya baya kısa bir cevap oldu. Yani her ayrıntıyı yazıp okurken anamızı ağlatmayın diyoruz ama bu kadar da değil.
Az ayrıntı versen????
Ornek vereyim . Kahvaltı hazırlıyorum 3yada 4 çeşit bisey pişiyorum . Kahvaltıya kaldırıyorum . Niye beni uyandırdın kavga yapıyor. Yani ilgi gösteriyorum ne yapam. Bazen insanlar eslerine yemek yapmıyor umursamiyor el üstünde. Benimki niye boyle![]()
yani takla atarak amuda kalkacak ya da ağzınla kuş tutacak halin yokNe yapayim