• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi nasıl kendime bağlarım

Benim esimi tarif ediyorsunuz galiba , sürekli arar ozledim der hele bugun deli etti beni işimi yapamadım ama ben boyle olsun diye hiçbir şey yapmadım ..
Adamın içinden gelmesi lazım, yoksa ne yapsan nafile..
(Bu arada esimi ovmek ya da bakın mutluyuz demek icin soylemedim , zira herkesin bir artısı oldugu kadar eksisi de var)

açıldı mı kısmetin bide adetli miydin?
annem okuyordu ben değil o abdestli olabilir ama bilmeden banada okuttu 500 tane falan okumuşumdur abdestli olduğumu sanmam :) çok çok çok şeyler oldu hepsini buraya yazamam ama şehir değiştirme kararı aldım iş buldum yuvam huzur buldu Allaha Şükür

evetevet onu banada önermişlerdi bi dönem sıkıntılarım varken ben çok uzun bir süre her aksam yatsınamazındansonra 3,000 çekiyordum birde Allah rızası için 2 rekat namaz kılıp seccadeden kalkmadan çekiyordum.çokda faydasını gördüm
bende çok faydasını gördüm bu sefer kendim için çektim çekiyorum

Bu biraz kocanin kişiliğiyle de alakali adamin icindrn gelmiyorsa ne yapsan bos. Bende devar oyle bir odun

İnsanoğlu genel olarak bir şey için dua eder, o dua kabul olduğu zaman bırakır. Bende çok yapıyorum. Unutganlık mı desem, bencillik mi bilmiyorum. Aslında ne kolay oturduğun yerden yapıyorsun. Aklına geldikçe sık sık yapsın dedi. Allah'a olan şükrümüzü göstermemiz lazım aslında... Bende senin sayende uzun zamandır bunu yapmadığımı anımsadım bak o kardeşimi arayınca. :) Sevaba girmiş oldun. :KK68:
:KK37: inşallah konu sahibine de faydası olur

Back
X