- 12 Ocak 2017
- 3.302
- 4.632
- 133
- Konu Sahibi cikolata_hastasi
Yalana gerek Yok fatura buldum kimin bu kimi ne için götürdün hastaneye Sende ne işi var falan diye açıkça sorun. çöp diye cebine koymuş olabilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla ne diyeyim ben bu kadin sevgilisi veya baska bir kadin varsa onun annesi yada akrabasi olabilir diye dusundum. Bu kk beni ne kadarda supheci yapti. Ben hic masum yaklasmiyorym bu olayaEvet ariyorum simdi yarina kadar duramicam aynen boyle soylicem bakalim niyeyse icim hala rahatlamadi
İnkar etmesi degisik olmus... ya benim aklima soyle birsey geliyor ama, esiniz degil de kayinvalideniz filan dusurmus olabilir mi ne bileyim. Yani esinizin cebinden mi cikti fatura?Kizlar aradim kapiya orta yasli bi teyze geldi x evde mi diye sordu bende taniyamadim sizi kimsiniz deyince x beni hastaneye goturmustu onda faturam vardi istemek icin geldim dedi bende nobette olduguni soyledim oyleyse yarin gelirim deyip gitti dedim. Gittiginiz hastanenin adinida verdi dedim. Direk kimmis o ya ben hic kimseyi hastaneye goturmedim yanlis eve gelmistir dedi bende adini nerden bilecek oyle olsa kadin direk kapiya geldi dedim dusundu biraz yok hayir eminim ben kimseyi goturmedim arasaydinya o varken dedi kadin evde olmadigini duyunca gemen gitti firsat kalmadi dedim yarin aksam faturayi gostericem tesaduf bunu buldm dunku gelen teyzede adinin bu oldugunu soylemisti hani goturmemistin kim bu diye ustune gidicem
Ay bence aldatma gibi bir durum yok canim arasaydin beni falan demezdi cunkuKizlar aradim kapiya orta yasli bi teyze geldi x evde mi diye sordu bende taniyamadim sizi kimsiniz deyince x beni hastaneye goturmustu onda faturam vardi istemek icin geldim dedi bende nobette olduguni soyledim oyleyse yarin gelirim deyip gitti dedim. Gittiginiz hastanenin adinida verdi dedim. Direk kimmis o ya ben hic kimseyi hastaneye goturmedim yanlis eve gelmistir dedi bende adini nerden bilecek oyle olsa kadin direk kapiya geldi dedim dusundu biraz yok hayir eminim ben kimseyi goturmedim arasaydinya o varken dedi kadin evde olmadigini duyunca gemen gitti firsat kalmadi dedim yarin aksam faturayi gostericem tesaduf bunu buldm dunku gelen teyzede adinin bu oldugunu soylemisti hani goturmemistin kim bu diye ustune gidicem
Canim ama insan hic sasirmazmi kapiya biri geliyo biseyler soruyo.gayet siradan cvpladi gecti.bida gelirse acma kapiyi ben yarin bakarim gelirse dedi.Ay bence aldatma gibi bir durum yok canim arasaydin beni falan demezdi cunku
Yok direk cebinden cikardigi birikmis faturalarin arasindan ciktiİnkar etmesi degisik olmus... ya benim aklima soyle birsey geliyor ama, esiniz degil de kayinvalideniz filan dusurmus olabilir mi ne bileyim. Yani esinizin cebinden mi cikti fatura?
Telas yapmadi sakince hic sasirmadan cwp verdi. Evet baya yakin bize bakmistim. Ins korktugum gibi bisey degildirTelaş falan yaptım nasıl karşıladı yazmıştım size google maps dan bakın eski mahallenizmis tanırsınız az çok sokak görünümünden sizin oturduğunuz yere yakınmi falan ama yinede takılmayın arkadaşının annesi falandır o geliyor aklıma bununla geçmiş olsun diyelim
Uf cok zor bir durum kadinin yanina gitseniz sorsanizCanim ama insan hic sasirmazmi kapiya biri geliyo biseyler soruyo.gayet siradan cvpladi gecti.bida gelirse acma kapiyi ben yarin bakarim gelirse dedi.
Bilmediğimden soruyorum eğer kürtaj yapıldıysa fişte bu belirtilir mi? Yasal olmayan süre geçildiyse falan belki muayene ücreti diye fişte belirtilip üstüne para alınıyordur. Yani yasal olsa bile etik açıdan da belirtilmemesi lazım bence, herkes elinde "Kürtaj" yazan bir fişle gezmek istemeyebilir.
Evet korucu dogum yeri. KadinmisKorucu mu? Erkek miymiş götürdüğü kişi?