• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimi nasil yakalayabilirim ?

Arkadaslar 2yili geckin evliyim 30haftalikda hamileyim. Daha once esimle alakali en ufak bi sikintim, guvensizligim olmadi. Ekstra cok ilgili alakali ustume dusen dunya iyisi bi insandir. Gecen gun ev temizligi yaparken eski faturalari cope atayim diye ayiriyordum. Bi tane fatura dikkatimi cekti. Yasadigimiz ildeki ozel bi hastanede tanimadigim bir kiz adi ve soyadi yaziyo muayene ucreti vs. Muayene tarihi benim hamile kaldigimi ogrenmemizden tam bir ay sonra ve benim nobetci oldugum gun gidilmis muayeneye. Esime hic bisey sormadim aldim faturayi sakladim saskinim karman corman oldum :KK43:( bunu sorarsam sacma sapan bir cwp alacagimdan adim gibi eminim ama icimede bir kurt dustu arastirmak istiyorum ama napabilirim hic bi fikrim yok lutfen yardimci olun gunlerdir uyuyamadim
Bence peşini bırakma hemen çözmeye çalış. Önce kızı araştr. Hatta öğreneblrsen hastaneden bilgi al. Yada onun adına hastaneyi ara randevu tarihi gibi bişeyi varsa öğrenmeye çalış. Faturada tc si yada başka bilgisi varsa daha kolay. Yani doğumdan önce öğren ve kafan rahtlasın derim

Belkide eşi arkadasına vermiştir kartını. Bizde oluyordu mesela yanında parası olmuyordu kartını veriyordu eşim maaş alınca o parayı verşyodu cok karamsar da olmamak gerekli

Back
X