diğer mesajlarımdan tanıyanlar vardır mutlaka..eşimle yaşadığım problemleri son noktaya getirdi artık..annesi de cabası..şimdi telefonda dolduruyo bana karşı..zaten kopma noktasındayız çok uzun hikaye ama evlendiğimden beri yüzüm gülmedi..ben peşinden yurtdışına geldim eve kapandım çocuk oldu herşeyi tek başıma yaptım hiç bir konuda destek olmadı sen burda yalnızsın demedi..alışveriş için markete gitmemi bile sorun etti ki kendisi eve ekmek dahi almaz..aldattı eve geç gelmeler ilgilenmemeler yok saymalar küfürler hakaretler..ve ben ona sinirlenip bağırırsam anında kulağımda bir tokat sesi bacağımda tekme..karnımda yumruk..elinde saçlarım..bunları hamileyken de yaptı..ve ben hep alttan aldım çektim ama dayanacak gcüm kalmadı..son zamanlarda aşırı tepki veriyorum burda kimsem yok bunalıma girdim..annem hastaymış türkiyeye gideyim diyorum göndermiyo..yalan söylüyosun kaçmak için bahane arıyosun diyo..annesi telefonda dolduruyo..kendisi bana olmadık şeyler yaptı suçu benim annemin üstüne atıyo..o sizi ayıracak diyormuş..halbuki annem niye benim yuvamı yıksın..sadece kızım çekme kahrını eziyet ediyo sana gel buraya diyo..anneme taktı kafayı aramamam için para bile vermiyo nerdeyse..bi acayipleşti iyice son günlerde..bana son aylarda iyiydi ama ben artık nefretimi gizleyemiyorum affedemiyorum yaptıklarını..ve gidecem türkiyeye ama bi kağıt işim var onu bekliyorum 2 hafta falan sürecek.
bu sabah yine para ver dedim vermedi..ben de sinirlendim senin çocuğun var ne yiyecek diye bağırdım ve bağırmamla kulağımda tokatınınn sesi çınladısonra ben daha fazla bağırınca karnıma yumruk indi ve ben de ona vurdum ben senin elinde esirmiyim dedim bu sefer defol git o zaman esirsen dedi ve en son ben ailecek böylesiniz deyince geldi saçımdan sürükledi..polisi aramak istiyorum eve gelmesin bidaha ben gidene kadır..bilmiyorum ya da eve almasam ne yapacam??
bu sabah yine para ver dedim vermedi..ben de sinirlendim senin çocuğun var ne yiyecek diye bağırdım ve bağırmamla kulağımda tokatınınn sesi çınladısonra ben daha fazla bağırınca karnıma yumruk indi ve ben de ona vurdum ben senin elinde esirmiyim dedim bu sefer defol git o zaman esirsen dedi ve en son ben ailecek böylesiniz deyince geldi saçımdan sürükledi..polisi aramak istiyorum eve gelmesin bidaha ben gidene kadır..bilmiyorum ya da eve almasam ne yapacam??