• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi polise versem mi?

chicek

bebişim ve ben
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2008
300
1
96
- Yurtdışı
diğer mesajlarımdan tanıyanlar vardır mutlaka..eşimle yaşadığım problemleri son noktaya getirdi artık..annesi de cabası..şimdi telefonda dolduruyo bana karşı..zaten kopma noktasındayız çok uzun hikaye ama evlendiğimden beri yüzüm gülmedi..ben peşinden yurtdışına geldim eve kapandım çocuk oldu herşeyi tek başıma yaptım hiç bir konuda destek olmadı sen burda yalnızsın demedi..alışveriş için markete gitmemi bile sorun etti ki kendisi eve ekmek dahi almaz..aldattı eve geç gelmeler ilgilenmemeler yok saymalar küfürler hakaretler..ve ben ona sinirlenip bağırırsam anında kulağımda bir tokat sesi bacağımda tekme..karnımda yumruk..elinde saçlarım..bunları hamileyken de yaptı..ve ben hep alttan aldım çektim ama dayanacak gcüm kalmadı..son zamanlarda aşırı tepki veriyorum burda kimsem yok bunalıma girdim..annem hastaymış türkiyeye gideyim diyorum göndermiyo..yalan söylüyosun kaçmak için bahane arıyosun diyo..annesi telefonda dolduruyo..kendisi bana olmadık şeyler yaptı suçu benim annemin üstüne atıyo..o sizi ayıracak diyormuş..halbuki annem niye benim yuvamı yıksın..sadece kızım çekme kahrını eziyet ediyo sana gel buraya diyo..anneme taktı kafayı aramamam için para bile vermiyo nerdeyse..bi acayipleşti iyice son günlerde..bana son aylarda iyiydi ama ben artık nefretimi gizleyemiyorum affedemiyorum yaptıklarını..ve gidecem türkiyeye ama bi kağıt işim var onu bekliyorum 2 hafta falan sürecek.

bu sabah yine para ver dedim vermedi..ben de sinirlendim senin çocuğun var ne yiyecek diye bağırdım ve bağırmamla kulağımda tokatınınn sesi çınladısonra ben daha fazla bağırınca karnıma yumruk indi ve ben de ona vurdum ben senin elinde esirmiyim dedim bu sefer defol git o zaman esirsen dedi ve en son ben ailecek böylesiniz deyince geldi saçımdan sürükledi..polisi aramak istiyorum eve gelmesin bidaha ben gidene kadır..bilmiyorum ya da eve almasam ne yapacam??

Bu evlilik bitmiş canım..Defol git de demiş, annen de çekme gel demiş, ne bekliyorsun daha, birkaç yumruk daha yemeyi mi? Doymadın mı?

Biraz sert oldu yorumum belki ama bir değil iki değil..Dayak aşmış..bitmiş..

Yurtdışındaydınız yanlış hatırlamıyorsam..
Bildiğim kadarı ile yurtdışında kadınlara çok fazla önem veriyorlar..
Yerinizde olsam,1 dakika bile beklemem,hemen polise şikayet edip aileme dönmenin yollarını ararım.gamyoncuiremsu

Bu evlilik bitmiş canım..Defol git de demiş, annen de çekme gel demiş, ne bekliyorsun daha, birkaç yumruk daha yemeyi mi? Doymadın mı?

aynen canımmmsüprizzzzz

son yazdıklarımı okumadın galiba gidecem kağıt işlerim var o zamana kadar ne yapayım diye sordum

Canım ne olursa olsun hıc hos deıl ya..Ara polısı hemen,1 dk bıle bekleme tatlım..Sende ınsansın,senınde canın var..Var mı böle bısey yaw..Annecıgınde desteklıyo madem,daha fazla cekme canım benım..Tuylerım dıken dıken oldu,ne sanıyor kendını köy agasımı..

Bunca çekilen eziyetten sonra zaten bu evliliğin devam etmesi tuhaf olur:(((
Bir insana hele ki çocuğunun annesine bunlar yapılırmı yaa ...
bencede hiç durmayın polisemi gideceksiniz yoksa ailenizin yanınamı bir an önce karar verinn...
Daha fazla üzülmeyinn....

bence geç bile kalmışsın böyle bişey yapmakla...sende insansın ya bu eziyet nedir ki böyle valla sabrından dolayı tebrik ediyorum seni....biarn önce git ve bidaha gelme....bide gurbettesin sen el üstünde tutması lazım..yazık valla

Hemen polisi ara, durumu anlat, darb izleri varsa mutlaka hastaneye gider rapor alirlar, ondan sonra bu raporla sikyatte bulunacaksin, is savciliga gidecek, bu zaman icinde sana 200 metreden yada 300 metredenmi ne tam bilmiyorum, yaklasamaz, eger yaparsa aninda tutuklanabilir....:kahve:

Internettin var hemen ordan en yakin kadin siginma evleri numaralarini bul ara türkce konusanlar tercümanlar falanda var, mutlaka yardimci olacaklardir...Almanyada yasiyorsan sana burda ne söylemen gerekli diye yazarim...:delphin:

Allah yardimcin olsun canim cok bile katlanmissin:teselli:

Hemen polisi ara, durumu anlat, darb izleri varsa mutlaka hastaneye gider rapor alirlar, ondan sonra bu raporla sikyatte bulunacaksin, is savciliga gidecek, bu zaman icinde sana 200 metreden yada 300 metredenmi ne tam bilmiyorum, yaklasamaz, eger yaparsa aninda tutuklanabilir....:kahve:

Internettin var hemen ordan en yakin kadin siginma evleri numaralarini bul ara türkce konusanlar tercümanlar falanda var, mutlaka yardimci olacaklardir...Almanyada yasiyorsan sana burda ne söylemen gerekli diye yazarim...:delphin:

Allah yardimcin olsun canim cok bile katlanmissin:teselli:

yok bu sefer pek şiddetli vurmadı ben tepki verince darp izi yok ama hep vuran bir tip..ailesinde böyle görmüş.söylemiyo ama küçükken çok dayak yemiş babasından annesi de yemiş sanırım..aa desem suratıma tokat gelir..sürekli irkilme halinde yaşıyorum evde..küçücük çocuğum var o da perişan oluyo biz böyle yaptıkça..yapma çocuğun psikolojisi bozulacak..ilerde senin gibi olacak aile huzuru olmayacak diyorum..hele o bi ele gelsin ona da yapacağımı biliyorum diyo..yani bilmiyorm ama çocuğunu da döver bu büyüyünce..kendini kontrol edemiyo ama benim psikolojimi mahvetti..bitirdi beni

hemen polise basvurmalısın
cezasını ceksin
sende işerini halledip bi an önce ailenin yanına dön bence

yok bu sefer pek şiddetli vurmadı ben tepki verince darp izi yok ama hep vuran bir tip..ailesinde böyle görmüş.söylemiyo ama küçükken çok dayak yemiş babasından annesi de yemiş sanırım..aa desem suratıma tokat gelir..sürekli irkilme halinde yaşıyorum evde..küçücük çocuğum var o da perişan oluyo biz böyle yaptıkça..yapma çocuğun psikolojisi bozulacak..ilerde senin gibi olacak aile huzuru olmayacak diyorum..hele o bi ele gelsin ona da yapacağımı biliyorum diyo..yani bilmiyorm ama çocuğunu da döver bu büyüyünce..kendini kontrol edemiyo ama benim psikolojimi mahvetti..bitirdi beni

Daha ne bekliyorsun??? Hemen kadin siginma evlerine kacsana güzelim!! Onlar türkiyeye gitmene yardimci oluyor herseyinle iglileniyor, dil problemin varsa tercüman getiriyorlar, en azindan almanyada böyle....Sen bittin ama oglunuda bitirme bari yaziktir günahtir...

Almanyadamisin??

yanı polıse gıtmen için ....her yerınden kanların gelmesı yada komalıkmı olmak lazım...
madem döven bır tıp...gıt polıse şikayet et....ve bu senın kanuni bır hakkında ayrıca...
bu evlilik...bitmiş canım...
bırleşsenız bıle ..kesınlıkle yürümez...
yapman gereken...sana verilmiş kanunlardan yaralanman ve yenı bır haayat kurman madem aılenınde destegı var...
hiç durma ...bence...

geçmişi değerlendirmeyeceğim şimdi.
siz zaten önümüzdeki 2 hafta için ne yapmalıyım demişiniz.
hemen polisi arayın eve girmsini engeller polis.
ya da sizi bir yere yerleştirirler geçici süreliğine.

çocuğunuzu da alıp kalan 2 haftanızı mutlaka ama mutlaka devlet korumasında geçirin.
can güvenliğiniz için.

son yazdıklarımı okumadın galiba gidecem kağıt işlerim var o zamana kadar ne yapayım diye sordum

Hım son yazdıklarını okudum evet de biran o ayrıntıyı atlamışım pardon,bilemem kağıtları beklicen artık evde sessizce..

Yani uğraşmak istersenCADIARZU,(ben yapardım) Laale nin de dediği gibi Türkiye de suç bu dayak olayı, yurtdışında da aynıdır..Nefretim büyük, çeksin diyorsan polise ver ama polise verdikten sonra da kağıtları beklemek için gereken sürede evde olamazsın..

Bir de üstüne polise verdin diye dayak yersin sonra..fisfisfis

ah be canım yazdıklarını okurken kanım dondu...annen bu arada nerde turkıyedemı?

Daha ne bekliyorsun??? Hemen kadin siginma evlerine kacsana güzelim!! Onlar türkiyeye gitmene yardimci oluyor herseyinle iglileniyor, dil problemin varsa tercüman getiriyorlar, en azindan almanyada böyle....Sen bittin ama oglunuda bitirme bari yaziktir günahtir...

Almanyadamisin??

yok almanyada değilim.ama burda da var sığınma evleri..ya da eve almayabilirim kapıyı kilitleyip gidene kadar..her zaman yaptığı ve ben sesimi çıkarmadığım için bu sefer şaşırır ama..

diğer mesajlarımdan tanıyanlar vardır mutlaka..eşimle yaşadığım problemleri son noktaya getirdi artık..annesi de cabası..şimdi telefonda dolduruyo bana karşı..zaten kopma noktasındayız çok uzun hikaye ama evlendiğimden beri yüzüm gülmedi..ben peşinden yurtdışına geldim eve kapandım çocuk oldu herşeyi tek başıma yaptım hiç bir konuda destek olmadı sen burda yalnızsın demedi..alışveriş için markete gitmemi bile sorun etti ki kendisi eve ekmek dahi almaz..aldattı eve geç gelmeler ilgilenmemeler yok saymalar küfürler hakaretler..ve ben ona sinirlenip bağırırsam anında kulağımda bir tokat sesi bacağımda tekme..karnımda yumruk..elinde saçlarım..bunları hamileyken de yaptı..ve ben hep alttan aldım çektim ama dayanacak gcüm kalmadı..son zamanlarda aşırı tepki veriyorum burda kimsem yok bunalıma girdim..annem hastaymış türkiyeye gideyim diyorum göndermiyo..yalan söylüyosun kaçmak için bahane arıyosun diyo..annesi telefonda dolduruyo..kendisi bana olmadık şeyler yaptı suçu benim annemin üstüne atıyo..o sizi ayıracak diyormuş..halbuki annem niye benim yuvamı yıksın..sadece kızım çekme kahrını eziyet ediyo sana gel buraya diyo..anneme taktı kafayı aramamam için para bile vermiyo nerdeyse..bi acayipleşti iyice son günlerde..bana son aylarda iyiydi ama ben artık nefretimi gizleyemiyorum affedemiyorum yaptıklarını..ve gidecem türkiyeye ama bi kağıt işim var onu bekliyorum 2 hafta falan sürecek.

bu sabah yine para ver dedim vermedi..ben de sinirlendim senin çocuğun var ne yiyecek diye bağırdım ve bağırmamla kulağımda tokatınınn sesi çınladısonra ben daha fazla bağırınca karnıma yumruk indi ve ben de ona vurdum ben senin elinde esirmiyim dedim bu sefer defol git o zaman esirsen dedi ve en son ben ailecek böylesiniz deyince geldi saçımdan sürükledi..polisi aramak istiyorum eve gelmesin bidaha ben gidene kadır..bilmiyorum ya da eve almasam ne yapacam??
eşiniz aciz biriki dayağa yöneliyor...
hiç onunla güzellikle konuşmayı denedinizmi?
eğer bunlarda fayda etmiyorsa,bir dahaki şiddetinde polise verin eşinizi....
dayakla kim adam olmuş ki....:mymeka:

bence hiç beklemeden polise sığınmalısınız allah yardımcınız olsun

ah be canım yazdıklarını okurken kanım dondu...annen bu arada nerde turkıyedemı?

evet türkiyede benim burda kimsem yok yalnızım..ve bana 2 yıldır hiç destek olmadı..her zaman yalnız bıraktı..üstüne eziyet..aldatma hakaret küfür..ki ben çok mülayim bi insanım tanıyanlar bilir ama o dereceye getirdi ki artık karşısında bağırıp çağırıyorum hatta vuruyorum ama benim vurmamadan ne olacakki ben 60 o 90 kilo..hatta diyo ki daha ben sana vurmuyorum vursam komalık ederim..ama hep tehdit eder seni hastanelik ederim diye..ben de yap bakalım o zaman başına gelecekleri görürsün diyorum..paranoya adam o zaman diyo ki niye ne yapacaksın kime güveniyosun..bu seferde ordan bişey çıkarmaya çalışıyo..

Back
X