Evet evet normali bu dimi.eski kız arkadaşını engellettiğin için vicdan mı yapıyorsun.YAPMA![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet evet normali bu dimi.eski kız arkadaşını engellettiğin için vicdan mı yapıyorsun.YAPMA![]()
yok canım nasıl döveyim. benim adam izbandut gibi. vursam bile canını acıtamambunu nasil basardin adami dovdun mu yoksa
Engelli kalsın yani.dogru olani yapmissin.millet normal kiz arkadasi bile istemiyo yani bennnn..birde eski kiz arkadas...olmamali.sozunun arkasinda dur..engeli kaldir dersen sana saygisi kalmaz ve yanlislara canak tutarsin.
Bukadar sıkmak da hoşuma gitmedi. Beni bukadar sıksa eee derim.Çok alemsin
Tüm bunların üstüne
Engeli geri kaldır mı diyeceksin
Adam her dediğine tamam demiş diye hevesin kaçtı galiba
Senin sıkman hoş değilBukadar sıkmak da hoşuma gitmedi. Beni bukadar sıksa eee derim.
Yani herkesin normali başkadır. Ben bu konularda rahat bir insanım, ikisinden birinden bir adım görmediysem uğraşmam, "amann kalsın listesinde benim de listemde zibilyontane insan vardır" derim. Ama siz belli ki böyle biri değilsiniz. Sizin de normaliniz o. Eşinizin de normali o ki, ses etmeden silmiş. Mesela ben eski erkek arkadaşıma facebook şifreni ver, eski sevgilini sil, onu engelle falan desem, adam beni terk ederdi.Sildirmek ok. De engellettim bide. Bu normal mi?
Engelli kalsın dimi?Senin sıkman hoş değil
Ama o da yani eski sevgilisini niye ekliyo, sıradan bi kız olsa sil demezdin herhalde. Sıkmak öyle olur
Engelle demesen de olurduEngelli kalsın dimi?
Yani herkesin normali başkadır. Ben bu konularda rahat bir insanım, ikisinden birinden bir adım görmediysem uğraşmam, "amann kalsın listesinde benim de listemde zibilyontane insan vardır" derim. Ama siz belli ki böyle biri değilsiniz. Sizin de normaliniz o. Eşinizin de normali o ki, ses etmeden silmiş. Mesela ben eski erkek arkadaşıma facebook şifreni ver, eski sevgilini sil, onu engelle falan desem, adam beni terk ederdi.
O yüzden bu meselerlerde dışarıdan 3. kişilerin tepkisine değil de kendi ilişkinizin dinamiklerine bakın. Ama o kadar da didiklemeyin derim ben. Sonu olarak aldatacak adam, inanın uykunuzda yapar, gündüz vakti yapar, yine yapar. Öyle facebook kapattırmak falan boş çabalar.
İyi dedin. İyi olmuş hem engelli kalsın :)Daha fazla didikleme artık. İyi olmuş hem silsin.
Artık açma konuyu yoktan var olmasın adamın aklında bişeyler.
eski sevgili dimi dogru anladim.engelli kalsin tabiki.Engelli kalsın yani.
guveninizi sarsan bi durummu oldu niye oyle karar aldiniz keske benimkide kapatsa ama benim esim bana gosterir ne var ne yok diye bi yanlisini gorursem yakarimyok canım nasıl döveyim. benim adam izbandut gibi. vursam bile canını acıtamamtüm sosyal hesaplar ne var ne yoksa kapancak ben de kapatıyorum. senin yaptığın paylaşımları günlük takip etmek istemiyorum dedim
güvenimi sarsacak tek olay yaşamadım. ben testi kırılmadan önlem almaya çalışanlardanım. bide obsesif bi kişiliğim. sayfa açık olsa ne paylaşmış kimler beğenmiş tek tek bakacak potansiyele sahibim. o yüzden uğraştırma beni dedim. bide yazı okumuştum. "sosyal hesaplar evlilikleri yıkıyor" yazıyordu. ondan korktum sanırım. ama kapatmaya ikna etmeye çalışmadım. bi kez önerdim o kadarguveninizi sarsan bi durummu oldu niye oyle karar aldiniz keske benimkide kapatsa ama benim esim bana gosterir ne var ne yok diye bi yanlisini gorursem yakarim
benim kafadansin.esim daha once benimle cok ilgilenirdi simdi surekli elinde kim ne paylasmis okur bakar banada okur uyardigimda hemen birakir bugun konustum daha cok zamanini aliyo diye doru soyluyorsun diye ama oda bana surekli sende kk dasin diyogüvenimi sarsacak tek olay yaşamadım. ben testi kırılmadan önlem almaya çalışanlardanım. bide obsesif bi kişiliğim. sayfa açık olsa ne paylaşmış kimler beğenmiş tek tek bakacak potansiyele sahibim. o yüzden uğraştırma beni dedim. bide yazı okumuştum. "sosyal hesaplar evlilikleri yıkıyor" yazıyordu. ondan korktum sanırım. ama kapatmaya ikna etmeye çalışmadım. bi kez önerdim o kadar
kk dan bana erkekler mesaj atmıyo. erkekler yazdıklarımı beğenmiyo. resim yayınlamıyorum. millet resim yayınlamıyo. tuzun kuru derdim. bide benim de o zamanlar face im vardı. sen açık kaldıkça benimki de açık kalacak dedim. zorla kapattıramazsın. yerinde olsam sürekli kendi face imle ilgilenip resim falan paylaşıp kafama göre takılırdım. madem o öyle davranıyobenim kafadansin.esim daha once benimle cok ilgilenirdi simdi surekli elinde kim ne paylasmis okur bakar banada okur uyardigimda hemen birakir bigun konustum daha cok zamanini aliyo diye oda bana surekli sende kk dasin diyo
katiliyorum sanakk dan bana erkekler mesaj atmıyo. erkekler yazdıklarımı beğenmiyo. resim yayınlamıyorum. millet resim yayınlamıyo. tuzun kuru derdim. bide benim de o zamanlar face im vardı. sen açık kaldıkça benimki de açık kalacak dedim. zorla kapattıramazsın. yerinde olsam sürekli kendi face imle ilgilenip resim falan paylaşıp kafama göre takılırdım. madem o öyle davranıyo