Eşimi rahatmi birakmaliyim?

Eski kız arkadaş tamam da face i kapattirmak falan çok abartı değil mi? Ne var yahu 70 yaşında ninenin bile face ı var.torunlarini paylaşıp arada Dolaylı da olsa laf atan özlü sözler paylaşıyor. Tabi ki herşeyini paylaşan ay karicigim yok Kocacigim yazan tipleri demiyorum.....Ama yani iki resim paylaşmak arkadaşlarının akrabalarınin resimlerine bakmak da eğlenceli be. ...

Eşimle ikimizin de face ı var.hic rahatsız olmadım bugüne kadar.cunku korktuğunu cekindigimiz şeyler yok birbirimizden...

Tabi eski kız arkadaşını engellemekte iyi yapmışsınız. Ama face ı kapat falan demeyin

Sende bi alemsin ya Ada'ma engellettirmişsin bide engelimi kaldırtıyım diyorsun oldu olacak msj yolla eski sevgilisine kısa süreli engel için özür diye.
Adam tm demiş engellemiş sen hala ne diyon
Taktığın şeye bak tekrar mı açayım engeli, zaten sen engelledin ya onlar hayatta bağlantı kuramaz

Eski sevgili listede olamaz bana gore. Sildirmekle dogrusunu yapmis, engelletmekle o kiza takintili bi imaj cizmissiniz.

ilk sayfa dışında yorumları okumadım ancak eşin zaten bunu sen hayatına girince yapmalıydı. tabi ki artik engeli kaldır deme ama bence biraz saygısızlık yapmış eşin sana...
ayrica engellemedi diyelim ömür boyu acaba bunlar bakıyorlar mı profillerine diye düşünecektin? esas sorun bence bu...

Arkadaşlar
Eşimin face ine takıldım bir süredir. Face sifreliydi açık durmasını istedim, eski kız arkadaşı listesindeydi çıkarmasını istedim. Bunları yaptı. Bugünde engellemesini istedim. Engelledi.
Şimdi ben fazlamı oldum sizce? Çok sıkıntıda iyi bişey değil ya. Böyle bir özgürlük kısıtlaması normalmi bilemedim. Engeli kaldır desem diye düşünüyorum. Ama bu sefer de yeter bu takıntı der.:KK43:
Eski kız arkadaşının ne işi varki? Kendinizi neden bu kadar sucluyorsunuz biz kullanmiyoruz böyle daha iyi bence başlarda bende istiyordum esim gerek yok dedi ve en dogrusuymus

eski kız arkadaş evli bir adamın listesinde ne arıyormuş? ben kaldır demeden önce bunu sorardım. ha farketmemiştir kendi kaldırır o zaman engelle sil filan gibi yaptırımlarla olmaz bu iş. ayrıca eşinizin facebook şifresini açık bırakmasını neden istiyorsunuz bu da ayrı bir muamma. güven sorununuz mu var?

eski kız arkadaş evli bir adamın listesinde ne arıyormuş? ben kaldır demeden önce bunu sorardım. ha farketmemiştir kendi kaldırır o zaman engelle sil filan gibi yaptırımlarla olmaz bu iş. ayrıca eşinizin facebook şifresini açık bırakmasını neden istiyorsunuz bu da ayrı bir muamma. güven sorununuz mu var?
Güven sorunum yok. Ama gizem hoşuma gitmiyor.

Ya dün bu olaylardan sonra eşim bana bir soğuk. Yemeklerimden yemiyor falan. Zorla cvp veriyor gibi . Alındığımı söyledim. Kendimi duzeltmemi güven sorununu istemediğini, istese her türlü yapabileceğini söyledi. Sabah da çıkıp gitti işe. Canım çok sıkkın. Hiç gönül almıyor hiç :(((

Ya dün bu olaylardan sonra eşim bana bir soğuk. Yemeklerimden yemiyor falan. Zorla cvp veriyor gibi . Alındığımı söyledim. Kendimi duzeltmemi güven sorununu istemediğini, istese her türlü yapabileceğini söyledi. Sabah da çıkıp gitti işe. Canım çok sıkkın. Hiç gönül almıyor hiç :KK43:((
zeytinyağı misali üste çıkmasın. hem eski kız arkadaşı hala listesinde olacak, hem de eşi sildirince tavır yapacak. yok öle bi dünya. yemezse yemesin çok da dert deyin geçin :110:

Arkadaşlar
Eşimin face ine takıldım bir süredir. Face sifreliydi açık durmasını istedim, eski kız arkadaşı listesindeydi çıkarmasını istedim. Bunları yaptı. Bugünde engellemesini istedim. Engelledi.
Şimdi ben fazlamı oldum sizce? Çok sıkıntıda iyi bişey değil ya. Böyle bir özgürlük kısıtlaması normalmi bilemedim. Engeli kaldır desem diye düşünüyorum. Ama bu sefer de yeter bu takıntı der.:KK43:

Tamam olması gerekeni yapmışsınız söylemişsiniz ve de adam saygı gösterip uygulamış.
Daha neden durumun üstüne gitsem miki diye düşünüyorsunuz? olmuş ,bitmiş,gitmiş işte....

Tamam olması gerekeni yapmışsınız söylemişsiniz ve de adam saygı gösterip uygulamış.
Daha neden durumun üstüne gitsem miki diye düşünüyorsunuz? olmuş ,bitmiş,gitmiş işte....
Canım benim ben üstüne gitmedim aslında. Konuşmayan kendisi :(

Konuşmama sebebi sil dediğiniz için mi ?
Eğer öyleyse konuşmazsa konuşmasın
Zira eski sevgilisinin ne işi var listesinde !
Evet. Efendim neden ona hesap sormuyormusum. Konusmasin bende konuşmam. Akşam gelince sessizlik olur artık. Yemek de yapmadım. Ne isterse yapsın.

Arkadaşlar
yap et kaldır , kaldırma . adam kukla mıyım ben demez mi

vallaadam sana trip atıyo diye kendi kararından cayarsan bu adam her işi düştüğünde her sıkıştığında trip atar benden söylemesi istediğini ağlayarak yaptıran çocuklar gibi yaptığının arkasında dur gerekirse makul bi şekilde savun

Back
X