Eşimi rahatmi birakmaliyim?

vallaadam sana trip atıyo diye kendi kararından cayarsan bu adam her işi düştüğünde her sıkıştığında trip atar benden söylemesi istediğini ağlayarak yaptıran çocuklar gibi yaptığının arkasında dur gerekirse makul bi şekilde savun
Artık konu kapandı zaten . Sadece konuşmuyoruz. Devam edeyimmi sessizliğe sizce?

Artık konu kapandı zaten . Sadece konuşmuyoruz. Devam edeyimmi sessizliğe sizce?
et haklı olan sensin çünkü ilk adımı attan sen olma tmm eski sevgilinin listede olması ne demek biçok kadının vereceği tepkiyi vermişsin anormal bi durum yok tepkinde bence

Face i açık. Kapatmaz. Tel ortada dursun istiyorum. Bozuluyor.
Yine aynı guvenmiyorsun lafları. ..
acaba neden, durup dururken icad olmadı sonuçta ayrıca be bana güvenmiyosun lafı erkeklerin dillerine pelesenk olmuş çokta takılma bence benimde eşim bi ara diline dolamıştı bu lafı çokta tın ben buyum dedim kabul ettirdim ona kendimi öyle

et haklı olan sensin çünkü ilk adımı attan sen olma tmm eski sevgilinin listede olması ne demek biçok kadının vereceği tepkiyi vermişsin anormal bi durum yok tepkinde bence
Onun kizdigi telefonu o yokken cebinden alıp karıştırmam sanırım. Güven problemi deyip duruyor.

Bende dayanamiyorum evet. Hep bişey var gibi geliyor. Çünkü hep cebinde. Saklıyor gibi.
muhtemelen sen karıştırdığın için damarına basmak için yapıyodur bunu dediğim gibi bi süre ara ver üstünde çok durma hala devam ederse cebinde taşımaya hem bu kez çaktırmadan bak hemde sana cevap hakkı doğar bak ben karıştırmıyorum ama sen hala cebinde taşıma huyundan vazgeçmedin diye

Vala bisi diiim mi eski eskide kalir ysni listede olmasinin bi luzumi yok ayrica guvenmiyoruz evet cunku guvendigimiz anda baska bisi vikio sen gizliden takip et caktirmadan

Arkadaşlar
Eşimin face ine takıldım bir süredir. Face sifreliydi açık durmasını istedim, eski kız arkadaşı listesindeydi çıkarmasını istedim. Bunları yaptı. Bugünde engellemesini istedim. Engelledi.
Şimdi ben fazlamı oldum sizce? Çok sıkıntıda iyi bişey değil ya. Böyle bir özgürlük kısıtlaması normalmi bilemedim. Engeli kaldır desem diye düşünüyorum. Ama bu sefer de yeter bu takıntı der.:KK43:
Evli insanların facebookta gezmesini yadırgıyorum kendi adıma konuşmam gerekirse.

Back
X