Hem öyle hem de prenses vari konular. Önceden konular daha gerçek sorunlardi. Şimdi şey gibi, "kocamla çay içerken püskevitim çaya düştü kocam benden nefret eder mi?" Bu kadar tuhafDeğil mi ya
Alışmışız kv görümce konularına
Tuaf geliyor
Kv olmayan bir bdv düşünülemez
Ben kırgınlık reddetmesini anlıyorum. Hastalığı da..
İnsanın ruhu tamir olmadan sevişmesi doğru değil.
Ancak yorgunum, halim yok reddetmesi de karşı tarafı çok kırıyor.
Hele hele de göze çarpan bir isteksizlik söz konusuyken.
Yorgun ama diye düşünmüyorsunuz da istemiyor işte diye emin oluyorsunuz.
Seksi barışma aracı olarak görenler de var.
Uzun uzun özür dilemekten kolay geliyor sanırım.
Belli ki eşiniz de öyle..
Konuşun beklentilerinizi anlatın.
Yeni evlisiniz, dilinizi çözeceksiniz.
Türk kadının başını hep böyle telkinler yakıyor işte. Sonra vay efendim bu erkeklere bu kibir nerden geliyor? Nerden gelecekAnnem hep der eşinle asla yatağa küs girme
Onu reddetme der. Siz keşke reddetmeseydiniz
İyi de insan çok yorgun olabiliyor bazen bunun nesi kırıcı ki? Ben kimi zaman eşime yaklaşıp sonra onun reddetmesine fırsat vermeden kendim geri çekiliyorum bugün çok yorgun olduğun belli başka zamana kalsın diye. Kimi zaman anlamamışsam adam bana diyor çok yorgunum diye. Bu durumda neden kırılayım ki?
Annem hep der eşinle asla yatağa küs girme
Onu reddetme der. Siz keşke reddetmeseydiniz
Şimdi 1 hafta on gün olmuş bakıyorsun arkadaşı çağırmış hava almaya çıkacak hali var.
Sevişmeye hali yok.
Bu da arada olan bir şey değil sık sık gözlenen durum.
Hiç de öyle pembe bakamıyorsunuz.. :)
Yorgunsan gezmeye de yorgun ol mesela gibi gibi..
Türk kadının başını hep böyle telkinler yakıyor işte. Sonra vay efendim bu erkeklere bu kibir nerden geliyor? Nerden gelecek
Sizin bahsettiğiniz yorgunluk değil ki :) yorgun insan gezmeye de yorgun olur. Gezmeye gönüllü birlikteliğe yorgun olunmaz, bahane üretmek olur o. Sık sık olan bir şeyse de altında başka bir durum vardır. Yani adamın bu şekilde bahane üretmesinin sebebini öğrenmek lazım. Belki bir rahatsızlık, belki psikolojik bir durum, belki başka bir şey...
İşte adına yorgunluk diyorlar ama, o da kırıcı oluyor haliyle..
Ben sevişmenin çok yorucu bir şey olduğunu düşünmüyorum bir de.
Hatta dinlendirici bir şeye dönüştürülebilir.
Yorgunum diye eşi reddetmek yerine keyifli bir dinlenme aracına dönüştürmeyi tercih ederim. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?