evet kimsenin ahı kimsede kalmıyor. en kısa zamanda cezalarını buluyorlar. ben bizzat yaşadım. kimi Allah'a havale ettiysem cezasını buldu ve Allah bana gösterdi. eşin çok pişman olacak emin ol.evet dua edip Allaha siginiyorum,ama diyorum ya ailesi kumar oynadigini bile bile evlendirdiler oglunu,
Allah cikarir acisini.
kimsenin ahi kimsenin yaninda kalmaz.
cünkü benim sucum yoktu.
evet kimsenin ahı kimsede kalmıyor. en kısa zamanda cezalarını buluyorlar. ben bizzat yaşadım. kimi Allah'a havale ettiysem cezasını buldu ve Allah bana gösterdi. eşin çok pişman olacak emin ol.
evet dua edip Allaha siginiyorum,ama diyorum ya ailesi kumar oynadigini bile bile evlendirdiler oglunu,
Allah cikarir acisini.
kimsenin ahi kimsenin yaninda kalmaz.
cünkü benim sucum yoktu.
senin hikayen neydi canim?anlatmak istersen,cünkü bende artik sadece huzur istiyorum.
Allah`a siginiyorum,ama o kadar haksizliga ugradim ki,bilsen.
ailesi sadece oglunu düsünerek benim hakkimi yedi,ve hala görümcem diyor ki sevse karisi geri gelir.
ne kadar vicdansiz insanlar ya.Allahin gücüne gitmez mi???
ya konumu bazilariniz taniyorsunuz,esimden kumar ve yalanlardan dolayi ayrildim,ve kaynanam arkamdan konusuyordu.
simdi ben bu sevek kalbimi ne yapacagim?
dayanamiyorum,yapamiyorum.
Ailesini suçlamaktan da vazgeçin!
Adamı zorla kumar masasına oturttularsa tabii orasını bilemem..
Yanlış bir evlilik yaptım deyip hayatınızda yepyeni bir sayfa açmak için mücadele edin,boşverin onları artık!
canım benim hikayem çok uzun 6 yılı burada açtığım bir topikte özetlemiştim. açtığım konulara bakasan orada yazıyor. belkide haline bile şükür edersin.senin hikayen neydi canim?anlatmak istersen,cünkü bende artik sadece huzur istiyorum.
Allah`a siginiyorum,ama o kadar haksizliga ugradim ki,bilsen.
ailesi sadece oglunu düsünerek benim hakkimi yedi,ve hala görümcem diyor ki sevse karisi geri gelir.
ne kadar vicdansiz insanlar ya.Allahin gücüne gitmez mi???
tamam ailesi oturtmamis kumarin basina ama bile bile ben kumar oynadigini oglumun nasil bir genc kizin hayatini böyle hice sayarim ve evlendiririm oglumu???
ve aptal yerine koyarim sonrada insanlari,derim yok bilmiyorduk,ama en yakinlari olan damatlarida der ki biliyordular ailesi hepsini.
ben hepsini unutmak istiyorum artik mümkün oldukca tabi,terbiyesizce birde diyor ki,beni sevseydin gitmezdin evden,ve simdide geri dönersin kendin,ben ve ailem gelmeden ailene.
tabi ya ne kolay dimi...
Arkadaşım,zaten ilgili bir aile olsaydı adamın kumar alışkanlığı olmazdı di mi?
Demek ki aman başımızdan gitsin diye evlendirmişler işte..
Benim söylemek istediğim ailesi suçlu,o bunu dedi şu bunu dedi ile daha çok üzülürsünüz inanın bana.. Ben sizin iyiliğinize söylüyorum.. Yok yere sıkmayın yeteri kadar sıkılmış canınızı..
Bakın kendinize,aynaya! Sizden daha kıymetlisi yok ki..
Eşiniz de bir garip bu arada kumar oynuyor,geri dön diyor he Allahım ya ne komik adamlar yarattın böyle???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?