Eşimi severek ayrıldım ama dayanamıyorum

kadincaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2011
542
4
46
Almanya
ya konumu bazilariniz taniyorsunuz,esimden kumar ve yalanlardan dolayi ayrildim,ve kaynanam arkamdan konusuyordu.
simdi ben bu sevek kalbimi ne yapacagim?
dayanamiyorum,yapamiyorum.

it urur kervan yurur birak konussun
uzun oldumu ayrilali alisamadigindan huzursuzluk duyabilirsin
ama gecer emin ol
guclu olmaya bak

iki bucuk ay oldu,ya nasil yakiyor icimi,öldürüyor bu aci yüregimi,güclü olmaya calistikca olmuyor,bir saniyem gecmiyor düsünmeden.

Canım güçlü olmalısın.Kumar oynayan adamdan hayır gelmez.Ne evin huzuru olur,ne de bereketi.Kumarbazlık iflah olmayan bir hastalık.Böyle adamdan eş olmaz,baba hiç olmaz.Yarın öbürgün evladının rızkını kumara yatırır.Evli kalırsan canın daha çok yanacak.Biraz sabret,acın diner elbet.

Kendini bu düşüncelere bırakma,başka şeylerle oyalan.Oturup düşünmekle zaman geçirme.
Çalışıyor musun ? Ailenin yanına mı döndün ?

evet ailemin yanindayim yakinda ise basliyacagim.
yapamiyorum,cok acitiyor icimi,halbuki ben onu ne kadar sevmisim,o ise böyle kolay ayrildi,hemde benim sucum yokken ve bu cok agir geliyor bana.Allahim onun vicdanini öyle bir sizlatsinki,hak etmedigim halde böyle yapmasi.

canım önceki konularını da okudum. gerçekten zor. her ne olursa olsun evinden ayrılmak, düzenini bozmak bunlar hiç de kolay değil. bol bol dua et. içindeki sıkıntı gitsin. iyi geliyor.
Allah yardımcın olsun.

evet dua edip Allaha siginiyorum,ama diyorum ya ailesi kumar oynadigini bile bile evlendirdiler oglunu,
Allah cikarir acisini.
kimsenin ahi kimsenin yaninda kalmaz.
cünkü benim sucum yoktu.

evet dua edip Allaha siginiyorum,ama diyorum ya ailesi kumar oynadigini bile bile evlendirdiler oglunu,
Allah cikarir acisini.
cünkü benim sucum yoktu.
evet kimsenin ahı kimsede kalmıyor. en kısa zamanda cezalarını buluyorlar. ben bizzat yaşadım. kimi Allah'a havale ettiysem cezasını buldu ve Allah bana gösterdi. eşin çok pişman olacak emin ol.

evet kimsenin ahı kimsede kalmıyor. en kısa zamanda cezalarını buluyorlar. ben bizzat yaşadım. kimi Allah'a havale ettiysem cezasını buldu ve Allah bana gösterdi. eşin çok pişman olacak emin ol.

senin hikayen neydi canim?anlatmak istersen,cünkü bende artik sadece huzur istiyorum.
Allah`a siginiyorum,ama o kadar haksizliga ugradim ki,bilsen.
ailesi sadece oglunu düsünerek benim hakkimi yedi,ve hala görümcem diyor ki sevse karisi geri gelir.
ne kadar vicdansiz insanlar ya.Allahin gücüne gitmez mi???

Siz sadece sevdiğinizi ve sevildiğinizi sanıyorsunuz..
Belki de sevdiğiniz evinizdi,düzeninizdi,bakın bunu çok iyi anlıyorum..
Ancak kumar oynayan,eşine yalan söyleyen,annesine ezdiren bir adam eşini sevmiyor demektir.. Siz de size tüm bu kötülükleri yapan bir adamı seviyor olamazsınız.. Yok hala seviyorum diyecekseniz bence bir psikoloğa görünün,adam sizi kendisinden nefret etmeniz için elinden geleni yapmış ama siz takıntı yapmışsınız..
Boşanmak zor çok zor,anlıyorum ama size değmeyecek adamlara kafa yorarak güzel vaktinizi boşa geçirmek yerine bir an önce hayata dönün.. Gerekirse yardım alın,psikolojinizi düzeltin,ardından küçücük de olsa kursa gidin,iş bulun,oyalayın kendinizi..
Böyle olmaz! Kumarbaz bir adam size dönse ne olur ki şu saatten sonra,yürür mü evliliğiniz?

Allah cikarir acisini.
cünkü benim sucum yoktu.

Ailesini suçlamaktan da vazgeçin!
Adamı zorla kumar masasına oturttularsa tabii orasını bilemem..
Yanlış bir evlilik yaptım deyip hayatınızda yepyeni bir sayfa açmak için mücadele edin,boşverin onları artık!

ya konumu bazilariniz taniyorsunuz,esimden kumar ve yalanlardan dolayi ayrildim,ve kaynanam arkamdan konusuyordu.
simdi ben bu sevek kalbimi ne yapacagim?
dayanamiyorum,yapamiyorum.

bence sevgı degıl... bende ayrıldım esımden. kayınvalıde ve es sorunum vardı. ama bu sevgı deıl bazen bende ozluyorum fakat evımı faland ıye dusunuyorum eısnı sevsen nıye ayrılacaksın.. senı mutlu etse nıye bu halde olasınkı.. sadece o yasam evın falan bence onlar.

tamam ailesi oturtmamis kumarin basina ama bile bile ben kumar oynadigini oglumun nasil bir genc kizin hayatini böyle hice sayarim ve evlendiririm oglumu???
ve aptal yerine koyarim sonrada insanlari,derim yok bilmiyorduk,ama en yakinlari olan damatlarida der ki biliyordular ailesi hepsini.
ben hepsini unutmak istiyorum artik mümkün oldukca tabi,terbiyesizce birde diyor ki,beni sevseydin gitmezdin evden,ve simdide geri dönersin kendin,ben ve ailem gelmeden ailene.
tabi ya ne kolay dimi...

canım benim hikayem çok uzun 6 yılı burada açtığım bir topikte özetlemiştim. açtığım konulara bakasan orada yazıyor. belkide haline bile şükür edersin.
benim eşimin en son zamanda cebi para görünce havalara girmişti. oysa evlendiğimiz zamanlarda borçlarını ödemesi için tüm altınlarımı bozdurdum. babam maddi yardım yaptı ve annemin verdiği çeyrekleri bile ona vermiştim ki borçlarını ödesin diye. kayınvalidemler 5 kuruş yardım yapmadığı gibi düğünde gelinle damada takılacak paraları zarfla topladılar. o paraları da onlar aldı. yani anlatmak istediğim, zor zamanlarda kahrını çektim, iyi zamanlarında sorun çıkardı ve ben ailemin yanına geldim ve ben öyle ah ettim ki; ''Allah'ım hakkımı onda bırakma'' dedim. şimdi duydumki, maddi durumu kötüye gidiyormuş, mesleğinin dışında başka bi işe girişmişti, o işten parasını alamıyormuş. yaa dedim işte kimsenin hakkı kimsede kalmaz. 5 kuruşsuz yolladı beni cebimde bir tek bilet param vardı. Allah biliyor ki, ben haklıyım. herkes diyor o daha çok çeker diye. yok ben o kadar da istemiyorum ne de olsa çocuğumun babası. ama iş olayının olmadığına sevindim açıkçası. parayı görünce beni umursamayıp alkole başlamıştı, arkadaşlarıyla gezmeler gece gelmeleri vardı. gün ola devran döne derler. neyse canım çok uzattım ama benim hikayemi burada yazsam sayfalara sığmaz. 6 koca yıl.

Arkadaşım,zaten ilgili bir aile olsaydı adamın kumar alışkanlığı olmazdı di mi?
Demek ki aman başımızdan gitsin diye evlendirmişler işte..
Benim söylemek istediğim ailesi suçlu,o bunu dedi şu bunu dedi ile daha çok üzülürsünüz inanın bana.. Ben sizin iyiliğinize söylüyorum.. Yok yere sıkmayın yeteri kadar sıkılmış canınızı..
Bakın kendinize,aynaya! Sizden daha kıymetlisi yok ki..
Eşiniz de bir garip bu arada kumar oynuyor,geri dön diyor he Allahım ya ne komik adamlar yarattın böyle???

Evet ya diyorum ya,hem suclu hem güclü.
artik bu zamandan sonra önüme bakmak gercekten en hayirlisi olacak benim icin.
bende diyorum ki,beni bu hale getirenlere Allah bin kat fazlasini versin.
ici yanan benim suan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…