Evet ya diyorum ya,hem suclu hem güclü.
artik bu zamandan sonra önüme bakmak gercekten en hayirlisi olacak benim icin.
bende diyorum ki,beni bu hale getirenlere Allah bin kat fazlasini versin.
ici yanan benim suan.
Belli ki inançlısınız..
Bedduanın dönüp dolaşıp size geleceğinden korkmuyor musunuz?
sizece yapanin yanina kalir mi peki?
Tabii ki hiç kimsenin yaptığı kendi yanına kalmaz..
Ancak cezasını tayin edecek bizler değiliz..
Bu konu çok uzun dedim ya boşverin siz onları,kendi hayatınıza bakın..
Mutluluklar hep sizinle olsun inşallah!
Insallah yeni isine basladin mi kafan dagilacak, cevrene, isine, gelecegine emek verecekksin bunlar gececek.Aklina gelenlerin ceyregi bile gelemeyecek isten gucten sadece uyumak ve dinlenmek isteyeceksin.Evde durmak kendini icin icin yemene sebeppp muhakkak bir mesguliyet sart zaten yakinda...Esin terapi alipp eski cevresini degistirmeli ki belki.Huylu huyundan vazgecer mi bilmem:26::26::26:
ya konumu bazilariniz taniyorsunuz,esimden kumar ve yalanlardan dolayi ayrildim,ve kaynanam arkamdan konusuyordu.
simdi ben bu sevek kalbimi ne yapacagim?
dayanamiyorum,yapamiyorum.
iki bucuk ay oldu,ya nasil yakiyor icimi,öldürüyor bu aci yüregimi,güclü olmaya calistikca olmuyor,bir saniyem gecmiyor düsünmeden.
Canım benim Allah sabır versin
Aynı yastığa baş koyduğu insanı bi anda unutuvermek zordur tabi
Boşanma gerçekleşti mi peki canım
en azından çalışmaya başla bi an önce de kafan dağılsın canım
Peki eşin hiç arayıp sordu mu cnm
doğruları yapmak can yakar... eşinizin açısından bakmayı deneyin. kumar vs gibi gereksiz alışkanlıklar yüzünden ayrıldğınız için pişmanlık duyuyordur.. ama alışkanlıklarından vaz geçmek yuvayı yıkmadan önce yapılacak şeylerdi.artık suçlu,haklı,haksızın bir önemi kalmamış. önünüze bakın derim. kaybettiğiniz hayatı geri kazanmak için. öldürmeyen,güçlendirir(miş)..
Seviyorum özlüyorum,cok üzgünüm cok,gece rüyalarima giriyor ama sabah uyaniyorum ki,ve gercekler yine yüzüme bakiyor.
neleri vermezdim ki tekrar herseyin düzelmesi icin.
ama arada birde ailelerin küs olmalari var ve ben kimseyide kirmak istemiyorum,yani ailemide düsünüyorum.
seviyorumda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?