Eşimi severek ayrıldım ama dayanamıyorum

Evet ya diyorum ya,hem suclu hem güclü.
artik bu zamandan sonra önüme bakmak gercekten en hayirlisi olacak benim icin.
bende diyorum ki,beni bu hale getirenlere Allah bin kat fazlasini versin.
ici yanan benim suan.

Belli ki inançlısınız..
Bedduanın dönüp dolaşıp size geleceğinden korkmuyor musunuz?

sizece yapanin yanina kalir mi peki?

Tabii ki hiç kimsenin yaptığı kendi yanına kalmaz..
Ancak cezasını tayin edecek bizler değiliz..
Bu konu çok uzun dedim ya boşverin siz onları,kendi hayatınıza bakın..
Mutluluklar hep sizinle olsun inşallah!

cok tesekkür ederim,bu saat`ten sonra sadece huzurumu istiyorum,herkes kendi isine baksin o kadar.
cünkü artik rahata ihtiyacim var,cok bunaltti beni bu olaylar.
evet yakinda ise`de basliyorum ve huzur istiyorum sadece.

Insallah yeni isine basladin mi kafan dagilacak, cevrene, isine, gelecegine emek verecekksin bunlar gececek.Aklina gelenlerin ceyregi bile gelemeyecek isten gucten sadece uyumak ve dinlenmek isteyeceksin.Evde durmak kendini icin icin yemene sebeppp muhakkak bir mesguliyet sart zaten yakinda...Esin terapi alipp eski cevresini degistirmeli ki belki.Huylu huyundan vazgecer mi bilmem:26::26::26:

evet cok aci ama en hayirlisi ayrilmakmis.
ya ben zaten suan susmayada özen göserirken birde konusmaya merakli,susmayanlae var.
ben sadece artik rahat birakilmak istiyorum.

ya konumu bazilariniz taniyorsunuz,esimden kumar ve yalanlardan dolayi ayrildim,ve kaynanam arkamdan konusuyordu.
simdi ben bu sevek kalbimi ne yapacagim?
dayanamiyorum,yapamiyorum.

Canım benim Allah sabır versin
Aynı yastığa baş koyduğu insanı bi anda unutuvermek zordur tabi
Boşanma gerçekleşti mi peki canım
en azından çalışmaya başla bi an önce de kafan dağılsın canım

iki bucuk ay oldu,ya nasil yakiyor icimi,öldürüyor bu aci yüregimi,güclü olmaya calistikca olmuyor,bir saniyem gecmiyor düsünmeden.

Peki eşin hiç arayıp sordu mu cnm

doğruları yapmak can yakar... eşinizin açısından bakmayı deneyin. kumar vs gibi gereksiz alışkanlıklar yüzünden ayrıldğınız için pişmanlık duyuyordur.. ama alışkanlıklarından vaz geçmek yuvayı yıkmadan önce yapılacak şeylerdi.artık suçlu,haklı,haksızın bir önemi kalmamış. önünüze bakın derim. kaybettiğiniz hayatı geri kazanmak için. öldürmeyen,güçlendirir(miş)..

evli degiliz,hayir,arayip sormak yok.

bilemiyorum,ama diyordu ben kumarimdan,yuvami yiktim ve bir kere demisti sana niye basta söylemedim ki böyle bir sorunum var diye.
evet artik bu önüme bakmaliyim,ve piskolojime dikkat etmeliyim.

kalbim seviyor,ama hakki var buna,cünkü kalbimin sucu yok ki,seviyor ve özlüyor kirik olsada.
bunu kendime cok göremem,kalbime kizamam.
nefret yok icimde kirginlik var.
keske icimi görebilseydi,o zaman belki anlardi kayip ettigi bu yüregi.

Zaten ayrılık sebebin yüzünden değmez biri old. düşünmüştüm ,arayıp hatasını kabul etmiyorsa hiç değmeyecek biriymiş diyebilirim.
Üzüldüğünle kalıcaksın böyle ne gerek var?
İnsan rahattan korkar mı yahu?

Allah yar ve yardımcın olsun,hakkında hayırlısı neyse o olsun çok üzücü ama hayatın sonu değil,kalbe söz geçmez elbette ama bunun burası evlilik çok ciddi bişey ve doğru adım atmak şart...

Seviyorum özlüyorum,cok üzgünüm cok,gece rüyalarima giriyor ama sabah uyaniyorum ki,ve gercekler yine yüzüme bakiyor.
neleri vermezdim ki tekrar herseyin düzelmesi icin.

ama arada birde ailelerin küs olmalari var ve ben kimseyide kirmak istemiyorum,yani ailemide düsünüyorum.
seviyorumda...

Seviyorum özlüyorum,cok üzgünüm cok,gece rüyalarima giriyor ama sabah uyaniyorum ki,ve gercekler yine yüzüme bakiyor.
neleri vermezdim ki tekrar herseyin düzelmesi icin.

ama arada birde ailelerin küs olmalari var ve ben kimseyide kirmak istemiyorum,yani ailemide düsünüyorum.
seviyorumda...

Arkadaşım üzüntünüzü,acınızı çok iyi anlıyorum..
Yaşadıklarınız hiç kolay değil..
Ancak dönmeye niyetiniz var da aileleri bahane ediyormuşsunuz gibi bir hava sezdim..
Allah aşkına azıcık düşünün kumarbaz bir adama dönünce ne kadar mutlu olacaksınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…