Eşimi seviyorum ama boşanıyoruz

Aile terapisti önerecektim ama 1 kez gittik demişsiniz. 1 Kez gitmeyle çözülecek bir durum değil ki.. Doğru doktoru tercih etmenizi ve eşinizden bunu istemenizi tavsiye ederim.

Merhabalar.
32 yaşındayım 10 yıllık evliyim 7 yılda flört dönemimiz oldu. eşimi çok seviyorum ama onun bana olan sevgisi 3 yıl önce bitti . O gün bugün öyle sür git yaşadık aynı evin içinde 2 arkadaş gibi 8 yaşında bir evladımız var. Şimdi 3 aydır ayrıldı eşim evden boşanma davası açıyoruz . Başka biri yok bu kesin bilgi. Ama ben eşimi çok seviyorum depresyondayım psikologa gittim 1 kez daha yeni başladım yani devam da edicem. Ama sanki onu hiç unutamayacağım gibi hissediyorum geçer mi bu günler biter mi ona olan bu sevgim . Benim durumumu geçirmiş olanlar var mı aranızda . Şimdiden teşekkürler .

Valla ben sirf bu yuzden genc yasta evlilikleri desteklemiyorum cunku bir insanin 20 yasindaki hayat gorusu, kisiligi , kendinden ve gelecekten beklentisi, kendini taniyisi karsindakini taniyisi, hicbirseyi 30 yasindakiyle ayni olmuyor.
Bir bakmissin 10 senelik evlilik gecmis aradan bir cocuk ama bambaska hayalleri beklentileri istekleri olan insanlara donusmussunuz.

Cok uzgunum herseyin caresi vardir olumden baska..

Hayırlı olsun, insanlar böyle işte. Biriktir biriktir sonra bi anda dökülüyorlar.
O kadar yıl neden yaşadı az mı zaman 3 yıl?
Yazık değil mi?
Sevgi bitmez de alışkanlık biter.
Sevgin belki de 3 yıl önce bitmişti, farkında değildin.
Umarım senin için iyi olur

Bu bana benim hikayemi hatırlattı. Benim eşimde aniden boşanmak istedi.seben olarak bu güne kadar onu çok yiprattigimi hep içine attığını söyledi. Aslında hayatında biri varmış ama hiç açık vermedi.hep beni eleştiriyorDu yok şöyle yaptın yok bunü söyledin bende sulak gibi kendimi suçluyorum.hayatında biri olduğunuda kimseye söylemiyor en yakınına bile.çünkü herkes boşanmanın zaten karşı çıkıyor birde kadın olduğunu duyarlarsa kimse onu desteklemiycek ama bana göre hiç bir erkek kendini garantiye almadan boşanma. Seninkinin hayatında da biri var ama kadın evli o yüzden biraraya gelemiyorlar.senide bu yüzden bu kadar zaman oyaladi
Belki de oda onun günahı artık eğer böyle bir şey varsa. Evladının üzerine yeminler etti yık öyle birşey diye . Peki ya ben nasıl aşıcam geçecek mi bu günler kalbimden söküp atabilecek miyim

Çok üzüldüm adına. Çocukluğunu, gençliğini vermişsin. Bir de dünyalar tatlısı evlat.. Daha ne verebilirsin ki?

Peki aileleriniz bu duruma ne diyor?
Ne desin herkes beni destekliyor onun ailesi bile ama yapacak bir şeyleri yok gidecek olanın önünde dağ olsan duramıyorsun işte

Ne desin herkes beni destekliyor onun ailesi bile ama yapacak bir şeyleri yok gidecek olanın önünde dağ olsan duramıyorsun işte
Ayni seyleri en yakin arkadasimda yasadi ne yazikki.severek evlendiler hemde ne zorluklarla birde oglu var 5 yillik evliligi artik seni sevmiyorum diyerek bitirmeye kalkti sonra evi terketti. Ne yeminler etti baska biri yok diye ve bosandiktan sonra ortaya cikti. Bende her seferinde baska biri vardir dedim ama o konduramiyordu bir turlu. Sonunda dedigime geldi.Buna inanmak seven bir insan icin vok zor bunu anlayabiliyorum ama erkek milleti bir laf var ya baba ma bile guvenmem diye aynen bende aldatma konusunda hic bir erkege guvenmem. Senin adina uzgunum ama bence esinin hayatinda da biri vardir kesin.
Bu arada arkadadim da cok zor gunler atlatti ama suan cok rahat 9 ay oldu ayrilali ve sukur atlatti. Ben inaniyorum ki sende atlatirsin sadece sabretmen gerekecek. Zaman herseyin ilaci.Allah yar ve yardimcin olsun insallah.

Back
X