Eşimi seviyorum ama içim geçmiş sanki

thempress

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2021
236
228
33
Merhabalar hanımlar;

Eşimle 6 sene sevgili 1 sene nişanlı 1 senedir de evliyiz. Liseden beri birbirimizi çok iyi tanıyoruz ve seviyoruz. Ama bende tarif edemediğim şeyler var. Beni sevdiğini değer verdiğini biliyorum ama mesela en ufak şeyde kızıyorum, surat asıyorum ve kendimi hemen normal moduma döndüremiyorum. Annemle problemlerim var senelerdir annem babam ayrı anneme benzemekten korkuyorum ve sanki bu düşünce beni garip ruh hallerine sürüklüyor. Eşime karşı güler yüzlü anlayışlı ve sevdiğimi hissettirmek istiyorum. Maddi olarak çok yorulduk şu 2 senedir ve ay sonunu resmen zor görüyoruz bu da yıpratıyor biliyorum. Ne yapmam gerek akıl verin lütfen.

Eşinize kızgın olduğunuz bir şey var mı? Unutamadığınız bir şey
Şu son zamanlarda ailesiyle ilgili ufak sorunlar oldu ama abartılacak şeyler değil. Ama unutamadığım bir hatası veya kızdığım birşey olmadı açıkçası. İçimden hiç birşey yapmak gelmiyor sanki.

Motivasyonunuzu kaybetmişsiniz maalesef.Eğer evde iseniz çalışmayı deneyebilirsiniz.Onun dışında sizi bu düşüncelerden uzaklaştıracak hobiler edinin gerçekten iyi geliy
Yok çalışıyorum ama eve gittiğimde hiç halim olmuyor bir hobi yapacak kadar ne bileyim örgü falan denemeyi düşünüyorum şu sıra ama. Enerjim ve duygularım çekilmiş gibi.

Merhabalar hanımlar;

Eşimle 6 sene sevgili 1 sene nişanlı 1 senedir de evliyiz. Liseden beri birbirimizi çok iyi tanıyoruz ve seviyoruz. Ama bende tarif edemediğim şeyler var. Beni sevdiğini değer verdiğini biliyorum ama mesela en ufak şeyde kızıyorum, surat asıyorum ve kendimi hemen normal moduma döndüremiyorum. Annemle problemlerim var senelerdir annem babam ayrı anneme benzemekten korkuyorum ve sanki bu düşünce beni garip ruh hallerine sürüklüyor. Eşime karşı güler yüzlü anlayışlı ve sevdiğimi hissettirmek istiyorum. Maddi olarak çok yorulduk şu 2 senedir ve ay sonunu resmen zor görüyoruz bu da yıpratıyor biliyorum. Ne yapmam gerek akıl verin lütfen.
Öncelikle biraz uzaklaşın ya gidin bir sahile nefes alın vapur turuna katılın bir değişiklik yapın imkan oldukça imkarlar dahilinde eğlenemyi bilin ne için surat asıyorsunuz size küfür mü ediyor hakaret mi ediyor hepimizin oluyor kızdığı bende çok kızıyorum bazen 2 laf söyleriz sonra ben çay demlerim otutur çay içeriz 2 yıl nişanlı kaldık 5 yıllık evliyiz küslük olur kavga olur ma büyütecek bir durum yok maalesef kendinize yazık ya ne bu motivasyon düşüklüğü sirkilin kendinize gelin biraz heyecan katın hayatınıza heyecan olmayan ilişkiler hep mutsuz ..

Maddi konular sizin yıprattığını düşünüyorum, böyle zamanlarda ne kendinize nede eşinize çok yüklenmeden, sert kararlar vermeden sakince biraz kendinizi dinleyin bence.
Onu üzmek istemiyorum ama kendimi toparlayamıyorum ufak sorunları büyütmek istemiyorum ama herşeyi yansıtıyorum.

Hani kötü günde iyi gündeydi...

Bunlar normal hayat şartları sorun olarak görerek büyütüyorsunuz .

Pandemi zamanı sağlığınıza şükredin birbirinize sarılın
Maddi olarak asla kızmıyorum şartlar belli zaten çabalıyoruz. İşte büyütmek istemiyorum kendi kendime düşünüyorum karar veriyorum ama konu uygulamaya gelince olmuyor.
Evet öyle yapmalıyız biliyorum da kendime gelsem

Öncelikle biraz uzaklaşın ya gidin bir sahile nefes alın vapur turuna katılın bir değişiklik yapın imkan oldukça imkarlar dahilinde eğlenemyi bilin ne için surat asıyorsunuz size küfür mü ediyor hakaret mi ediyor hepimizin oluyor kızdığı bende çok kızıyorum bazen 2 laf söyleriz sonra ben çay demlerim otutur çay içeriz 2 yıl nişanlı kaldık 5 yıllık evliyiz küslük olur kavga olur ma büyütecek bir durum yok maalesef kendinize yazık ya ne bu motivasyon düşüklüğü sirkilin kendinize gelin biraz heyecan katın hayatınıza heyecan olmayan ilişkiler hep mutsuz ..
Eğlenmeyi bilmiyoruz gerçekten, ben maddi imkanlar dahilinde simit yiyip çay içmeye bile razıyım ama eşim biraz takıyor aslında bir yere gidince istediğimizi yapmak istiyorum kafasında. Nasıl yapıcam toparlıycam kendimi bilmiyorum, küfür hakaret hiç birşey yok Allahtan belanı mı istiyorsun der insan.

D B12 DEĞERLERİNİZ DÜŞMÜŞ OLABİLİR.
MAĞNEZYUM,ÇİNKO DA ÇOK ETKİLİYOR.
daha önce b12 değerim düşük çıkmıştı ama iğne oldum 5 gün daha da kontrole gitmedim 2 sene olmuştur. yakın zamanda kontrole gidicem bakalım.

Şu an için tek sebep parasızlık görünüyor sizin için. 5 yıllık evliyim durumumuz iyiyken bu zamlardan sonra biz de mahvolduk.. zam zam zam da zam zam da zam.
öyle mi bilmiyorum ne yapıcaz valla Allah yardım etsin herkese.

Back
X