- Konu Sahibi neyapsambilmem
asıl sorunu bence sorumluluktan kaçıyor olması. hiç bir maddi sorumluluk almıyor. kendi de benimle aynı maaşı alıyor. ama ben seni bakarım gibi bir güveni yok kendine. benim maaş ortak olduğu sürece beni tabiki bakacağını söylüyor. ayrıca maaş ortak olacak çünkü ilerde çocuk olunca onu kim bakacak diyor. yani çocuğun bakımını da tek başına üstlenmiyor. yanlış anlamayın ben kendim parayı köşeye koyayım o ne hali varsa görsün derdinde değilim, zaten maaşımı vermeyeceğim dediğim de de sonuçta kişisel harcamalarımı vs. ondan isteyecek değildim zaten bunu bile inat uğruna söyledim. erkek olarak maddi sorumluluğa ortak olammda bu kadar ısrar ettiği halde ben erkeğim evi ben geçindireceğim sen maaşını ortaya koyacaksın diyor. harcamalara ortak oluyordum onu kabul etmiyorum maaşı vereceksin karıştıracağız şuna para verdim bunu ben aldım demeyeceksin diyor. bunu yapamam çünkü harcadığım herşeye karışıyor ve çalıştığım halde kazandığımın küçük bir kısmını bile istediğim şekilde harcayamıyorum. mesela kardeşim param yok dese çıkarıp da 100 lira veremem
anladım cnm benimm bu çok zor bir durum
tepki vermekte tabiki haklısın
eşin benim söylediğim gibi sorumluluktan kaçıyor
hadi sen çalışmasaydın ne olacaktı ozaman ne yapacaktı
bencillikten başka birşey değil düşündüğü
buradan anladığım şu siz çalışıyor olmasaydınız bu şahıs sizle evlenmezdi üzgünüm ama böyle