- 15 Kasım 2015
- 144
- 44
- 13
- 42
- Konu Sahibi GUZEL_GUNLER_NEREDELER
mutlu değilim, herşey yolunda, eşimiyi davranıyo, dayak hakaret yok, evin giderleirni de karşılıyor...ama onunla mutlu değilim..güvenmiyorum ona, her an küsünce ona anlattıklarımı hemen yumurtlar, üstelik gebelikte bütün paralarını bana vereceksin diye dövdü beni, unutamıyorum, 10 ay önce seni de çocuğu da istemiyorum, çekin gidin, baban çocuğu evlatlık alırım diyordu, alsın o zaman, söyle alsın,çünkü ben yeniden evlenicem, çocuklarım olacak demişti oğlum 1 aylıktı ve ne güzel kızlar vardı alaala seni aldım, anamı bir kız yüzünden kırdım pişmanım dediği günü
boşanırsak ona dmeiştim ki nafaka alacağım, çok sinirlenmişti,köpekgibi çalışıp senimi beslicemdemişti...
şimdi bir melek, sormayın gitsin...karakolluk olduk vs, bazı şikayetlerim oldu, herkes öğrendi çevresinden, amasorun şu ki sevemiyorum onu, güvenemiyorum ona, cinsel hayat da yok, yapmak istemiyorum, bana dokunmasını, onunla aynı odada kalmak bile istemiyorum, başımı şişiriyorsohbetleri
aşık olmadan evlendim,aşkla evlensem farklı mıolurdu
boşanırsak ona dmeiştim ki nafaka alacağım, çok sinirlenmişti,köpekgibi çalışıp senimi beslicemdemişti...
şimdi bir melek, sormayın gitsin...karakolluk olduk vs, bazı şikayetlerim oldu, herkes öğrendi çevresinden, amasorun şu ki sevemiyorum onu, güvenemiyorum ona, cinsel hayat da yok, yapmak istemiyorum, bana dokunmasını, onunla aynı odada kalmak bile istemiyorum, başımı şişiriyorsohbetleri
aşık olmadan evlendim,aşkla evlensem farklı mıolurdu