eşimi sevmiyorum, hayatı sevmiyorum,hiçbişiyi sevmiyorum

GUZEL_GUNLER_NEREDELER

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2015
144
44
13
42
mutlu değilim, herşey yolunda, eşimiyi davranıyo, dayak hakaret yok, evin giderleirni de karşılıyor...ama onunla mutlu değilim..güvenmiyorum ona, her an küsünce ona anlattıklarımı hemen yumurtlar, üstelik gebelikte bütün paralarını bana vereceksin diye dövdü beni, unutamıyorum, 10 ay önce seni de çocuğu da istemiyorum, çekin gidin, baban çocuğu evlatlık alırım diyordu, alsın o zaman, söyle alsın,çünkü ben yeniden evlenicem, çocuklarım olacak demişti oğlum 1 aylıktı ve ne güzel kızlar vardı alaala seni aldım, anamı bir kız yüzünden kırdım pişmanım dediği günü
boşanırsak ona dmeiştim ki nafaka alacağım, çok sinirlenmişti,köpekgibi çalışıp senimi beslicemdemişti...

şimdi bir melek, sormayın gitsin...karakolluk olduk vs, bazı şikayetlerim oldu, herkes öğrendi çevresinden, amasorun şu ki sevemiyorum onu, güvenemiyorum ona, cinsel hayat da yok, yapmak istemiyorum, bana dokunmasını, onunla aynı odada kalmak bile istemiyorum, başımı şişiriyorsohbetleri

aşık olmadan evlendim,aşkla evlensem farklı mıolurdu

Aşkı belirleyen erkeğin kadına sözleri ve hareketleri kalbiniz kırılmış bence bunu ona söyleyin
mutlu değilim, herşey yolunda, eşimiyi davranıyo, dayak hakaret yok, evin giderleirni de karşılıyor...ama onunla mutlu değilim..güvenmiyorum ona, her an küsünce ona anlattıklarımı hemen yumurtlar, üstelik gebelikte bütün paralarını bana vereceksin diye dövdü beni, unutamıyorum, 10 ay önce seni de çocuğu da istemiyorum, çekin gidin, baban çocuğu evlatlık alırım diyordu, alsın o zaman, söyle alsın,çünkü ben yeniden evlenicem, çocuklarım olacak demişti oğlum 1 aylıktı ve ne güzel kızlar vardı alaala seni aldım, anamı bir kız yüzünden kırdım pişmanım dediği günü
boşanırsak ona dmeiştim ki nafaka alacağım, çok sinirlenmişti,köpekgibi çalışıp senimi beslicemdemişti...

şimdi bir melek, sormayın gitsin...karakolluk olduk vs, bazı şikayetlerim oldu, herkes öğrendi çevresinden, amasorun şu ki sevemiyorum onu, güvenemiyorum ona, cinsel hayat da yok, yapmak istemiyorum, bana dokunmasını, onunla aynı odada kalmak bile istemiyorum, başımı şişiriyorsohbetleri

aşık olmadan evlendim,aşkla evlensem farklı mıolurdu

Daha önce herşeye katlanmisken boyle olduysa demekki kalbiniz cok kırık . Esiniz akillanmista olabilir ama ben huylunun huyundan vazgecmiycegini bilir inanirim . Bu sozleri bsna soyleyen bi insanla ayni havayi bile solumaktan igrenirim . Aşik olsaydinizda bi insani gercekten tanimayip evlenmis olabilirdiniz . Nice gorucu usulu evlilikler sabirla ilerliyor . yanlis anlamayin gorucu usulu evliligi hos karsilamiyorum .Bu karsinizdaki insanin karaktersizligiyle ilgili bisey askla felan ilgisi olamaz . bir dayanaginiz ve guvenceniz varsa suan bulundugunuz yerde olmak zorunda degilsiniz . Su dunyadaki en degerli sey mutlulukken boyle karaktersiz bi insan icin bir saniye bile kaybetmeye degmez .

Aslında evlenir evlenmez çocuk doğurmamak gerek doğum hemen mi gerçekleşti
salaklık de ne dersen de, ille de çocuk olsun diye yapılan bir mantık evliliğiydi, bazı şeyler düzelir vs demiştim, tanıştığımızda benden 20 lira borçisteyen biri idi.amaan yürümezse boşanırım yeter kiçocuk olsun demiştim.aptalca yargılamahn ltf

Back
X