• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi tanıyamaz oldum :/

asgl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2012
8
1
36
Almanya
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum e şimdi kendi derdimi anlatma vakti geldi...

2010 ' da evlendik, birbirimizi severek..
Herşey çok güzeldi sonra agresif olmaya başladı hersey onun dediği gibi olsun istedi bende fikrimi düşüncemi söyleyince kıyamet kopuyordu..
Neyseki hamile kaldım suan 8 aylik tatlı mı tali bir oğlum var ondan önce düşük yapmıştım :(
Durum şudur ki.. çocuk doğdu doğalı eşim benimle çocuğu ile ilginecegine kendini tamamen dine verdi tmm 5 vakit namazını kılsın birsey demiyorum ama artık dinden başka konuşacak birseyimiz kalmadı..
ne yakınlaşma ne iltifat ne çocuğu ile ilgili soru nebilim o kendine biz oğlumla kendimize yaşıyoruz...
yani şu 4 sene içinde okadar çok değişti ki tanıyamaz oldum, bırak arkasından yetişemiyorum..
Bugünde artık ortak noktamız yok, birbirimize daha nekadar anlayış göstere biliriz dedi.. şaştım kaldım.. radikal tanımaz hale gelen kendisi bana söylediğine bakın :(
Iki ay sonra Haca gidecek inşallah, ve inşallah bazı şeylerin farkına varır arkadaşlar..
Çok yalnızım aynı evdeyiz ama bi okadarda uzagiz birbirimizden :( bu durum beni çok üzüyor.. içimdeki tüm sevgiyi oğluma veriyorum ama bende sevilmek istiyorum banada güç lazim..
Ha bakımlı hep kendime dikkat eden biriyim, bende suç yok :)
Sevgisini göstersin eskisi gibi sohbet edelim şakalaşalim istiyorum ama nafile :(
Hergün bir unut ile utanıyorum ama maalesef bi değişiklik yok!!
Bu ramazan ayında beni rahat bırakın siz takılın ben kendimi daha fazla dine vercem dedi ve bir aydır ha var ha yok Oruç tutmak aileden uzak olmak mı? Hadi beni boşverin peki bebegim, babasının sesini duyunca nekadar Seviniyor.. babası bide bikere bir gülücük atsa :./
Bana biraz moral verin arkadaşlar çoook doluyum çoook psikoloğa mı gitsem bilmiyorum desteğe ihtiyacım var! !!

kızkardeşimin eşide akrep burcu şimdi dine bağlandı..önceden namaz kılmıyordu 5 vakit kılıyor sürekli..maaşallah diyeyim..sizin eşinizede..kötü yolda değiller ama anlayış ve paylaşım da gerek daha doğrusu paylaşım değilmi evlilikte önemli..

Evt hemde çok önemli.. biz evlenirken ikimiz ayrı bir yaşama tarzımız olsun diye evlenmedik :( Inan işten gelince bana nasılsın ne yaptın diye sorsa bile dünyalar benim olur herhalde.. ama whatsApp den seni seviyorum yazmasını biliyor yok kalpler filan ama karşıma geçip de diyemiyor sevgisini göstermiyor aksine taş gibi :/ hayırlısı.. ve hayırlısı ile bi haca gitsin gelsin bakalım ozaman ne olacağız???

tamam ne güzel dinine baglı ama...
sizden uzak durmakda neyin nesi anlamadımki...
hacdan gidip gelsin. baktın düzelmemiş. bi uzamana başvur

Kardeşim benimde hayatım şu an senin gibi,hatta bir an acaba bu ben miyim dedim.Benim eşimde 3 aydır kendini namaza,dine verdi.Hep din konuşuyoruz. İnan ki bu durumdan bende çok sıkıldım.Ben dindar biri ile evlenmek isteseydim gider böyle biriyle evlenirdim. Herkes olsun ne güzel diyor ama ben eşimle koptum.Bu da yeni moda oldu galiba,kendini dine verdi diye ailesini görmemezlikten gelme,evi umursamama.Ben bunu Allaha havale ettim,üstelik eşim şafii ve sürekli abdestimi bozdun diye sinirlenmeler,oflanmalar...Şimdi ben ne yapayım bu saatten sonra 14 yıllık evliyim yuvayı yıkalım mı yani.Şimdilik zamana bıraktım, birşeyler düzelmezse herkes kendi kabuğunda yaşasın....

Dindar olması çok güzel tamam da dinimiz ailenizle ilgilenin hanımlarınızı ilgisiz bırakmayın der.
Bence konusmayi dene tamam ibadetini yap ama beni çocuğunu senden mahrum etme de konuşarak çözülmeyecek bişey yok

garip bir din anlayışı varmış eşinizin halbuki bizim dinimizde eşinize sevginizi gösterin çocuklarla şakalaşın dyen bi din ve hatta peygamberimiz hasan ve hüseyin torunlarını sırtına bindirir oyun oynatırmış ben şaşırdım şuan anlattıklarınıza sabredin bu yüzden boşanmak çok saçma eşinizi alın karşınıza ve konuşun rahatsız olduğunuz davranışı ne varsa anlatın tatlı bir dille(yani eşinizin anladığı dilden)

Arkadaşım Allah kolaylık versin. Ben de yeni boşandım eski eşimden.
O da senin eşinin tam tersiydi.
Ramazan'da hazırladığım iftar sahur sofralarına oflaya Poflaya oturur, aç iken sinirden beni yerdi.
Ne dünyevi ve ahiret için bir şey yapar, sadece huysuzlukları ile beni yer bitirirdi.
Bir pide almaya gitmezdi Ramazan'da sen düşün...
Zaten berat kandili gibi kutsal bir günde yalan üstüne yalan söyleyip evi terketti.
1 ay içinde boşandık.
İçinde bulunduğun durum çok zor biliyorum. Ama sabret, ramazandan sonra seni yeniden keşfetmesi için yeni fırsatlar bul.
Kocan en azından Allah sevgisi olan merhameti olan bir adam anladığım kadarıyla.
Benimki gibi bir hayırsız yerine seninki gibi ilgisiz daha iyidir.
Tabii ki herkes kendi çektiğini bilir ne olur seni anlamadığımı düşünme. Bebişinle kalbin ne kadar kırık tahmin edebiliyorum.
Ama inan bana beterin beteri varmış bu hayatta.
Psikologu öneririm ben. Eminim ki sana da iyi gelecektir.
Kocanı yeniden hayata döndürmek senin elinde.
Allah yardımcın olsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yazılarınız için çok teşekkür ederim :*
Hayırlısı ile Ramazan ayından sonra kendisi Haca gitmeden önce konuşmak istiyorum Hacda iken düşünmeye bir ay vaktı var..
Bazen gözlemlerime göre, olmadığı biri olmaya çalışır miş gibi geliyor bana nebilim kendini birseylere zorluyor gibi!! Herşeyin fazlası aşırı sı zarar!!
& benide olduğum gibi değilde beni görmek istediği bir kadına benzetmek istiyor ya artık oda beni çok üzüyor kişiliğimi tarzımı hiçe sayıyor :/
Kendisi ikiz burcu zaten özünden zor bir insan bide araya başka şeyler girince :(:(

fikirlerinizi düşüncelerinizi okumak isterim arkadaşlar..

Back
X