• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimi tanıyamıyorum:(( evliliğim çatırdıyor..

• Konu Sahibi Konu Sahibi n1985
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

n1985

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2007
137
2
96
39
Kocaeli
yaa evlenmeden öncede tartışmalarımız olurdu..ama yinede onu sevdiğim için sanırım...gözüm görmezdi yaptıklarını..ama şuan 1,5 yıllık evliyiz 3 aylık kızımız var..ama nedense...artık mutlu olma zamanıyken..şimdi yine mutsuzum..eşim bazen çok yakın olabiliyor..ama bazende umarsamaz oluyor..ne bileyim bebeğimizle ilgileniyor gibi görünüp agucuk yapıp gidiyor..bebeğimiz biraz arsız olduğu için bende sana yardım edeyim demiyor..çocuk ağlamaya başladığı zaman öbür odalara yatmaya gidiyor..evdeyim dışarı çıkamıyorum..durmayan bir bebeğim var oturup iki sohbet edeyim demeyen bir kocam var...işten geliyor. hemen televizyonu açar.sürekli izler iki muhabbet etmez..sonra yemek hazırmı der yer ve sonra ya tekrar televizyon izler yada odasına gider yatar...bende bebekle başbaşa kalırım...ve bazen bebeğim çok ağlayınca ne yapacağımı şaşırıyorum...gelipte yardım edeyim demez..artık daralmaya başladım..evlilik böyle bişeyse ben istemiyorum evlilliği..oysaki ne hayallerim vardı..sizce ne yapmam lazım...elimde mesleğim var öğretmenim..ama kendime bi çare bulamadım..yavaş yavaş ayrılığı düşünür oldum..ama kızım için ne yapmam gerekiyor bilmiyorum...onuda düşünmem lazım...evliliğim çatırdıyor...YARDIMMMMMMMMMMMMMM...........:43:

oncelıkle bebeğin için biraz sabret bence annelik sanırım hemen oluyoda baba olmak bıraz zaman alabılıyo sanırım baba olmaya alısamadı ondan boyle mutlaka sevıyodur bebeğini ama bıraz zaman tanı umarım hersey duzelır:38:

yaa evlenmeden öncede tartışmalarımız olurdu..ama yinede onu sevdiğim için sanırım...gözüm görmezdi yaptıklarını..ama şuan 1,5 yıllık evliyiz 3 aylık kızımız var..ama nedense...artık mutlu olma zamanıyken..şimdi yine mutsuzum..eşim bazen çok yakın olabiliyor..ama bazende umarsamaz oluyor..ne bileyim bebeğimizle ilgileniyor gibi görünüp agucuk yapıp gidiyor..bebeğimiz biraz arsız olduğu için bende sana yardım edeyim demiyor..çocuk ağlamaya başladığı zaman öbür odalara yatmaya gidiyor..evdeyim dışarı çıkamıyorum..durmayan bir bebeğim var oturup iki sohbet edeyim demeyen bir kocam var...işten geliyor. hemen televizyonu açar.sürekli izler iki muhabbet etmez..sonra yemek hazırmı der yer ve sonra ya tekrar televizyon izler yada odasına gider yatar...bende bebekle başbaşa kalırım...ve bazen bebeğim çok ağlayınca ne yapacağımı şaşırıyorum...gelipte yardım edeyim demez..artık daralmaya başladım..evlilik böyle bişeyse ben istemiyorum evlilliği..oysaki ne hayallerim vardı..sizce ne yapmam lazım...elimde mesleğim var öğretmenim..ama kendime bi çare bulamadım..yavaş yavaş ayrılığı düşünür oldum..ama kızım için ne yapmam gerekiyor bilmiyorum...onuda düşünmem lazım...evliliğim çatırdıyor...YARDIMMMMMMMMMMMMMM...........:43:

Genelde tüm erkekler böyledir desem :) Eğer yorucu bir işi varsa kafasını dinlemek istediği huzur buldugu evine gelir.Sakın beni yanlış anlama şu an o 3 aylık bir bebege sahip baba daha çok para kazanmam lazım diyor belki de onun planlarını yapıyor ama başaramıyorsa bu yüzden içine kapanıyor.Özellikle YAY burçları böyledir.Öncelikle bebeğiniz ağladığı zaman babası seni çok özlemiş bak biraz sarıl senın kokuna da alışsın deyin ve bebegı babayla bırakın gidin:)mutlaka aranızda iletişim olacaktır.Herşeyi erkekten beklememek lazım:)

canım bunlar basit ve halledilebilir şeyler kafana fazla takma
başka dert vermesin Rabbim.ayrılmayı düşünür oldum demişsin
bu sebepden mi:53::53::53:
bende senin gibi düşünüyordum ama sonra olayı büyüttüğümün farkına vardım
tabii ki çocuk ikinizin o da yardım etse iyi olur ama etmiyorsa da yapacak birşey yok
benim de iki çocuğum var oğlum 5 yaşında ilk 5 ay inanılmaz huysusdu gaz problemimiz vardı
kızım da 11 aylık ve hala oğlumdan da beter bir huysuzluğu var ve eşim daha bi gün bile
bu akşam da ben mamasını yedireyim,bezini ben değiştireyim,ben uyutayım da sen dinlen demedi:19:
sadece en fazla 15 -20 dk oynar sonra bana verir tabii ağlarsa o kadar da beklmez hemen verir
al ağlıyo der.be adam ağlıyo diyeceğine susturmaya çabalasana dimi ama yok
her insanın yapısı bir değildir tatlım ben de onun için kafama hiç takmıyorum
bir de sen daha yeni doğum yapmışsın onun psikolojisi de var tabii
biraz fazla ilgi beklemen yardım beklemen çok doğal ama erkekler bunu bizim gibi düşünüp anlayamıyorlar maalesef canım
gör bak biraz daha zaman geçince zaten alışacaksın bu duruma sen de ama öyle hemen ayrılmayı falan düşünme derim ben:20:
Allah yardımcın olsun tatlım bunalırsan sormak istediğin bişey olursa bebek bakımıyla ilgili falan sor yardımcı olurum ben
öptüm bebişini:54:

canım bunlar basit ve halledilebilir şeyler kafana fazla takma
başka dert vermesin Rabbim.ayrılmayı düşünür oldum demişsin
bu sebepden mi:53::53::53:
bende senin gibi düşünüyordum ama sonra olayı büyüttüğümün farkına vardım
tabii ki çocuk ikinizin o da yardım etse iyi olur ama etmiyorsa da yapacak birşey yok
benim de iki çocuğum var oğlum 5 yaşında ilk 5 ay inanılmaz huysusdu gaz problemimiz vardı
kızım da 11 aylık ve hala oğlumdan da beter bir huysuzluğu var ve eşim daha bi gün bile
bu akşam da ben mamasını yedireyim,bezini ben değiştireyim,ben uyutayım da sen dinlen demedi:19:
sadece en fazla 15 -20 dk oynar sonra bana verir tabii ağlarsa o kadar da beklmez hemen verir
al ağlıyo der.be adam ağlıyo diyeceğine susturmaya çabalasana dimi ama yok
her insanın yapısı bir değildir tatlım ben de onun için kafama hiç takmıyorum
bir de sen daha yeni doğum yapmışsın onun psikolojisi de var tabii
biraz fazla ilgi beklemen yardım beklemen çok doğal ama erkekler bunu bizim gibi düşünüp anlayamıyorlar maalesef canım
gör bak biraz daha zaman geçince zaten alışacaksın bu duruma sen de ama öyle hemen ayrılmayı falan düşünme derim ben:20:
Allah yardımcın olsun tatlım bunalırsan sormak istediğin bişey olursa bebek bakımıyla ilgili falan sor yardımcı olurum ben
öptüm bebişini:54:
dün akşam çocuk ağlıyordu...bir yerden düşmüş gibi neredeyse..bende susturmaya sakinleştirmeye çalışıyordum..acaba altını mı ıslattı dedim altını açtım...neyse onu yaparken..normalde çok hoşuna giderdi altını açmam..ve gülücükler saçmaya başalrdı..ama dün akşam öyle olmadı ve ağlamaya devam etti fazlasıylaa.neyse ben kucağıma aldım..daha pijamalarını giydirmeden bezini değiştirip üstünü giydirmeden kucağıma alıp..çocuğu okşayarak susturmaya çalıştım..sonra haliyle sakinleşince üstünü giydirmek istedim çünkü bu seferde üşür hasta olur diye düşündüm..ama bırakır bırakmaz çocuk yine ağlamaya başladı...eşimde bi çocuğa bakamıyorsun dedi..ben orda bunalmışım nesi var derken oda gelip yardımcı olayım derken...bana gelip onu söylüyor..sonra bende ne alakası var diyip biraz sesim yükseldi..eşim hiç beklemediğim bir şekilde kolumu burktu sonra...ben napıyorsun dedim canım yandı ağladımm vs..seni tanıyamıyorum...senden nefret ediyorum dedim...sonra bi köşede başımı iki eliyle tuttu ve sıkıştırdı saçmalama dedi..yine canım yanmıştı...sonra sinirlenip üstündeki eşortmanı yırttı..ara ara tartıştığımızda kendini kontrol edemiyor..bana fazlaca bağırdığı olmuştu..ama ilk defa canımı yakacak şekilde davrandı..bazen yaptıkları görünce psikolojik olarak problemi olduğunu düşünüyorum..evlendikten sonra tanır oldum..ama iş işten geçti sanırım...

dün akşam çocuk ağlıyordu...bir yerden düşmüş gibi neredeyse..bende susturmaya sakinleştirmeye çalışıyordum..acaba altını mı ıslattı dedim altını açtım...neyse onu yaparken..normalde çok hoşuna giderdi altını açmam..ve gülücükler saçmaya başalrdı..ama dün akşam öyle olmadı ve ağlamaya devam etti fazlasıylaa.neyse ben kucağıma aldım..daha pijamalarını giydirmeden bezini değiştirip üstünü giydirmeden kucağıma alıp..çocuğu okşayarak susturmaya çalıştım..sonra haliyle sakinleşince üstünü giydirmek istedim çünkü bu seferde üşür hasta olur diye düşündüm..ama bırakır bırakmaz çocuk yine ağlamaya başladı...eşimde bi çocuğa bakamıyorsun dedi..ben orda bunalmışım nesi var derken oda gelip yardımcı olayım derken...bana gelip onu söylüyor..sonra bende ne alakası var diyip biraz sesim yükseldi..eşim hiç beklemediğim bir şekilde kolumu burktu sonra...ben napıyorsun dedim canım yandı ağladımm vs..seni tanıyamıyorum...senden nefret ediyorum dedim...sonra bi köşede başımı iki eliyle tuttu ve sıkıştırdı saçmalama dedi..yine canım yanmıştı...sonra sinirlenip üstündeki eşortmanı yırttı..ara ara tartıştığımızda kendini kontrol edemiyor..bana fazlaca bağırdığı olmuştu..ama ilk defa canımı yakacak şekilde davrandı..bazen yaptıkları görünce psikolojik olarak problemi olduğunu düşünüyorum..evlendikten sonra tanır oldum..ama iş işten geçti sanırım...

allah yardımcın olsun cnm ınsallah gecıcı bı seydır bunlar da duzelır umarım

allah yardımcın olsun cnm ınsallah gecıcı bı seydır bunlar da duzelır umarım

amin inşallah bana dua edin...aklıma kötü şeyler geliyor..bebek olmadan öncedende bi kaç kere bu tarz kavgalar yaşadık..ve her seferinde alttan aldım..sırf yaa iyi olabiliriz..evliyiz mutlu olalım diyip..bide eşimi seviyorum..ama bu olaylardan sonra bu gidişle bu ilişkinin sonu kötüye gidiyor.

Canim hem cok yeni annesin hemde aslinda yeni evli sayilirsin yani 1,5 yil cok degil
Anne dogarmis kadin ama erkek babaligi zamanla ögrenirmis !!
Benim esimn kizimin yüzüne bakar hemen kafasini cevirirdi benim tuhafima giderdi bu adam niye bakmiyor bu cocuga diye bir gün sordum nazar deydiririm diye korkuyorum dedi :) yani okadar severdi ama hasta olsa kizim ben yanima almak isterdim gözümün önünde olsun diye o yaninda yatmazdi banada bulasir diye böyledir iste erkekler ...

Seni cook iyi anliyorum ilgi bekliyorsun belki yardim bekliyorsun ama yapmiyacak bir adamsa bekleme canim ve onu öyle kabul et yapmak zorunda diye düsünme malesef öyle olmuyor iste ..Fazla beklentin olmazsa üzülmezsin ozaman

Bir arkadasim var o nunda esi evde durmuyordu disari cikiyordu hep arkadasimda bundan yakinirdi , arkadasima kizma ama evin ici okadar gürültülü ki cocuklar ( 2 tane ) bir yandan bagiriyor sen bir yandan onlara bagiriyorsun evde sürekli bagris cagris var adam isden geliyo kafa dinlicek ama dahada kafasi sisiyo dedim..

Simdi diceksin ki ne yapsin kadin 2 cocugu var ama öyle iste malesef YUVAYI GERCEKTEN DiSi KUS YAPIYOR biz mecburuz biseyleri yola koymaya evde huzuru saglamaya ama inanki ozaman sende huzurlu oluyorsun.
Belki esin kaldiramiyor cocuk sesini bak kendinde diyorsun durmuyor diye ha öylemi yapmasi lazim taiki aslaa ama ne yapican hepsi farkli
gitme fazla üstüne rahat birak cocuk uyuyunca birazda onunla ilgilen belki cocuk oldu olali seninde ilgin azaldi ona farkinda degilsin
agir seyler söyleme bagirma ..

yani kisacasi su canim senin evinde iki cocuk var ikisinede iyi bak !!! yoksa biri aglar ama digeri hircinlasir !!

canım merhaba,

evliliğin ilk zamanları zor geçiyor.çiftler en az 1 yıl alışmaya çalışıyor.erkekler hayatı bizim gibi yaşamıyorlar.bizim gibi bakmıyorlar hayata.kadınların beklentilerini yapacak erkek yok denecek kadar az.
yani hayatında kim olursa olsun bundan daha farklı davranmayacak.yada bu konuda istediğin gibi davranırken diğer konularda değişik olacak.örneğin babanı düşün.yada çevrendeki diğer erkekleri.senin beklentilerini kendi eşi için yapan kaç erkek tanıyorsun.

bu bahsettiğin konular üzeride durduğunda seni üzecek olaylar.ama bir evliliğin bitme nedeni olamaz bence.ne zaman evliliği bitirir?sen olay kafanda büyüttükçe karşındakine davranışların değişir.sonra tartışmalar artar.sonra büyürde büyür.geriye bir bakarsın incir çekirdeği dolmamış ama yıpranmış bir evlilik.birde masum bebek.

erkekler eve geldiğinde kadından güler yüz bekliyorlar.bencilce ama öyle.dışarda ne yaşarsa yaşasınlar evde kadınlarının yüzünü gülerken görmek istiyorlar.ve o zaman daha çok zaman geçirmek istiyorlar eşleriyle.

senden ricam bir süre her eve geldiğinde gülümse ona bak herşey nasıl değişecek.

ah canım ah seni çok iyi anlıyorum benim ilk çocuğumda mesela anneme gidip geldikten 1-2 gün sonra hasta olsa
annene gittin hasta ettin bi çocuğa bakamıyosun bi de benim oğlum alerjik bronşitli yani çok fazla hasta olurdu düşün artık
niye öksürüyo,niye ağlıyo ben de çok geriliyodum çocuk bu hasta olarak büyüyecek falan diyodum ama nafile
çocuk olunca tartışmalarımız hep çocuk yüzündendi ama ikinci çocuğumda hiç karışmadı bana yani bıdı bıdı yapmadı:1:
oğlum ana sınıfına gidiyo eee ordan hastalık getiriyo eve bu sefer kızım da hastalanınca bi bahanesi olamıyo haliyle
canım mesela benim eşim çocuk ağladığı zaman susturamayınca çok sinirleniyodu sebebini sorunca da kıyamıyorum
içim acıyo elimden de bişey gelmeyince sinirleniyorum diyordu bi de ellersem biyerine bişey yaparım diyordu
yani biraz zaman geçip de alışırsan daha kolay olur senin için eşinin de hayatıunda değişiklikler oldu sorumluluğu arttı
erkekler biraz daha geç alışıyorlar babalığa
sana tavsiyem eşin gerginse sinirli geldiyse al çocuğu başka odaya git hiç birşey de söyleme o yanına gelene kadar
sen hiç gitme o da biraz kafasını toparlar dinler zaten gelir yanına yanına gelince de hiçbirşey yokmuş gibi davran
keyfi yerinde olduğu zaman da biraz yardım ederse çok mutlu olacağını falan söyle bi süre dene haaa yapmıyo mu
o zaman da kafana takıp da kendini yıpratma ve onu bu şekilde kabul et canım
hem bu şekilde takmadığın için de üzülmemeiş de olursun:34:

öncelikle bebegin hayirli olsun allah anali babali büyütsün insallah kaderi güzel olur. kendini bi boslukta hissedioyrsundur bu birazda hormonlarinin degisikliginden geliyordur. cocugunun sürekli aglamasi kendine vakit ayiramaman evin icindeki büyük degisiklik sorumluluk derken insan böyle düsüncelere kapilabiliyor ama gecici seyler bunlar sadece sabir etmen gerekiyo. ALLAH kolaylik versin ve yardim etsin 3 ay daha sabir sonra hersey yoluna girer insallah.

Back
X