- 6 Mayıs 2015
- 253
- 603
- 103
neyse benim gibi bi tane daha varmışBende oynuyorum o klanli oyunlardanbagimlilik yapiyor, savaşları kaybettiğimde telefonu kırasım geliyor
belli bir zaman sonra sıkılır büyük ihtimal merak etmeyin.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neyse benim gibi bi tane daha varmışBende oynuyorum o klanli oyunlardanbagimlilik yapiyor, savaşları kaybettiğimde telefonu kırasım geliyor
belli bir zaman sonra sıkılır büyük ihtimal merak etmeyin.
Benim eşim de bir dönem fazlasıyla takmıştı. Yapısı gereği sıkılgan bir süre sonra kendiliğinden bıraktı bir şey demedim çünkü çalışmadığı bir dönemdi. Şimdi yüzüne bile bakmaz oyunların vakti de yok zatenMerhaba herkese direk konuya gireceğim. Yaklaşık 4-5 aydır eşim bir oyun oynuyor telefonda. Evde işte her yerde ona farketmez kafasını kaldırmıyor afedersiniz ama tuvalete bile telefonla girip o oyunu oynuyor. İşten eve gelince eline telefou alıyo oyunu Açıyor yatakta oyun sürekli yani. Söylediğimdede çok oynadığını kabul etmeyip stres Attığını söylüyor. Konuşurken suratıma değil telefona bakıp cevaplıyor. Bir ay telefonu bozuldu laptop Alıp oyunu ordan oynamaya devam etti cidden çok sıkıldım bu durumdan. Yeni bebeğimiz oldu bu saçmalıkları bırakmasını istiyorum evinin babası olsun. Telefona bakıp ilgi Gösteren biri Olmasın. Benim gibi olup sonradan çözüme ulaşanlar lütfen banada yardım edin![]()
![]()
![]()
Benimki de tuvalete giriyor telefonla. Senden iğreniyorum dedim ben varken bazen girmiyor bazen gizli saklı giriyorMerhaba herkese direk konuya gireceğim. Yaklaşık 4-5 aydır eşim bir oyun oynuyor telefonda. Evde işte her yerde ona farketmez kafasını kaldırmıyor afedersiniz ama tuvalete bile telefonla girip o oyunu oynuyor. İşten eve gelince eline telefou alıyo oyunu Açıyor yatakta oyun sürekli yani. Söylediğimdede çok oynadığını kabul etmeyip stres Attığını söylüyor. Konuşurken suratıma değil telefona bakıp cevaplıyor. Bir ay telefonu bozuldu laptop Alıp oyunu ordan oynamaya devam etti cidden çok sıkıldım bu durumdan. Yeni bebeğimiz oldu bu saçmalıkları bırakmasını istiyorum evinin babası olsun. Telefona bakıp ilgi Gösteren biri Olmasın. Benim gibi olup sonradan çözüme ulaşanlar lütfen banada yardım edin![]()
![]()
![]()