Eşimi tırmaladım

Eşim perdeyi sert ittiğim için bana şiddetçi vs dedi geçen attığım konulardan sonra burada . Zaten içim dolmuştu onu ittirdim o da beni sürükledi ben de onu tırmaladım o da kolumu tırmaladı bağırdım ben de ağzımı kapattı boğulacaktım nerdeyse . Ayrılmak istedim bu kez de son kez konuşalım demeye başladı . Şiddetçi diyor bana artık sinirlerimi öyle bozdu beni öyle tahrik etti ki anlatamam size ama haklıyken haksız duruma düştüm . Bana ayrılık için güç verin nolur . Çalışıyorum sağlıkçıyım kadrolu devlet memuruyum . Çocuğum veya hamileliğim yok çok yalnızım doğru düzgün dışarda görüştüğüm bir arkadaşım da yok o nedenle burda paylaşıyorum . Nolursunuz bana güç verin . Babam ayrı travma eşim ayrı travma oldu bu hayatta bana
Sana güç veriyorum. Lütfen ayrıl adamın sağlığı için..

Eşim perdeyi sert ittiğim için bana şiddetçi vs dedi geçen attığım konulardan sonra burada . Zaten içim dolmuştu onu ittirdim o da beni sürükledi ben de onu tırmaladım o da kolumu tırmaladı bağırdım ben de ağzımı kapattı boğulacaktım nerdeyse . Ayrılmak istedim bu kez de son kez konuşalım demeye başladı . Şiddetçi diyor bana artık sinirlerimi öyle bozdu beni öyle tahrik etti ki anlatamam size ama haklıyken haksız duruma düştüm . Bana ayrılık için güç verin nolur . Çalışıyorum sağlıkçıyım kadrolu devlet memuruyum . Çocuğum veya hamileliğim yok çok yalnızım doğru düzgün dışarda görüştüğüm bir arkadaşım da yok o nedenle burda paylaşıyorum . Nolursunuz bana güç verin . Babam ayrı travma eşim ayrı travma oldu bu hayatta bana
Herkes hak ettiği hayatı ve kendine layık gördüğü hayatı yaşar, gerisi hikaye siz gayet iyisiniz böyle devam edin 🤚

Evet ne gerekiyorsa yapıcam babam baskıcıydı her arkadaşına kulp buldu kimseyle görüşemedim evlendim yine aynı boş bi hayat . Kendimi geliştircem ama ailem illa bizle yaşa derse napıcam bilmiyorum yaşamak zorunda değilim sonuçta dimi güçlü olamıyorum bi türkü nolur bana fikir verin
Allah aşkına evin içinde adım atsan konu açıyorsun. Burada herkes onlarca akıl verdi sana. Seni omuzlarından tutup sarsamıyoruz. Kendine gel artık diyoruz. Herkes bin türlü örnek verdi, yorum yaptı, akıl verdi. Yok sen hiç birini almıyorsun. Daha ne diyelim sana. Ne dersek kendini iyi hissedeceksin. Vah tüh zamanı değil harekete geç.

Hep de bir gerekçesi var sen bağırdın diye ben ağzını kapattım yok sen şöyle yaptın diye ben böyle yaptım . Ayrılmak istediğimi söyledim anlattım olmuyor dedim . Yazılı anlaşma yapalım öyle uymazsak yazılı verdiğimiz sözlere ayrılalım dedi napmalıyım
Adamla boşanın direk ve tedavi olun lütfen öfke kontrolünüz yok sizinde bence.

Hep de bir gerekçesi var sen bağırdın diye ben ağzını kapattım yok sen şöyle yaptın diye ben böyle yaptım . Ayrılmak istediğimi söyledim anlattım olmuyor dedim . Yazılı anlaşma yapalım öyle uymazsak yazılı verdiğimiz sözlere ayrılalım dedi napmalıyım
Önemli olan aşıları geciktirmemek

Bence orta yolu bulun oturup birbirinizin tırnaklarını kesin sjsjfja size siddetci diyorda o ne ya düzenli olarak hafta da 3 gun sifdet mi uyguluyorsunuz koca neyci oluyor sizde yani perde için adamın üstüne atlamanız sizi sürüklemesi hele hamileyken uzak durun siddetten dövüşüp dövüsüp sonra oturp birlkte yemek mi yiyosunz

Bence orta yolu bulun oturup birbirinizin tırnaklarını kesin sjsjfja size siddetci diyorda o ne ya düzenli olarak hafta da 3 gun sifdet mi uyguluyorsunuz koca neyci oluyor sizde yani perde için adamın üstüne atlamanız sizi sürüklemesi hele hamileyken uzak durun siddetten dövüşüp dövüsüp sonra oturp birlkte yemek mi yiyosunz
Ay bi de hamile mi cbxbb😵‍💫

Neden sürekli gelip konu açıyorsun diyenler olmuş ama arkadaş yazmış zaten yalnızım kimsem yok diye.Belli ki geçmiş hayatının izleri etkileri ile yanlış bir evlilik yapmış iyice bocalamis. Nasıl tirmaladin diye dalga geçilmiş cinnet geçiren insanlar birbirlerini kare küp gibi parçalara ayırıyor hayatta herseyi haberlerde görüyorsunuz buna mı şaşırdınız.Anksiyetem var demiş panik atak demiş ailesi destek değil yalnız da ayakta kalamaz panik ataktan dolayı köşeye sıkışmış buraya yaziyor.Insanlarda kahvesini yudumlarken komik cvplar yaziyor burda.İnsallah tedavi olur önce anksiyeye ve panik ataktan sonra da eşinizden kurtulursunuz konu sahibi.Zaten mesleğiniz varmış biraz cesaret edin tedavi olun ,ozguveniniz için seçenekler bulun.

3,5 yaş kreş çocuğu kavgaları gibi hayatınız var. Bu aksiyonlu, kavgalı, gürültülü, çekiştirmeli, hakaretli, tutmalı hayat sizin hayat tarzınız. Sakin, huzurlu, mutlu bir hayat yaşayamazsınız siz. Dağa önce de yazdığım gibi burada konu açtığınız gibi eşinize davranıyorsanız size bu şekilde davranma hakkını ona siz veriyorsunuz. Psikiyatriste gidip yardım alın, eşinizin yada buradaki üyelerin sis yapabileceği hiçbişey yok. Sürekli anlatmak ve dinlemek istemeyen, karşınızdakinin sözlerine ve fikirlerine değer vermeyen yıpratıcı birisiniz.

Tirmaladiniz mi 😬Allah affetsin komik geldi . Rahmetli halam da kocasına sinirlenince seni süserim adam bak derdi 🤣
( Süsmek: öküzün boynuzlamasi 😬)

Burada konu açarak güç bulamıyorsunuz demek ki sürekli açmaya devam ediyorsunuz. Demek ki yönteminizi değiştirmeniz lazım psikoloğa gitmelisiniz. Babanızla ilgili travmanızdan dolayı bu evliliğe sıkışmışsınız. Tek yol psikoloğa gidip bu travmanızı çözmeniz. Ancak öyle güç alabilirsiniz

Evet ne gerekiyorsa yapıcam babam baskıcıydı her arkadaşına kulp buldu kimseyle görüşemedim evlendim yine aynı boş bi hayat . Kendimi geliştircem ama ailem illa bizle yaşa derse napıcam bilmiyorum yaşamak zorunda değilim sonuçta dimi güçlü olamıyorum bi türkü nolur bana fikir verin
Nasılsa böyle devam edeceksin, hiç yorma kafanı.

Niye cirmaliyorsunuz siz kedi misiniz ? Konuşamıyor musunuz?

Back
X