Eşimi trafikte taniyamiyorum

biyoist

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2014
2.668
3.300
133
Evet arkadaşlar bu seferki sorunum eşimin trafikteki akıl almaz asabiyeti
Dün gece memleketimizden bayram dönüşü yaptık. Eşim bugün nobetciydi. Sabah yola çıktık ama malum İstanbul trafiğinden dolayi 7 saatlik yolu 12 saatte geldik. Eşim yorulunca direksiyona ben geçtim. Ve eve sadece 5 dakika kalmışken çok kötü tartıştık. Ben önümdeki tumsegi farkettim ve yavaşlayarak geçmeye çalıştım ama yine de altı değdi ve eşim çıldırdı kapıya vurdu in çabuk görmüyor musun niye dikkatli surmuyorsun diye bağırmaya başladı ben de hiç sesimi çıkarmadan kapıyı çarptım indim ve o gecti direksiyona. Ve aradan sadece 10 saniye geçti biraz ilerdeki benzer tümsekten geçerken o da arabanın altını aynı şekilde sürttu. Yine bağırmaya başladı sinirlendi.

Bunu niye anlattım. Bu sadece bir ornek. Eşim trafikte çok sinirli. Ozellikle ben Çarşamba direksiyonda küçücük haramdan bağırır çağırır. Büyük konusmayim arabayi kullanmaya başlayalı 1 sene oldu ve sadece bir kaza yaptım. Onda da suç bende değildi. İstanbul trafiğinde araba kullanıyorum. Ve dikkatli olmaya çalışıyorum. Sırf eşim sinirlenmesin yorulmasın diye 6 saatlik yolculuk yapiyorsak 5 saatini ben kullanıyorum ama yine de yaranamiyorum. Kendisi kaç kez kaza yaptı arabaya zarar verdi ama ben hep canın sağolsun cana gelmesin deyip sakın karşıladım ama onun bu kadar sinirli olmasını kaldiramiyorum. Sonra hatasını anlayıp özür diliyor. Ama o kadar sık yasaniyorki bu sorun artık o ozurlerin benim için hiçbir hükmü yok.

Ben esim biraz geç kalsa hemen trafikte basına birşey mi geldi diye korkuyorum. Ve hep diyorum bizim sonumuz bu trafikte olacak kızını da beni de bu arabanın içine gomeceksin diye.

Lütfen bana bir akıl verin. Nasıl davranmam gerekiyor bu yaşanılanları nasıl engelleyebilirim

Ay Allah gostermesin nasil laf o öyle :S erkekler hep sinirli trafikte yapicak birsey yok canim. He de gec artik napabilirsinki. Sinirbozucu ama evet

İstanbul'un trafiğide sinir bozmayacak gibi değil.. ben bir kere ağlamıştım çaresizlikten.
Ama tabi size öyle davranmasınıda gerektirmez. Dayanamıyorsan yat aşağıya eşin kullanıyor zaten

Ve hep diyorum bizim sonumuz bu trafikte olacak kızını da beni de bu arabanın içine gomeceksin diye.
Oncelikle boyle birsey demeyin, kimse ne olacagini bilemez.
Ben olsam binmem o arabaya o yalvarsin bin diye.
Bosyere bi ton laf yiyorsunuz tipki bir cocuk gibi, sonra da hicbitsey olmamis gibi ozur diliyor.
YADA DIREKSIYONU ALMAYIN ,NE HALI VARSA GORSÜN..

Ay Allah gostermesin nasil laf o öyle :S erkekler hep sinirli trafikte yapicak birsey yok canim. He de gec artik napabilirsinki. Sinirbozucu ama evet
Biz nisanliyken eşim arabayı hızlı ya da sert kullandığında korkardim ve hep söz verirdi degisicem daha sakin surucem merak etme diye. Ama beş sene oldu evleneli düzeleceğini daha kötüye gidiyor herşey.
Ben babamın da kardeşimin de kuzenlerimin de arabasına bindim ama onlarda bu kadar korkuyu yaşamadım hiç. Eşimin arabasına binen herkes onu uyarıyor sürekli. Herkes farkında ama ne yapabilirler ki.

Canım aynı durum benim başımda da var. Bebeğimiz olunca inanılmaz düzeldi tavırları ona kötü örnek olmayayım ağzından kötü birşey çıkıp öğrenmesin diye çatlıyor resmen
Gerçi eşim hiç küfür etmez ama başkalarına s.lak aptal demesi bile beni rahatsız eder. Şimdi bebek her duyduğunu tekrarlıyor geçenlerde herkesin içinde abboovv dedi şaştık kaldık evde ne'ce konuşuyorsunuz diye dalga geçiyorlar

İstanbul'un trafiğide sinir bozmayacak gibi değil.. ben bir kere ağlamıştım çaresizlikten.
Ama tabi size öyle davranmasınıda gerektirmez. Dayanamıyorsan yat aşağıya eşin kullanıyor zaten
O araba kullanırken yatmam mümkün değil. Zaten kendisi sürekli uyanık olmamı istiyor. Ben uyuyunca onun da uykusu geliyormus. Adam resmen beni muavini olarak kullanıyor. Ben kullanırken sen uyu dinlen karışma diyorum ama rahat durmuyor illaki bağıracak birşey buluyor.
Bir de sürekli ben araba kullanırken en kotu senaryolar üzerinden bana ders vermeye çalışıyor. Araba kullanmaktan soğudum resmen

Araba kullanamıyorum çok paniğim. Belki bu eşimin yüzünden. O kadar çok bağırıyor ki araba kullanırken. Bütün erkekler ayni . Bide arabaları kıymetli oluyor. Evi yaksam bişey demez arabaya su döksem sinir olur. Bişey söylemese bile gözlerinden anlarım

Yatma konusunu eşinizniçin söyledim siz kullanıyorsunuz ya :)
Evden çıkmadan bi uyku hapı verin bence siz

Kızım olmasa arabada yapmak istediğim çok şey var. Ben de bazen dayanamayacak kadar diliyorum ve bağırıyorum o zaman susuyor sakinleşiyor. Ama benim kızım böyle bir ortamda yolculuk yapmak zorunda mi.
Tatilde eşimin iki gün nöbet için yaşadığım yere gitmesi gerekiyordu araba ben de kalıyor sen ya otobüsle ya da uçakla gidiyorsun dedim. O da uçakla geldi gitti. İsim zor gibi duruyor. Ama bı çare bulmam lazım. Akillanmasi için bizim başımıza birşey mi gelmesi gerekiyor.

Keşke benim eşimde degisse. O da söz vermişti kızım olunca böyle olmayacak diye ama ne yazikki bir değişiklik yok.

Ben de aynen o böyle davrandikca araba kullanmaktan korkuyorum. Arabanın bir yeri cizilse kiyametleri koparır. Ama kendisinin verdiği hasar daha fazladır.

İstanbul trafiginde sakinligini koruyabilen insanin kanatlarinin oldugunu dusunuyorum. Hele ki 12 saatlik yolculuk sonunda. Az trafige cikan insanlar icin sorun degil ama calisan, surekli araba.kullanan, gun icinde de yolculuk yapmak zorunda kalan insanlarin gercekten sinirleri bozuluyor. Ben genelde arabaya binince pek konusmuyorum sinirliyken. Sizde kullanmayin arabayi. En azindan azar yemezeiniz.

Benim eşim de ayni.
Normalde etmediği küfürleri trafikde yapar
Bu arada sakin bir sehirdeyiz ha.
Hatta gıcık olduğu arabayi sollar sağa çeker ve gelmesini bekler güya dovecek hanzo kılıklı kütük .
Bir gün bundan da psikopati çıkacak ağız burun kiracak o zaman anlayacak herhalde

Biz İstanbul'a taşınmadan önce de eşim böyleydi ama İstanbul onu daha da fena hale getirdi. Ben zaten konuşmak istemiyorum. Benim istediğim açalım müziğimizi sakın sakın gidelim. Ama o çok mümkün olmuyor. Sorun benim konuşmamda değil. Sorun eşimin öfkesini kontrol edememesinde sanırım. Artık eşim işe otobüsle gidecek. Okullar açılıyor kızımı krese bırakmam ise gitmem gerekecek. Ama o arabaya yine binecek yine binecek. Sanırım böyle bir durum yaşanırsa kızımı da alıp taksiyle yola devam edicem. Belki o zaman anlar işin ciddiyetini.

Esin varken kullanma arabayi..
O zaman kaza yapma ihtimalimiz daha yüksek. Zaten sırf bu yüzden İstanbul trafiğine deli cesaretiyle girdim eşim olmadan. O ne kadar az kullanırsa biz o kadar hayatta kalırız diye. Muhakkak benim de hatalarım oluyor ama her hatamda resmen kendini kaybediyor bağırıyor.

İşte ben de ondan korkuyorum. Esim de normalde çok sakin ve küfür nedir bilmeyen insan ama trafikte hiç tanımadığım ve asla evlenmem dediğim bir kılığa giriyor. Ben gerçekten çok yoruldum artık.

Trafikte ben de kendimi taniyamiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…