- 30 Mayıs 2017
- 1.271
- 841
- 123
Birgün karşılarına kendilerinden daha öfkeli biri çıkacak ve zarar verecek o zaman anlayacaklar. Ama tabi hayatta olurlarsa o zaman. Ben hep bu ihtimalleri düşünüyorum ve başıma ağrılar giriyor.Benim erkek arkadaşım da öyle.. her gün uyarıyorum. Işten eve giderken sadece 5 dakikada bile trafikte kendine dert edincek bir şey buluyor. Direksiyonu yumrakladı bir iki kez, el kol yapiyor,küfür edicekken kendini susturuyor.O kadar geriliyorum ki. Bambaşka biri oluyor sanki o arabaya binince. ben boyle rahatliyorum diyor. Insanı soğutuyor sanki
Ayni şeyi soyluyorum. Bir gün karşına da senin gibi biri gelirse diye de dinleyen yokBirgün karşılarına kendilerinden daha öfkeli biri çıkacak ve zarar verecek o zaman anlayacaklar. Ama tabi hayatta olurlarsa o zaman. Ben hep bu ihtimalleri düşünüyorum ve başıma ağrılar giriyor.
Zaten ben birşey söylemeden yaptığı hatayı anladı sonra da o tumsegi yapanlara saydı. Ben inerken kapıyı hızla çarptım ve dokunmak istediğinde de sakın dokunma bana dedim. Çok pişman oldu ama dün akşam konuşmadım hiç. Benim daha büyük bir tepki olarak böyle bir durumda arabadan inip taksiyle yola devam etmem gerek.Hayır size arabanın altını sürttün diye öyle bağırıp 5 dk sonra o da aynısını yapınca o ettiği lafları ona geri yedirmen lazım ki bidaha edemesin. Bu konuda çok pasif kaldığınız için kızıyor diye düşünüyorum. Ya da o bişeyleri değiştirene kadar siz değiştirin. Mesela ben kullanırken bir daha bana bağırırsan ben kullanmayacağım senin yanında araba de ve ilk bağırdığında bırak direksiyonu in arkaya otur yüzüne bile bakma. O ne öyle çocuk gibi azarlamak da ne oluyor ya.
Benim eşim ben kullanırken söylenmezEvet arkadaşlar bu seferki sorunum eşimin trafikteki akıl almaz asabiyeti
Dün gece memleketimizden bayram dönüşü yaptık. Eşim bugün nobetciydi. Sabah yola çıktık ama malum İstanbul trafiğinden dolayi 7 saatlik yolu 12 saatte geldik. Eşim yorulunca direksiyona ben geçtim. Ve eve sadece 5 dakika kalmışken çok kötü tartıştık. Ben önümdeki tumsegi farkettim ve yavaşlayarak geçmeye çalıştım ama yine de altı değdi ve eşim çıldırdı kapıya vurdu in çabuk görmüyor musun niye dikkatli surmuyorsun diye bağırmaya başladı ben de hiç sesimi çıkarmadan kapıyı çarptım indim ve o gecti direksiyona. Ve aradan sadece 10 saniye geçti biraz ilerdeki benzer tümsekten geçerken o da arabanın altını aynı şekilde sürttu. Yine bağırmaya başladı sinirlendi.
Bunu niye anlattım. Bu sadece bir ornek. Eşim trafikte çok sinirli. Ozellikle ben Çarşamba direksiyonda küçücük haramdan bağırır çağırır. Büyük konusmayim arabayi kullanmaya başlayalı 1 sene oldu ve sadece bir kaza yaptım. Onda da suç bende değildi. İstanbul trafiğinde araba kullanıyorum. Ve dikkatli olmaya çalışıyorum. Sırf eşim sinirlenmesin yorulmasın diye 6 saatlik yolculuk yapiyorsak 5 saatini ben kullanıyorum ama yine de yaranamiyorum. Kendisi kaç kez kaza yaptı arabaya zarar verdi ama ben hep canın sağolsun cana gelmesin deyip sakın karşıladım ama onun bu kadar sinirli olmasını kaldiramiyorum. Sonra hatasını anlayıp özür diliyor. Ama o kadar sık yasaniyorki bu sorun artık o ozurlerin benim için hiçbir hükmü yok.
Ben esim biraz geç kalsa hemen trafikte basına birşey mi geldi diye korkuyorum. Ve hep diyorum bizim sonumuz bu trafikte olacak kızını da beni de bu arabanın içine gomeceksin diye.
Lütfen bana bir akıl verin. Nasıl davranmam gerekiyor bu yaşanılanları nasıl engelleyebilirim
Aynı şeyleri yaşıyoruz. Ama bence bunun bir cozumu olmalı. Birşeyler yapmam gerektiğini düşünüyorum. Yoksa gerçekten ya bir trafik kazasına kurban gidicem ya da sinir hastası olacağım. Ne güzel tatilimizi yapmışız ailelerimizi ziyaret etmisiz. Mutlu huzurlu evimize dönsek olmaz mı. Giderken de gelirken de muhakkak can sıkıcı şeyler yaşıyoruz. Bu gittiğimizde iki ailede bir araya gelmiştik benim ailem de eşimin ailesi de tatlı dille konuştular. Bu durumdan onlar da çok rahatsız çünkü. Kendisi insanlara sağlık konusunda akıl verir hatalarını gösterir yeri gelir sigara içenlere kızar. Ama her defasında hayatımızı tehlikeye atmaktan çekinmiyor. Ben kontrollü kullanıyorum diyor ama o zaman bu kazaları nasıl yapıyor anlamıyorumBenim eşim ben kullanırken söylenmez
Ama kendisi çok sinirki kullanır
Eşim cok mülayim iyi bir adamdir ama trafikte tam bir canavar olur
Onundeki araba az yavas gtse söylenir taciz sder sıkıstırır
Bizi bir araba gecmek istese yol vermez
Verse de bu sefer eşim o arabanın arkasına gecer ondan yol ister taciz eder
Kızdıgı bir arabayı sollarken el kol yapar sonuna kadar kornaya basar
Makas atar
Trafikte sürekli diğer araclara bir üstünlük kurma cabasında
O kullanırken her seferinde yanıma yüksek meblagda para alırım inersem taksiyle eve gtmeye param olsun diye
Evde hıc kavgamız olmaz
Ama onun sürdüğü arabadaysak
Ağzım yüreğimde gider gelirim
Ben de 14 yıllık soforum
Sen kullan o zaman der, ama tatile vs gidiyoruz hep ben mi kullanıcam
Biz daha sitenin otopark kapısından cıkarken soylenir eşim
Abartı değil herkese hersye soylenir
Bir de benim eşimin işi hep şirket aracı ile
Bazen sehir içi seheyatleri
Oluyor
Aklım hep onda kalıyor ama diyorum ki eşime; birgün basına birsey gelirse sakin beni arama diyprum
1,92 boyu var
95 kilo
Boyuna güvenıyor sanırım ama bana cok sacma geliyor bu siniri
Sizi cok ii anlıyorım bu yüzden
Allah akıl fikir versin ne diyeyim
Benimki hiç kaza yapmadı amaAynı şeyleri yaşıyoruz. Ama bence bunun bir cozumu olmalı. Birşeyler yapmam gerektiğini düşünüyorum. Yoksa gerçekten ya bir trafik kazasına kurban gidicem ya da sinir hastası olacağım. Ne güzel tatilimizi yapmışız ailelerimizi ziyaret etmisiz. Mutlu huzurlu evimize dönsek olmaz mı. Giderken de gelirken de muhakkak can sıkıcı şeyler yaşıyoruz. Bu gittiğimizde iki ailede bir araya gelmiştik benim ailem de eşimin ailesi de tatlı dille konuştular. Bu durumdan onlar da çok rahatsız çünkü. Kendisi insanlara sağlık konusunda akıl verir hatalarını gösterir yeri gelir sigara içenlere kızar. Ama her defasında hayatımızı tehlikeye atmaktan çekinmiyor. Ben kontrollü kullanıyorum diyor ama o zaman bu kazaları nasıl yapıyor anlamıyorum
Benim eşim bir kere gece 3 de müdürnü terminale birakıcaktıAz önce eşim aradı bu gece kendisi nöbetçi ve yurt dışından dayısı ve yengesi gelecekmiş onları arabayla karşılama mı ve istedikleri yere birakmami istedi. Şuan o kadar stresli ve gerginim ki boynum tutulmuş vaziyette. Dün gece yaşananlardan ve söylediklerinden sonra benden bunu istemesi inanın aklımı oynattigimi düşünüyorum artık.
ben 5 senelik evliyim. Yeri geldi tatlı dille söyledim yeri geldi bagirdim. O sadece her seferinde pişman oldu özür diledi ama bir vazgeçis yok henüz.Benim eşimde agresif hareketler cok yapiyordu beni deli ediyordu. Guzellikle kac kere anlattim bak basina o gelir bu gelir, kendini dusunmuyorsan beni dusun yok senin icin endiseleniyorum falan diller döktüm lakin hic degismedi. Sonraa o bagiriyorsa ben cok bagirip olay yarattim. Biz bu zıkkima keyif alalim diye biniyoruz bu kadar kudurup her yolculugu zehir etceksen birak sen kullanma filan dedim. Ama tabi 3 senelik evliyim 2 sene ugrastimArtik kim naparsa yapsin birsey yapmiyor, birsey demiyor genelde.
Sadece araba kullananlardan fazla birsey beklememek lazim(genelleme) zaten birbirlerinede sinir oluyorlar
Benim eşimde aynı bukalemun la recep ivedik karışımı oluyor dikkat etmek lazımEvet arkadaşlar bu seferki sorunum eşimin trafikteki akıl almaz asabiyeti
Dün gece memleketimizden bayram dönüşü yaptık. Eşim bugün nobetciydi. Sabah yola çıktık ama malum İstanbul trafiğinden dolayi 7 saatlik yolu 12 saatte geldik. Eşim yorulunca direksiyona ben geçtim. Ve eve sadece 5 dakika kalmışken çok kötü tartıştık. Ben önümdeki tumsegi farkettim ve yavaşlayarak geçmeye çalıştım ama yine de altı değdi ve eşim çıldırdı kapıya vurdu in çabuk görmüyor musun niye dikkatli surmuyorsun diye bağırmaya başladı ben de hiç sesimi çıkarmadan kapıyı çarptım indim ve o gecti direksiyona. Ve aradan sadece 10 saniye geçti biraz ilerdeki benzer tümsekten geçerken o da arabanın altını aynı şekilde sürttu. Yine bağırmaya başladı sinirlendi.
Bunu niye anlattım. Bu sadece bir ornek. Eşim trafikte çok sinirli. Ozellikle ben Çarşamba direksiyonda küçücük haramdan bağırır çağırır. Büyük konusmayim arabayi kullanmaya başlayalı 1 sene oldu ve sadece bir kaza yaptım. Onda da suç bende değildi. İstanbul trafiğinde araba kullanıyorum. Ve dikkatli olmaya çalışıyorum. Sırf eşim sinirlenmesin yorulmasın diye 6 saatlik yolculuk yapiyorsak 5 saatini ben kullanıyorum ama yine de yaranamiyorum. Kendisi kaç kez kaza yaptı arabaya zarar verdi ama ben hep canın sağolsun cana gelmesin deyip sakın karşıladım ama onun bu kadar sinirli olmasını kaldiramiyorum. Sonra hatasını anlayıp özür diliyor. Ama o kadar sık yasaniyorki bu sorun artık o ozurlerin benim için hiçbir hükmü yok.
Ben esim biraz geç kalsa hemen trafikte basına birşey mi geldi diye korkuyorum. Ve hep diyorum bizim sonumuz bu trafikte olacak kızını da beni de bu arabanın içine gomeceksin diye.
Lütfen bana bir akıl verin. Nasıl davranmam gerekiyor bu yaşanılanları nasıl engelleyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?