• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimi umursamadım bugün, sinirinden kapıları yumrukladı

Mesela umursamazsam ve bunu sürdürürsem sen kralın kızı mısın bende senin kölen miyim diyor:KK53:

adamlar nasıl aşağılık kompleksine kapılıyorsa artık
vay arkadaş benzetmelere bak demek hayal gücü süper, isteseler bunlar dört dörtlük olurlarda ne hikmetse tapuyu alan bi salıyo kendini. benimki evlenmeden bi kamyon çiçek dökerdi kapıma, çikolatalar bilmem neler oohooo evlendik sanki canısağolasıca adamın içinden başkası çıktı.

yok ya benimki tepki mepki yok tartışsan yarım kalır tartışmanın sonu yok yani hep havada. duygusuzmudur nedir. bende diyorum hani iyi yada kötü cevap verse rengini belli etse tmm . ama başkasıyla konuşurken şahit oldum tartışırken susarsan karşıdaki daha gıcık olur dedi:D kaptım tiyoyu hiç tartışmıyorum:D ohhh dünya varmış:D

Ben de normalde sinirli biriyim. :KK34: Geçenlerde konu geçti, "benim sinirli halimi görmedin ki henüz" dedim.. Görmem zaten dedi. Ben işi o raddeye getirmem susarım diyor. Ay o zaman ne sinirleneceğim ki ben. :KK57: Tek başına tadı olmaz zaten. Öyle daha çok sinirlenirim. Böyle sinirleri alınmış gibi oldum sayesinde. Süper bir şey :KK68::KK68::KK68:

Ben de normalde sinirli biriyim. :KK34: Geçenlerde konu geçti, "benim sinirli halimi görmedin ki henüz" dedim.. Görmem zaten dedi. Ben işi o raddeye getirmem susarım diyor. Ay o zaman ne sinirleneceğim ki ben. :KK57: Tek başına tadı olmaz zaten. Öyle daha çok sinirlenirim. Böyle sinirleri alınmış gibi oldum sayesinde. Süper bir şey :KK68::KK68::KK68:
seninki en azından o raddeye gelmemek için susuyor ve amacını söylüyor. benimki meğer gıcık etmek için susuyormuş. aradan çok geçti bi sırası geldi bende çaktırdım açıklamaya bakın; ben zaten özür mözür açıklama dinlemezmişim o yüzden susuyormuş. bende yedim.

Umursamamak en iyisi :KK53:
Bende umursamiyorum sinir oluyor sonra ozur diliyor :KK49:
ozaman sen şanslı hatunlar içindesin. evlendikten sonra kocamın sayesinde ÖZÜR kelimesi çok değerliymiş onu anladım. hani ben çoook nadir duyuyorumda kocamdan o kelimeyi:KK48:

seninki en azından o raddeye gelmemek için susuyor ve amacını söylüyor. benimki meğer gıcık etmek için susuyormuş. aradan çok geçti bi sırası geldi bende çaktırdım açıklamaya bakın; ben zaten özür mözür açıklama dinlemezmişim o yüzden susuyormuş. bende yedim.

Seninki gıcık etmek için taktik uyguluyor. Benimki de öfke kırgınlık olmasın diye. Zıt fikirlerimiz olduğunda ses tonumuz ciddileşip toplantı usulü konuşuyoruz. Haksızsa bana uyuz oldun di mi diyip, pişkin pişkin gülüp gönlümü alır. Haklıysa yapmaz. Ben de diyorum ki bir ağız tadıyla tartışmıyoruz, kavga yoksa evlilikte sorun varmış diyorum. Yok biz desorun falan diyor ..

Aynısını bana da dedi :KK57: Özür dilese bile ben susmuyormuşum ne yani bi özürle sinirim mi geçsin:KK12:

Seninki gıcık etmek için taktik uyguluyor. Benimki de öfke kırgınlık olmasın diye. Zıt fikirlerimiz olduğunda ses tonumuz ciddileşip toplantı usulü konuşuyoruz. Haksızsa bana uyuz oldun di mi diyip, pişkin pişkin gülüp gönlümü alır. Haklıysa yapmaz. Ben de diyorum ki bir ağız tadıyla tartışmıyoruz, kavga yoksa evlilikte sorun varmış diyorum. Yok biz desorun falan diyor ..
yok kardeş sizde sorun morun yok merak etme. tartışma öyle illaki yüksek ses tonu bağır çağır yumrukla olmazki . ne güzel işte medeni bi şekilde tartışıyorsunuz. ben işte o medeniyete hasret kaldım maalesef:KK48:
ama şimdi biz tartışırken (ben söylenirken) 3 yaşında çocuklarım bana hak veriyor, bizimkinin suratı görün mahcup mahcup evet anneniz haklı diyor eeee ilahi adalet :KK48:

Aynısını bana da dedi :KK57: Özür dilese bile ben susmuyormuşum ne yani bi özürle sinirim mi geçsin:KK12:
evet bi özürle sinir geçmez doğruda onların işine gelmiyor o yüzden bunun arkasına saklanıyorlar. bende söylüyorum çıkarken nasıl gönlümü alacağını biliyordun ses yok

wooooowww sırrını bizede söyle:KK39:
:KK53:Sevgiliyken ben cok dusmusumm ustune fazla umursamisim..
Kavga ederdik hakli oldugumu bile bile asla adim atmazdi ..
Evlendikten sonrada ilk 2 ay boyle devam etti , sonra birgun birdaha seni umursamicam dedjm ve oyle yaptim .
Tartisirken ben kiyamazdim hemen yelkenleri suya indirirdim , birgun siddetli tartismanin sonucu birdaha ne umursadim nede taviz verdimm , ogun bugundur rolleri degistirdik , cok zevkliymis ama boyle :p

Benim esimde umursayincada umursamaz umursamayincada kusmez kendi halimde yiyim iciyim yatiyim ister bazen gunler gecer benide istemez bende kendimi suclu buluyorum. Herseyi ben istiyorum bugun izin gunun söyle yapalim aksam eve gelince böyle yapalim coktan s.. yapmiyoz onu yapalim ben kuserim ben bagiririm ben uzulurum ben isterim hep ben konusurum oda sessiz kalir sanki hep ben ugrasiyorum gibi geliyo. Ona sorunca söyleyincede haksizlik ettigimi söyluyor yada ben cok sey istiyorum bana göre yasasin istiyorum bilmiyorummmm:KK50::KK14::KK61:

benimki çok sakin ben sinirliyim.. bağrıyorum çağrıyorum uzatmayalım diyip susuyor.. sesimi yükseltiyorum, itiyorum kakıyorum mıncıklıyorum yine tık yok.. beni sevdiği için tartışmak istemiyormuş.. o cevap vermeyince ben daha da delleniyorum onu napcas :KK43:

:KK53:Sevgiliyken ben cok dusmusumm ustune fazla umursamisim..
Kavga ederdik hakli oldugumu bile bile asla adim atmazdi ..
Evlendikten sonrada ilk 2 ay boyle devam etti , sonra birgun birdaha seni umursamicam dedjm ve oyle yaptim .
Tartisirken ben kiyamazdim hemen yelkenleri suya indirirdim , birgun siddetli tartismanin sonucu birdaha ne umursadim nede taviz verdimm , ogun bugundur rolleri degistirdik , cok zevkliymis ama boyle :p
arkadaşım başarılarının devamını diliyorum süpersin:KK54:

benimki çok sakin ben sinirliyim.. bağrıyorum çağrıyorum uzatmayalım diyip susuyor.. sesimi yükseltiyorum, itiyorum kakıyorum mıncıklıyorum yine tık yok.. beni sevdiği için tartışmak istemiyormuş.. o cevap vermeyince ben daha da delleniyorum onu napcas :KK43:
ahanda bir tane daha

Back
X