Arkadaşlar lütfen yorumlarınızı yardımlarınızı bekliyorum anlatacak kimsem yok işin içinden çıkamıyorum. ben 7 aylık evliyim severek evlendik en sevdiğim yönü yalan söylemeyişi dürüstlüğüydü ama beni hayal kırıklığına uğrattı dün çıplak kadın fotoğraflarına baktığını gördüm tartıştık bitti ayrılıyorum senden dedim onu hiç ihmal etmedim her konuda hep mutlu etmeye çalıştım ama bana bunu yaptı neden baktın dediğimde yanlışlıkla çıktı ben açmadım diye yalanlar söyledi bana yalan söyleme bak gözümde düşüyorsun dedikçe yalan söyledi en sonunda itiraf etti baktım ama isteyerek açmadım dedi ben bunu kabullenemiyorum öncesinde başka bi konuda tartışmıştık çiçeklerle geldi akşam barıştık üstüne barışmamızın üstünden 1 saat geçmeden çıplak kadın fotoğraflarına baktığını yakaladım seven insan bunumu yapar ayrılmak istiyorum dedim bide tokatlarını yedim çok yalvardı pişmanım sana vurduğum içinde baktığım içinde bana bi şans ver dedi hayır bitti dedim sinir kırizi geçirdi kendine vurdu en sonunda tamam dedim ama bir daha olursa seni asla affetmem dedim ama tamam dedi bida olmayacak zaten isteyerek açmadım ama açılınca gözüm kaydı baktım dedi ama bugün araştırdığımda daha öncede baktığını gördüm neden baktın dedim yine yalan söyledi ben salak değilim nerden baktığını buldum yanlışlıkla açılacak bi yer değil yalan söyleyip durma artık dedim en sonunda gerçekten isteyerek baktığını söyledi ama yalan üstüne yalan söyleyerek benim güvenimi yıktı şimdi ne yapıcam bilmiyorum boşanmayı düşünüyorum tiksindim ondan karşımda öyle ağlarken bile yalan söylüyodu bide tokatları içimde sevgi diye birşey kalmadı 7 aylık evliyim bunu yaşadım ilerde çocuğum olduğundada böyle olursa herşey daha kötü olur ne yapmalıyım ne olur akıl verin..