• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi yoldum

Dun aksam buna benzer bisey yasadik esimle sakalasirken vurdum yuzne sert dgldi ama yuzugum gozune gelmis. Bizde kustk bi iki saat yataga girince kusluk felan kalmadi takma canim tatli kusluk bunlar
Ben sacma sapan yere kusmekten filan hoslanmiyorum 1-2saate bizdede kusluk kalmazda madem kusucen yapma bari :::)))

Böyle şakalaşmalarin nesi kötü anlamadim...

Böyle şakalaşmalarin nesi kötü anlamadim...
Kötü degil normaldede sakalasirizda karnim agriyordu bunuda onceden soylemistim yatiyordum o halimle ikide bir uyardigim halde benimle ugrasinca yoldum küstu bu biseyide yapiyorsa inatla sonrasindada kusmemeli o kizdiriyor ayriyetten canim

Ben de dün gece yatak paylaşımı kavgası yaptım.
Yaptım diyorum çünkü söylediklerimin hiçbirini duymamış, kendi kendime kavga etmişim:KK12:
Sürekli benim tarafımda yatmasına sinir oluyorum, her gece 3-5 kere aynı siniri yaşıyorum. Kaysana ya kenara dememle "susssss" demesi bir oldu. Ben bir sinirlendim zaten uykumdan uyandırılınca ateş saçan ejderha gibi olurum. Kapıları çarptım, yastığımı, çarşafı bir hışımla aldım, uyku bırakmadın yetti artık diye söylendim gittim salonda yattım. Aradan geçmiş 1.5 saat tepeme dikilmiş "sen niye buraya geldin" diye sorabiliyor:KK57: Kavga ettik dedim, "ben niye bir şey duymadım" diyor:KK57: Gülsem mi dha çok mu sinirlensem bilemedim:KK62:

Durum bencede bastan assa sacma mevzu sekerlik degil halimden anlamayip sacma sapan sakalasacaginin tutmasi benimde dayanamayip yolmam buda ilgisini cekme amacli degil 50 kere en az yapma diye uyardim canima yetti hadi burda kalsa neyse sonra küstum tribi bazi gunler degisik oluyor
Yorumlara dedim onu yoksa senin rahatsizligin ortada. Ben fiziksel saka sevmem. Mesela biri gidiklandigimda (huylu oldugum icin) gulmem sinirlenirim. Esim boyle sakalar yapsa ben ona vurmam alir karsima konusurum ciddi sekilde, bir daha yapmaz tepkimi gorunce. Yok bi daha yaparsa kuserim. Yaptigi sonraki her sefer de kuserim. Laftan anlamayana laf anlatilmaz kusulur artik

Yorumlara dedim onu yoksa senin rahatsizligin ortada. Ben fiziksel saka sevmem. Mesela biri gidiklandigimda (huylu oldugum icin) gulmem sinirlenirim. Esim boyle sakalar yapsa ben ona vurmam alir karsima konusurum ciddi sekilde, bir daha yapmaz tepkimi gorunce. Yok bi daha yaparsa kuserim. Yaptigi sonraki her sefer de kuserim. Laftan anlamayana laf anlatilmaz kusulur artik
İste yapma etme dedigim sert tepkileri ciddiye alip biraksa birak yolmayi kusmem bile sadece soylerdim ufak seylerden kusmek bende yok ama laftan anlamayinca artik baktim olcak gibi degil en 15 dk gidip gelip benle ugrasti zaten opup sallaya sallaya sevmeler ses etmedim sevsin diye ama bukadarda sıkıstirinca hak etti bence kusmesi yersiz

Yaptım diyorum çünkü söylediklerimin hiçbirini duymamış, kendi kendime kavga etmişim:KK12:
Sürekli benim tarafımda yatmasına sinir oluyorum, her gece 3-5 kere aynı siniri yaşıyorum. Kaysana ya kenara dememle "susssss" demesi bir oldu. Ben bir sinirlendim zaten uykumdan uyandırılınca ateş saçan ejderha gibi olurum. Kapıları çarptım, yastığımı, çarşafı bir hışımla aldım, uyku bırakmadın yetti artık diye söylendim gittim salonda yattım. Aradan geçmiş 1.5 saat tepeme dikilmiş "sen niye buraya geldin" diye sorabiliyor:KK57: Kavga ettik dedim, "ben niye bir şey duymadım" diyor:KK57: Gülsem mi dha çok mu sinirlensem bilemedim:KK62:
Bi kere bende beni dinliyor sanip baya baya muhabbet ettim yatakta meger uyuyormuş aslinda cevapta verdi ama ben en cok konustum sabah haberi yoktu :D oluyor oyle

Sürekli benim tarafımda yatmasına sinir oluyorum, her gece 3-5 kere aynı siniri yaşıyorum. Kaysana ya kenara

dememle"susssss" demesi bir oldu. Ben bir
sinirlendim zaten uykumdan uyandırılınca ateş saçan ejderha gibi olurum. Kapıları
çarptım, yastığımı, çarşafı bir hışımla aldım
, uyku bırakmadın yetti artık diye

söylendim gittim salonda yattım. Aradan
geçmiş 1.5 saat tepeme dikilmiş "sen niy
buraya geldin" diye sorabiliyor:KK57: Kavga
ettik dedim, "ben niye bir şey duymadım"
diyor:KK57: Gülsem mi dha çok mu
sinirlensem bilemedim:KK62:

Uyuyakalmis o ara :-) hatirlamiyorr
Esimde uyku sersemi nasil bir uykuysa Ayni hatirlamama durumu mevcut

İste yapma etme dedigim sert tepkileri ciddiye alip biraksa birak yolmayi kusmem bile sadece soylerdim ufak seylerden kusmek bende yok ama laftan anlamayinca artik baktim olcak gibi degil en 15 dk gidip gelip benle ugrasti zaten opup sallaya sallaya sevmeler ses etmedim sevsin diye ama bukadarda sıkıstirinca hak etti bence kusmesi yersiz
Bence olay komple yersiz zaten. Fiziksel saka cocuklukta birakilmali bana gore

Bence olay komple yersiz zaten. Fiziksel saka cocuklukta birakilmali bana gore
Normalde gidiklayip oynamayi filan yapiyorduk benim icin problem degil ama ikimizinde moduysa ogun cok eglenebiliyoruz var bizde cocuk ruhu zaten guzel oluyor ama rahatsizsam uyariyorsam ustume gelmemeliydi iste küsmekte en gicik oldugum sey

Bi kere bende beni dinliyor sanip baya baya muhabbet ettim yatakta meger uyuyormuş aslinda cevapta verdi ama ben en cok konustum sabah haberi yoktu :D oluyor oyle

Uyuyakalmis o ara :-) hatirlamiyorr
Esimde uyku sersemi nasil bir uykuysa Ayni hatirlamama durumu mevcut
Ben bağırıp kapılara çarparken uyuyabiliyorsa dır dır yaptığımda gözü açık uyumayı da öğrenmiştir o zaman:KK12::KK12: Ben de diyorum neden cevap vermiyor:KK12:

Ben de hic sevmem fiziksel sakayi. Bence siddet uygulamak yerine once siz ona kusmeliydiniz.

Ben de hic sevmem fiziksel sakayi. Bence siddet uygulamak yerine once siz ona kusmeliydiniz.
Siddetin herturlusu yanlis ama tepkimden sozlerimden kizdigim apacik belliydi benim sinirlenmemde komigine gidiyordu kahkah guluyordu yolunca biguzel cani yandi tabi anca anladi cunku bundan oncede ara ara gelip sallaya sallaya sevip cork cork opuyordu ses etmedim zaten karnim agriyordu en sonda bu kadar sıkıstirinca canimin acisida vardi zaten canini yaktim ikimizde modumuzda olsak tamam ben seviyorum gidiklayip oynamayi ama biliyordu karnim agriyor

Ben bağırıp kapılara çarparken uyuyabiliyorsa dır dır yaptığımda gözü açık uyumayı da öğrenmiştir o zaman:KK12::KK12: Ben de diyorum neden cevap vermiyor:KK12:
Uykulari agir canim ya :D ben hemen uyanirim bizimki gumburtu kopsa uyanmaz uykusundada cevap verir uyandi sanirim ama uyanmamis olur zor .d

Şakalaşma yi bizde cok yapariz sonu bazen bizimde küslük olsada ben seviyorum..renk kattigi düşünüyorum...

Koltukta uyuyakaliyor gidiyorum uyandirip yataga cagiriyorum..sabah ben nezaman geldim diyoo :-)

Bide vicdan yaptim simdide masum masum duruyor diye gidip gonlunu alasim varda oyle etrafinda dolanirsam iyice tribe girer diye ellemiyorum :D

Şakalaşma yi bizde cok yapariz sonu bazen bizimde küslük olsada ben seviyorum..renk kattigi düşünüyorum...

Koltukta uyuyakaliyor gidiyorum uyandirip yataga cagiriyorum..sabah ben nezaman geldim diyoo :-)
Ben 5 dk bile kusluk olsa huzursuz oluyorum sevmiyorum aslinda dedigim gibi gonlunu alasim var ama sirnasirsam iyice tribe girer diye yaklasmiyorum suan olayin ardindan sadece 1 kere optum okadar

Kızlar karnim agriyordu yatiyordum eşimde ikide bir beni gidiklayip rahatsiz ediyordu yanimda tepiniyordu iyice kizmaya basladim o guluyordu ben sinirden gözüm doldu hala ayagimi tutmuş gidikliyordu sinir olmam komigine gidiyor baya çunku 50 kere uyardim kalkti bende serbest kalinca tutup onu yoldum biguzel ama oyle yuzunu filan cizmedim fazla bi zarar vermedim neyse yolarken kucakladi beni koltuga koydu kendide oturdu neymiş küsmüş canı yanmis ...Bende rahatsizim kaşınıp durdun yoluncada kiziyorsun dedim gittim optum ama küşmüş baştan aşşa sacma sapan bisey 50 kere uyardim iyice kudurttugundada canini yakabilecegimi biliyordu zaten karnimin agrisi vardi birde .. simdi oturdu dizi izliyor bende birsey demiyorum 1-2 saate küslük kalmayacak biliyorum ama bile bile yapip sonra niye kusmek ne oluyor ki ona ayri uyuz oldum
1-yavuz hırsız ev sahibini bastırır
2-zeytinyağ gibi üste çıkmak
3-hem suçlu hem güçlü
4-bunların hepsi
5- bu bir çelişkimi :KK53:

Kızlar karnim agriyordu yatiyordum eşimde ikide bir beni gidiklayip rahatsiz ediyordu yanimda tepiniyordu iyice kizmaya basladim o guluyordu ben sinirden gözüm doldu hala ayagimi tutmuş gidikliyordu sinir olmam komigine gidiyor baya çunku 50 kere uyardim kalkti bende serbest kalinca tutup onu yoldum biguzel ama oyle yuzunu filan cizmedim fazla bi zarar vermedim neyse yolarken kucakladi beni koltuga koydu kendide oturdu neymiş küsmüş canı yanmis ...Bende rahatsizim kaşınıp durdun yoluncada kiziyorsun dedim gittim optum ama küşmüş baştan aşşa sacma sapan bisey 50 kere uyardim iyice kudurttugundada canini yakabilecegimi biliyordu zaten karnimin agrisi vardi birde .. simdi oturdu dizi izliyor bende birsey demiyorum 1-2 saate küslük kalmayacak biliyorum ama bile bile yapip sonra niye kusmek ne oluyor ki ona ayri uyuz oldum
dert mi bu şimdi?

Back
X