• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi yoldum

Kızlar karnim agriyordu yatiyordum eşimde ikide bir beni gidiklayip rahatsiz ediyordu yanimda tepiniyordu iyice kizmaya basladim o guluyordu ben sinirden gözüm doldu hala ayagimi tutmuş gidikliyordu sinir olmam komigine gidiyor baya çunku 50 kere uyardim kalkti bende serbest kalinca tutup onu yoldum biguzel ama oyle yuzunu filan cizmedim fazla bi zarar vermedim neyse yolarken kucakladi beni koltuga koydu kendide oturdu neymiş küsmüş canı yanmis ...Bende rahatsizim kaşınıp durdun yoluncada kiziyorsun dedim gittim optum ama küşmüş baştan aşşa sacma sapan bisey 50 kere uyardim iyice kudurttugundada canini yakabilecegimi biliyordu zaten karnimin agrisi vardi birde .. simdi oturdu dizi izliyor bende birsey demiyorum 1-2 saate küslük kalmayacak biliyorum ama bile bile yapip sonra niye kusmek ne oluyor ki ona ayri uyuz oldum
Sanirim bu dert edilmez ...En büyük dertleriniz bunlar olsun.bol muhabbetler dilerjm

İyi yapmışsınız, ben olsam daha etkili yolardım tam küssün.

benimki de arada ısırarak ya da sakallarını bastırıp öperek uyandırıyor, çıldırıp çığlık atıyorum, saldırıyorum sonra suvlu ben oluyorum :(

Eşinize ağda yapmışsınız sandım. :KK57: :KK48:

ayyy ne tatlı bız de boyleyız tatlımla barışmanıza sevindim

Gözümüz aydinn :-) :-) nadil oldu canimm barışma anlatttt

haahaa çok tatlısınız ya, yolmak diyince nasıl bişey onu çözemedim. Gözümün önüne bi şekil gelmiyor, bu söze çok takıldım :)

başlığa bakınca kötü şeyler olmuş demiştim ama Allah mutluluğunuzu artırsın :KK54:

ya benm eşim de ben ağlayana kadar gıdıklar beni.. sonra ben ciddileşirim kızarım aman ne trip yapıyosun olur sonra aramız bozulur... her seferinde böyle :D yahu başka yol yok sanki sevgini belli etmek için...sevmiyorum işte : )) artık ben de zayıf noktasını buldm karnının yanlarından çok huylanıyor.. diyorum nasılmış... misilleme işe yarar:)

Sana saçlarını yol getir isimli Türküyü yolluyorum canım :KK48:

Bu arada cidden çok şekersiniz...

fazla abartmışsınız bence alt tarafı şakalaşmış sizinle. bu dert bile değil yani, rahatsız olunacak bir durum da değil.

Back
X