- 31 Mart 2012
- 10.869
- 7.484
- 448
Yazılar gitmiş emoji kalmışSilmedim ki![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yazılar gitmiş emoji kalmışSilmedim ki![]()
![]()
Lamı cimi bilmem ben, çok naif bir dille yazmıştım payımı aldımÖyle mi diyorsun
Az çok anlıyorsam bu işlerden, mecbur bırakıldığı için gergin bu konuya konu sahibi, istemiyorum diyemeyeceği için gerginliğini buradan çıkarıyor![]()
Sizi hor gorselerdi 20 yıl gorusmezlerdi kendi kendinize kuruntu yapiyorsunuzKızlar 20 yıldır evliyiz. 1 evladımız var. Eşimin 3 teyzesi 3 halası ablası var anne hayatta.yegenler kuzenler gırla.. Bunlar bütün özel günlerde, bayramlarda, yılbaşlarında, doğum günlerinde dipdipe. Benimde bulunmam icap ediyor. Artık basından beri gittiğim için birden kesemem. Ama o kadar yapmaciklar ki. Çoğu iyi yetişmiş kalbur üstü. Ögretim görevlileri vs. Ama benim eğitim düzeyim onlar kadar olmadığı için sıkılıyorum. Ve bence içten içe beni hor görüyorlar. Yani hiç görmek istemiyorum artık. Pandemide görmeyince acayip rahat hissettim. Bitince napicam?
Nasil anlatsa, Sanki hiç dertler yokmuş gibi bir iş görüşmesi kıvamında konusuyolar birbirleriyle. Bizim aile az kişi ve aşırı rahat samimi. Zaten çok sık görüşmeyiz.
Bu sorun yeni değildir, sonuçta 20 yıllık evliymişsiniz neden daha ilk evlendiğiniz andan itibaren eşinizin ailesiyle aranıza mesafe koymadınız ?Neyse ne, sonuçta benim gibi degiller. Ben rahat etmiyorum işte.
gecmis olsun mapustan cikmissiniz.. sizsiz tadi yoktu buralarin.Çevresinin eğitim düzeyi iyi diye sıkılanı da ilk defa gördüm.
Ne konuşuyorlar da pardon sıkılıyorsunuz?
Sizi hor gördüklerini sanmıyorum ama hayata aynı pencereden bakmiyosunuz belli ki. İlgi alanlarınız vs farklı yani paylaşacak bi ortak noktanız olmadığı için normal. Ancak pandemi olmasına gerek yok istemediğiniz bi ortamda bulunmayın bence.Kızlar 20 yıldır evliyiz. 1 evladımız var. Eşimin 3 teyzesi 3 halası ablası var anne hayatta.yegenler kuzenler gırla.. Bunlar bütün özel günlerde, bayramlarda, yılbaşlarında, doğum günlerinde dipdipe. Benimde bulunmam icap ediyor. Artık basından beri gittiğim için birden kesemem. Ama o kadar yapmaciklar ki. Çoğu iyi yetişmiş kalbur üstü. Ögretim görevlileri vs. Ama benim eğitim düzeyim onlar kadar olmadığı için sıkılıyorum. Ve bence içten içe beni hor görüyorlar. Yani hiç görmek istemiyorum artık. Pandemide görmeyince acayip rahat hissettim. Bitince napicam?
Nasil anlatsa, Sanki hiç dertler yokmuş gibi bir iş görüşmesi kıvamında konusuyolar birbirleriyle. Bizim aile az kişi ve aşırı rahat samimi. Zaten çok sık görüşmeyiz.
Sizin tabirinizle kalbur ustuyum. Hayatta ki en iyi arkadaşım ilkokul mezunu. Ama kimse kimseyi küçükte büyükte görmez o benim Canim. Sohbetinden de konularından da çok zevk alirim onun.Kızlar 20 yıldır evliyiz. 1 evladımız var. Eşimin 3 teyzesi 3 halası ablası var anne hayatta.yegenler kuzenler gırla.. Bunlar bütün özel günlerde, bayramlarda, yılbaşlarında, doğum günlerinde dipdipe. Benimde bulunmam icap ediyor. Artık basından beri gittiğim için birden kesemem. Ama o kadar yapmaciklar ki. Çoğu iyi yetişmiş kalbur üstü. Ögretim görevlileri vs. Ama benim eğitim düzeyim onlar kadar olmadığı için sıkılıyorum. Ve bence içten içe beni hor görüyorlar. Yani hiç görmek istemiyorum artık. Pandemide görmeyince acayip rahat hissettim. Bitince napicam?
Çok hoşsunuz. Bayıldım tarzınıza ve hayat seklinize . R Rosalind Franklin takipteyim sizi . Yorum içinde tsk ederim.Ben bu ortami hayal edemedim ya. Esim MD/PhD, ben PhD yapiyorum ikimiz de yonetici konumundayiz sirketlerimizde dolayisiyla arkadas cevremiz de benzer egitim/kariyer duzeylerinden olusuyor. Hicbiri ile oturup is gorusmesivari konusmuyoruz. Benim yasadigim ulkedeki Turk arkadaslarimin hepsi ya PhD bitirmis ya da hala egitim surecinde benim gibi yani en son haftasonu gorustuk gayet Turk kahvesi icip fal dondurduk ortamda:)) Baksaniz ortama birimiz COVID asisi gelistiriyor, birimiz akiskanlar mekanigi calisiyor, birimiz siber guvenlik/kriptolama calisiyor, birimiz tek hucreden RNA sekansliyor...Ne yapalim boyleyiz diye ortami surekli akademik ve bilimsel sohbet havasinda mi gecirelim? Evet zaman zaman isimizden de konusuyoruz ama genelde oyle bir ortam olmuyor. Siz ait hissetmediginiz icin uzerinize aliniyor olabilir misiniz?
Harika açıklamışsınız konu sahibi tam kendini ifade edememiş sanırım siz çok güzel özetledinizKonu sahibi ben seni anladım bazı ortamlar vardır eğlenceli, şenşakrak, insanı motive eden, eğlendiren, güldüren-kahkahaların havada uçuştuğu, bazen duygulandıran, bazen saçmaladığın ama her halinle her duygunla rahat hissettiğinişte eşinizin aile ortamında o duyguyu yakalayamamışsınız. Zoraki resmiyet, hep ciddi ya da mesleki konular daraltmış sizi. Pandemi de -20 yılın sonunda- böyle bir dünya da varmışı görünce bi yılgınlığınızı fark etmişsiniz. Haliyle hiç görüşmesem keşke diyorsunuz. Ki ben yanınızda başka anlamadığınız bir dilde sohbet edilmesini çok nahoş buldum. Haklısınız. Kimse konuşmaların ya da esprilerin yarısını anlamadığı bir ortamda saatlerini geçirip bütün özel ve güzel günleri bu insanlarla ( yabancılık çektiği) geçirmek istemez. Endişe etmeyin daha bu pandemi maalesef bizi bi süre daha götürür. O zaman kadar kafanız rahat olsun. Bu konuları da tekrardan günü gelince düşünürsünüz.
Bence kuruntu yapmıyor hiçbir doğum gününe gelmemiş karşı taraf eşi niye gitmek istiyor toplantılarına o da ilginçSizi hor gorselerdi 20 yıl gorusmezlerdi kendi kendinize kuruntu yapiyorsunuz