Eşimim ailesinden sıkılıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence siz eğitim durumunuzdan mütevellit komplekse girmiş gibisiniz ki hiç gerek yok:KK43:
Aslında öyle bir kompleksin yoktur. 2 yıllık marmara üniv. Yani yüksekokul mezunuyum. Ama esim pek konuşmaz benle bile bu konuyu beğenmiyor olabilir kendisi. Ben kızmam yani banane der geçerim..

Kızlar 20 yıldır evliyiz. 1 evladımız var. Eşimin 3 teyzesi 3 halası ablası var anne hayatta.yegenler kuzenler gırla.. Bunlar bütün özel günlerde, bayramlarda, yılbaşlarında, doğum günlerinde dipdipe. Benimde bulunmam icap ediyor. Artık basından beri gittiğim için birden kesemem. Ama o kadar yapmaciklar ki. Çoğu iyi yetişmiş kalbur üstü. Ögretim görevlileri vs. Ama benim eğitim düzeyim onlar kadar olmadığı için sıkılıyorum. Ve bence içten içe beni hor görüyorlar. Yani hiç görmek istemiyorum artık. Pandemide görmeyince acayip rahat hissettim. Bitince napicam?
Nasil anlatsa, Sanki hiç dertler yokmuş gibi bir iş görüşmesi kıvamında konusuyolar birbirleriyle. Bizim aile az kişi ve aşırı rahat samimi. Zaten çok sık görüşmeyiz.
Onlar degil bence sen kendini hor goruyorsun.Egitimli insanlarla bulunmak guzel birsey.

Aslında öyle bir kompleksin yoktur. 2 yıllık marmara üniv. Yani yüksekokul mezunuyum. Ama esim pek konuşmaz benle bile bu konuyu beğenmiyor olabilir kendisi. Ben kızmam yani banane der geçerim..
Bunlar kompleks edilecek konular değil zaten, belli bir seviyede eğitiminiz var. Örneğin ben lisans mezunuyum, yanımdaki biri master ya da doktora yapmış diye kendimi kötü hissetmem, eğitimin sonu yok; akademik kariyer kendi tercihidir. Belki alanlarınız farklı ya da bir fikri yoktur ondan konuşmuyordur.

Onlar degil bence sen kendini hor goruyorsun.Egitimli insanlarla bulunmak guzel birsey.
Şekerim yanlış oldu galiba. Ben 25 yıldır üst düzey firmalarda eğitimli ınsanlarla çalıştım. Aşinayım o kaliteye. Ama aile ortamı dediğin daha samimi daha sevecen bir toplu olma şeklidir kanımca. Bu aile toplamaları bir sunum toplantısı halka arz toplantısı gibi adeta. Sıkıldım. Pandemideki rahatlıkta da iyi anladım.

Şekerim yanlış oldu galiba. Ben 25 yıldır üst düzey firmalarda eğitimli ınsanlarla çalıştım. Aşinayım o kaliteye. Ama aile ortamı dediğin daha samimi daha sevecen bir toplu olma şeklidir kanımca. Bu aile toplamaları bir sunum toplantısı halka arz toplantısı gibi adeta. Sıkıldım. Pandemideki rahatlıkta da iyi

Valla benim arkadaşlar pilot diyetisyen filan.
Onlarda benimle gorusmesin o zaman
Ezigim ben demek ki .
Okusam da çalışmayı tercih etmedim.evde oturup yatıyorum. ev hanımıyım sonuçta

Hepsini sileyim bende

Bance dedim. Hor görmek ağır oldu, yani paylaşacak bişey bulamıyorlar sanki. Mesafeliler. Mimar muhendis kuzenler.
Mimar mühendis olunca sınıf atlanmiyor. Benim eşim de mühendis ama şu kkda yediği lafın haddi hesabı yok, insanlık unvanla olmuyor. Gözünüzde buyutuyorsunuz

Biraz ezikleneyim demiştim :KK70: :KK70: :KK70:🤣mesleğiniz neydi :KK70: :KK70: :KK70:
Ay hiç sormayın 😂 anlatmış da anlatmışlar, şu kadar şey oluyorum bu kadar sık yapıyoruz, şu kostumleri giyiyoruz 🥳 Halime aglayasim geldi ciddi ciddi 😜 bir dahs kkya girip moralimi bozmayacagim diye düşündüm ama çabuk vazgeçtim. Öğretmenim ben.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X