arkadaşlar lütfen yazdıklarımı diğer topiklerime bakmadan yorumlayın çünkü onlarla alakası olduğunu düşünmüyorum eşim evlendiğimiz zamandan ber böyle psikolojimi bozdu artık dayanamıyorum eşim çok dengesiz bir insan bir bakarsınız sinirlenir sinirini benden çıkartır iki dakika sonra beni ağlattıktan sonra özür diler öper biraz zaman geçer sinirleneceği birşey olsun yine elini kaldırır bağırır çağırır binayı inletir ben hakkımı savunmak için iki konuşurum yine suçlu olurum hemen dırdırcı kadın muamelesi görürüm sus der sesini duymak istemiyorum ona küserim konuşmam bu sefer yanıma gelir yavrum hiç konuşmuyorsun ne var ne yok der canımlı cicimli konuşurum şımarır hoşuna gitmeyten bişey olsun sinirlenip bana kızınca canımı cicimi bırakırım birbirimize özel hitaplarımız olsun der bu adamın ne yapmak istediğini beni sevip sevmediğini anlayamıyorum ona nasıl bir yaklaşım izlemeliyim bilemiyorum yardımcı olmak isteyen varsa çok sevinirim:44:
Sizin izleyeceğiniz bir yaklaşım kalmamış artık eşinizin psikolojik yardım alması gerekiyor. Siz ne zamana kadar alttan alacaksınız ki?
Peki bu dengesizliğinin farkında mı?
Canım esın yengec burcu mu kımse uzerıne alımasın sımdıden soyluyeyım
bence seni kontrol altında tutmaya çalışıyor. galiba biraz yormuşsun adamı.
kendince seni istediği şekle sokmaya mı çalışıyor ne. el kaldırma demişsin. yani dövüyor mu. sinirinden mi el kol hareketleri yapıyor.
dövmüyorsa sadece bağırıp çağırıyorsa sen de ne istediğini neden bağırdığını anlamaya çalış. bilinçi yapıyor olabilir. renki bir kişilik. sürprizlerle dolu. :)
tadını çıkar. tekrar söyleyim şiddet yoksa tabi
başlıktaki gibi dengesiz bir eşiniz var, piskolog yada pskiyatriye gitmesini sağlayın
yoksa siz bu ilişkide çok yıpranırsınız..
size sürekli bağırmasına asla izin vermeyin tepkinizi gösterin sert bir dille..
bu böyle gelmiş böyle gidecek gibi geliyor,
allah size sabır versin eşinizede merhamet...
bence sorun sadece psikolojık deil sizin ve eşinizin arasında bir dengesizlik var gibi geliyor ne sen onu ne de o seni anlayabiliyor. bir şey soracağım acaba aranızda seviye farkı mı var yani eğitim düzeyinden bahsediyorum ya da çalışan bir kadın mısınız
Canım eski topiklerime bakmayın demişsin ama ben diğer konularını hatırlıyorum affına sığınarak ona göre biraz yorum yapacağım.Bence senin eşinde bir inat var buna sebep senin davranışların da olabilir ya da bu tamamen eşinin kişiliğinden de kaynaklanabilir ama şurası kesin ki eşinin inadı hiç olmayacak meselelerde ortaya çıkmış, çapkınlık gibi mesela.Yanlış hatırlamıyorsam sana bu yüzden de şiddet uygulamıştı.Akrabasının eşiyle gereksiz ilgilenmeler falan.Bence eşin psikolojik destek falan almalı buradan sana çıkabilecek tek çözüm bu.Tamam sen kıskançsın belki ama adam da inat, çünkü o da doğru şeyler yapmıyor.Bence aile terapisi falan alın.Bu karşılıklı çözülebilecek bir mesele.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?