esimim kuzeni bizde kalacakmis...

MamasLiebling

Guru
Kayıtlı Üye
25 Mart 2013
570
321
323
Merhaba arkadaslar.. benim de bir derdim var :(( esimin erkek kuzeni benim de uzaktan akrabam oluyor, bizim yasadigimiz sehirde is bulmus.. gayet guzel ve kariyeri acisindan onemli bir is.. yasadigimiz sehirde bir kac tanidiklari daha var ama esim yakin oldugu icin burada kalmasini rica etti annesi babasi. Esim de hayir diyemedi.. esim de zamaninda okurken hafta sonlari onlarda kalirmis.. birazda vefa borcu olarak goruyor galiba.. kuzeni ben de iyi taniyorum cok iyi efendi bir insan, ama nasil olacak bilmiyorum.. evim kucuk, kucuk bir cocugum var, esim vardiyali calisiyor... aksamlari mecbur hep birlikte oturacagiz.. yemesi temizliginden filan asla gocunmam ama surekli ailemizin icinde olacak.. duzenimiz degisecek.. esimle konustum, 'odasi ayri olacak, ne olacak sanki' dedi.. aslinda demek istedigimi anlamadi, sanirim bi kac gun sonra anlar :-/ bir kac hafta sonra tatile gidecektik, bizim evimizde tek kalma dusuncesi de beni rahatsiz ediyor.. oofff napcam bilmiyorum :((

Sürekli mi sizde kalacak ? Bence bu normal olmaz, hani düzenini oturtana kadar birkaç gün belki 1-2 hafta normal ama sürekli mi ? Bu vefa borcunu aşar bence, sonuçta siz de bir ailesiniz , eşiniz vardiyalıymış her ne kadar kuzeni de olsa neler duyuyoruz bence yalnız kalmanız onu da rahatsız eder bilemiyorum, ve evet tatile gidecekmişsiniz ben de evimde ailem dışından birinin yalnız kalmasını istemezdim , güvenememekten değil de işte ne bileyim , benim evim benim özelim sonuçta rahatsız olurdum.

Bence eşinizle samimi bir şekilde konuşun bu kaygılarınızı anlatın, bence sizi anlayacaktır.

Son düzenleme:
Zor bir durum , bazen kendi annemiz ve babamızla aynı evde rahat edemezsen kuzen biraz daha sıkıntılı olabilir , senin de dediğin gibi eşin bir süre sonra anlayacatır , ancak anlaması gereken kuzen sanırım , en azından geçici bir süre sizde olacağını farkına varmalı ve ev arkadaşları bularak ayrı bir evde yaşama fikrini düşünmeli.

Sizin rahat etmediğiniz gibi bence bir süre sonra oda rahat edemeyecek , çevresi olacak , arkadaşlarını evde misafir etmek isteyecek..

vefa borcu olmasaydi karsi cikardim, ama bende olsam altinda ezilirdim herhalde.

zor bi durum, heleki esin vardiyali calisiyorsa surekli yan yana olacaksiniz...Allah yardimcin olsun canim.

Eşin vardiyalı çalışıyormuş birde ister istemez yanlız kalıcaksınız çok mantıksız eşinizin kuzenide olsa bir erkekle evde eşin olmadan bulunman çok ama çok yanlış.

eger hala gelmediyse sakin gelmesine izin verme kotu olucaksan da ol canim bak benimde bi konum var ben yasadiklarimi anlattim benimde kaynim kaliyor ama gidecek basta izin verdigim icin o kadar pismanimki gelirse daha gonderemezsin en iyisi bastan kabul etme ina cok zor oluyor

oyle şey olurmu cnm kabul etmeyın tabıkı. arkadaşın dediği gibi çoçuğun eşiyle kalmamış anne babasıyla kalmış. hemde sadece hafta sonu. hanı sadece bırkaç hafta olsa vefa borcudur sıkın dişinizi dıyeceğim ama olmaz. kabul etmeyın ne munasebetle eşiniz izin verıyo ve onlarda teklıf edıyo hayret doğrusu

Çok saçma bence de. Ne yani o okurken kaldı diye mecbur mu onun da siz de kalması. Hem o iş için gelmiş, işini kurmuş. Kendine ev tutabilir. Ev tutana kadar bi iki hafta kalabilir sizde ama sürekli kalacaksa büyük sorun bence. Hem eşiniz vardiyalı çalışıyomuş sürekli iç içe olmak bence çok can sıkıcı. Kendimi koyuyorum sizin yerinize ama yok kabul etmem zaten eşimde teklif bile etmez böyle bir durumu.

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Cevaplariniz icin tesekkur ederim.. bugun geldi, simdi gorusmeye gitti.. zaten iki gun once belli oldu gelecegi, dusunmeye firsat kalmadi... bir kac gun bir hafta filan sabredeyim.. sonra esime tekrar derdimi anlatayim.. esime anlaririm da, o nasil der cocuga bilmiyorum.. aksi gibi calistigi yerde bizim eve cok yakin, yurume mesafesinde.. yoksa daha yakin bi yerde ev tutalim sana derdik :))) insallah bi kac gun sonra kendisi fark eder ve kendi duzenino kurmak ister :(((

kendine ev tutsun işe giricek sonuçta maaşıda olacak,
çocuk değil ki bu kocaman adam,
bir kaç günlüğüne kalması normal ama her zaman sizde kalması uygun değil bence.

eşinizin vefa borcu varsa sıkıntısını ne diye siz çekeceksiniz ki? ben olsam baştan kesinlikle kabul etmezdim.ailesinin sizde kalmasını teklif ederken size de sorulması ve rızanızın alınması gerekirdi.umarım eşinizle aranızda soruna yol açmaz kuzenin varlığı.allah yardımcınız olsun...

Sİzde sürekli kalacağını sanmıyorum, ani olduğu için kısa süreliğinedir. Yakında ev tutar çıkar. Öğrencinin kalmasıyla kocaman adamın kalması bir olur mu, eğer dediğiniz gibi efendi biriyse o da biliyordur zaten olmayacağını...

vefa borcu boyle odnmez kı esınız sırf hafta sonları kalmıs ve anne babasının yanındaymıs kuzenının oysa sız bır aılesınız ve o kısıden sıze nıkah dusuyor esınız bunu nasıl goz ardı edebılır ben anlamıyorum ve esınız vardıyalı calısıyormus olmadık saatlerde bır erkekle yalnız olacaksınız evde gercekten cok rısklı allah yardımcınız olsun ınsallah o kısı kendılıgınden anlar ve gıder esınızle konusun vebalınıze gırıyor suan

:53::53::53::53::53::53::53::53::53:
şok şok şok yani
tamam iyilik hiçbir zaman unutulmaz ama bekar bir erkeğin hatta genç kızın aileden bile olmadığı halde bu şekilde kalması kesinlikle yanlış bence
yani ev bulup gidene kadar neyse ama fazlası:19::19::19:

Ne sacma insanlarimiz var bizim yaa.madem is bulmus tutsaniza bir ev...milletin cocugu kiymetli..önüne hazir yemek gelsin...camasir yikansin..ne ala memleket...

madem işi var neden kendine ev tutmuyor ki düzeninizi başkası için neden bozasınız ben olsam katlanamazdım sonuçta bir erkek ve evde yalnız kalmak onla ne kadar doğru..insan evinde yorulunca kanepeye uzanmak yada ne bileyim bornozu ile evde dolaşmak ister kimi zaman ama evde yabancı biri varken ne kadar mümkün..sırf işe yakın diye siz neden cefa çekesiniz..

Back
X