- 18 Temmuz 2011
- 179
- 1
- 116
- Konu Sahibi MamasLiebling
Merhaba arkadaslar.. benim de bir derdim var( esimin erkek kuzeni benim de uzaktan akrabam oluyor, bizim yasadigimiz sehirde is bulmus.. gayet guzel ve kariyeri acisindan onemli bir is.. yasadigimiz sehirde bir kac tanidiklari daha var ama esim yakin oldugu icin burada kalmasini rica etti annesi babasi. Esim de hayir diyemedi.. esim de zamaninda okurken hafta sonlari onlarda kalirmis.. birazda vefa borcu olarak goruyor galiba.. kuzeni ben de iyi taniyorum cok iyi efendi bir insan, ama nasil olacak bilmiyorum.. evim kucuk, kucuk bir cocugum var, esim vardiyali calisiyor... aksamlari mecbur hep birlikte oturacagiz.. yemesi temizliginden filan asla gocunmam ama surekli ailemizin icinde olacak.. duzenimiz degisecek.. esimle konustum, 'odasi ayri olacak, ne olacak sanki' dedi.. aslinda demek istedigimi anlamadi, sanirim bi kac gun sonra anlar :-/ bir kac hafta sonra tatile gidecektik, bizim evimizde tek kalma dusuncesi de beni rahatsiz ediyor.. oofff napcam bilmiyorum
(
Kendimce kısa ve öz yorum yazacağım ve kimse beni kınamasın. Eşin okul yıllarında onlarda kaldı die, şimdi de kuzeni sizde kalıcak diye bişi yok. Çok saçma eşin variyalı çalışıo geceleri aynı evde eşinin kuzeniyle mi kalıcaksınız. dünyanın bin bir türlü hali var. Günah ayıp olmaz çok yanlış.... Bence hemen bi çare bul hakkını savun.