• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin 19 yaşındaki akrabamıza erekte olması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
sizde çok ilginçsiniz valla
normalde alıntı yapmam yapılmasından da hoşlanmam ama buna kayıtsız kalamadım

ne demek yiğenini çağırma ya ?
eşşek kadar adam şeyine mukayet olamıcak diye niye yiğen çağrılmıcakmış ?
nikah düşermiş falanmış filanmış
ilerleyin artık biraz yahu pesss

Ya hiç çağırılmayacakmış diye demiyorum. Madem sabah öyle bir olay oldu kadın niye gitmedi akşam kızı arabayla almaya?

Merhaba kadınlar,

kime nasıl anlatayım, kimden nasıl akıl alayım bilemediğim ve çok utandığım bir durumun içindeyim ne yazık ki. Burada kimseyi tanımıyor oluşumun verdiği bir parça rahatlıkla anca yazabiliyorum. Sinir stres sahibi oldum, birilerine anlatmaya ihtiyacım var...

Başlıktan da anlaşılan durumun detayı şu: Benim 19 yaşında güzeller güzeli bir yeğenim var. (Kuzenimin kızı oluyor aslında, önemi yok.) Okulu açılmadan tatil yapmak istediği için bizim yazlığa geldi, haftasonu kaldı, dün ayrıldı. Beni çok sever, Ablası gibi görür, ben de onu yeğenim bilirim. Cumartesi sabahı ve Cumartesi gecesi iki ayrı sahne yaşandı, gözümün önünden gitmiyor. Cumartesi sabahı hep beraber kahvaltı etmiştik, biz eşimle kahvelerimizi içip gazete okuyorduk. Yeğenim de burada tanıdığı 2-3 kızla dışarı çıkmak için hazırlanıyordu. Epey kısa bir şort, dekolteli bir de bluz giymiş. Yanımıza geldi ıslak saçlarını sallaya sallaya. Ben de dedim ki maşallah kız bi tarafını kaşı inanılmaz güzel olmuşsun:)) filan dedim, öyleydi çünkü. Güldü etti, birkaç yol sordu sahile inebilecekleri. Dedim enişten göstersin sana balkondan. Eşimle balkona çıktılar, eşim gösterdi şuradan inin buradan inmeyin vs vs. Sonra yeğenim evden çıktı, eşim koltuğuna geri geçerken bir de ne göreyim, bildiğin önü kabarmış... hiçbir şey demedim tabii ki, görmezlikten geldim. Belki de olabilir yani doğaldır dedim, vücuda hükmedemiyoruz bazen falan. Neyse. Gece oldu, bunlar dönmediler hala. Ben de meraklandım birkaç kere aradım başına iş gelecek diye. En son ulaştım ta uzak bir yerden dönmeye çalışıyorlar yürüyerek dedim oradan dönemezsiniz bu saatte. Eşime söyledim gidip almasını arabayla. Gece 12 buçuk falan. Gidip aldı, 1 gibi geldiler içeri. Bizim kız biraz da alkol almış, neşeli neşeli konuşuyor. Gelirdik ya zahmet oldu falan diyor, eşim de ya yok iş gelirdi başınıza çıkmışsınız böyle süslü süslü zaten falan filan diyor. Neyse girdiler içeri, ben yatağa girmiştim kalkmadım hiç. Eşim de muhtemelen uyuyorum sandı. Yeğenim girdi odasına, eşim de yukarı çıktı (bizim odamız üst katta) sonra banyoya girdi. Uzun süre çıkmadı. Ben de ne oluyor ya diye Merak edip sessizce banyonun önünden geçtim, ve tahmin ettiğim şey... içeride mastürbasyon yapıyordu. Yani tamam belki bu da normal falan ama, ben kendimi çok kötü hissediyorum.. hiçbir şey demedim bu arada, döndüm yattım tabii ki. Ama resmen eşim yeğenimden etkilenmiş... ne denir ki buna, ne yapılır? Yüzleşmeli miyim, yüzleşmemeli miyim? Çok utanıyorum...

Kabul etmeyecek asla o yüzden hiç yüzleşmeyin. Daha çok kavga falan çıkar ve olay sizin paranoyaklığınıza gelir kesin. Gerçekten zor bir durum ben de kendimi çok kötü hissederdim :( Ben olsam ne yapardım diye düşünüyorum inanın cevap bulamadım. Eşimden soğurdum o kesin de nasıl atlatırdım bilmiyorum gerçekten.

Evet bugün üye olup hemen böyle bir konu açmak mikemmel hayal gücü demek isterdim ama maalesef hiç inandırıcı değil. Hadi biz seni dışarı alalım hiç oylama yapmayalım seni böyle rezil bir konuyla kkda misafir etmiş olalım :D

Fake olduğu, konu sahibinin hem yeni üye olmasından hem de ilk mesajı yazıp sessiz kalmasından belli.

Ya fake konu açıyorsunuz tamam da neden açtığınız konular hep cinsellik üzerine oluyor? Aklınız bir tek buna mı çalışıyor? Ensest-taciz temalı fake konular açınca komik olduğunuzu mu zannediyorsunuz? Böyle şeyleri espri malzemesi yapabilecek kadar zavallısınız!

Ben ne okudum az once saskinim suan adam bildigin dumduz 🔥 almis kime sonecegi belli degil ,gercekse hizla uzaklas arkana bile bakma...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X