- 8 Eylül 2017
- 2.092
- 4.307
- 53
- 30
- Konu Sahibi EliFFKeReMM
Arkadaşlar merhaba.. ben 23yasindayim esim 28. Evlendikten hemen sonra hamile kaldim ve çok zorlu bir hamilelik gecirdim. Aşiri uyku problemi bazen gunde 17saat kadar uyuyabiliyordum. Mide bulantisi asiri istifar etmeler. Siskinlik hissim bel agrilari daha sayamayacagim bir suru sıkıntı. Cok sukur oglumu sag salim kucagima aldim. Oglum 7aylikken kendi istegimle calismaya basladim oglum 14aylik oldugunda kv ameliyat oldugu icin ogluma bakacak kimse olmadigi icin ciktim isten. Oglum suanda 19aylik. Uykusu yeni yeni duzene girdi. Yemesi icmesi hersey yeni yeni halloldu. Esim suanda hazir evdeyken ikinci cocuguda yapalim diyor. Maddi durumumuz 2.bebek icin musait. Tekrar bebek yapsam onada bakabilirim. Ama ben hamilelikten korktugum icin yapmak istemiyorum. Esim bazi zamanlar oglumu gecenin bir yarisi sallamis insan, bezini degistirmis hatta corba icirmis insan. Bana yardimci oluyor cok sukur. Yazin ben evde temizlik yaparken oda oglumuzu alip parka goturuyordu. Misafirlige gitsem rahat edemezsin cocukla, ben bakarim diyor aliyor oglumu cok sukur. Simdi sizlere bir sorum var! 2bebek arasinda kac yas farki var? Ve zor oluyormu 2sini birden büyütmek, ben de 2.cocuk istiyorum ama hamile kalmaktan cok korkuyorum. Vakit ayirip yorum yazan herkesten allah razi olsun.