- 7 Ağustos 2016
- 3.486
- 7.318
- 158
- Konu Sahibi EliFFKeReMM
Aynen öyle.bence yaş aralığı hikaye. çocuğun karakteri esas. benim oğlanların arası 4 yaş büyük değil küçük kıskanç..
Yaş araliginin çok da önemli olmadığı ortada.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle.bence yaş aralığı hikaye. çocuğun karakteri esas. benim oğlanların arası 4 yaş büyük değil küçük kıskanç..
Bebeğim doğduğunda 4 yaşindaydi.Kızınız kaç yaşında?
Neler neler denedim inanamazsiniz.Evet gerçekten çok zor ama alışacak eli mahkum :) kardeş kıskançlığı olan çocuklara yaklaşma metodlarını arastiriyormusunuz belki o yöntemler size yardımcı olabilir
O halde bence erteleyin.Annenin bu konuda ki talebi, babaninkinden öndedir.esin ne kadar yardımcı olsada,tüm sıkıntısını çeken sen olacaksın.birde diğer çocukta var bu esnada.o biraz daha buyusun benceHyr canim ben istemiyorum bana kalsa tek cocukta yeter. Ama malesef esim cooooook istiyor
Alt ıslatma,tırnak yeme hatta kekeleme olmuştu benim yegenimde.ama geçici bir süreçti.bu dönem biz onun her yaptığına sabırla yaklaştık.bazi yaptıklarını görmezden geldik.hatta bebeğe vurduğunda da annesi sabrını hep korudu.sizin ki de geçici bir süreç emin olun.ama çok sabırlı ve sakin olmalısınız.ilgnizi çekmek için herşeyi yapar çocuklar.isterseniz bir pedagog yardımı alın.size daha iyi bir yol gösterir.Neler neler denedim inanamazsiniz.
Her denileni yaptım.
Ve inanın ilginin % 85 i onda.
E bebekte büyüyor o da ilgi istiyor bazen kendimi çok çaresiz hissediyorum.
Bu davranışlara bi de alt ıslatma ve tırnak yeme de eklendi.
Var mı bi öneriniz sizlerin ?
10yaşmi oda cok degilmi ya10 yasında benimki .
Eşim çok istiyor ama korkuyorum.
2.cocuk fikri eşimin hala istedigi bir şey ama cesaretim yok.
Kızım hiç istemiyor bir kardeşinin olması.
Kıskanıyor çok hem de.
Iste bmm oglumda oyle. Bir arkadas gorsun benle temasi keser. Bakmaz dahi. Cikip gitsem umru olmaz. Arkadaslari varken. Ablamin 3cocuu var. Oraya gittigimizde ogluma yemek yediremiyorum oynucam diye yemiyor bileBence ideal, zaten evdesiniz. İki-üç sene daha dişinizi sıkar, büyütürsünüz. Sonra biri kreş, biri okul derken, onlar birbirini oyalamaya başladıkça, size daha fazla zaman kaldığını göreceksiniz. Oğlum 8 yaşında, tek çocuk, her şeyde anne anne diye peşimde :) bir arkadaşı kuzeni gelince oh be dünya varmış diyorum, onlar içerde oynarken.
23 yaşında 2. bebek.. siz neden hayatınızı yaşamıyorsunuz maddi imkanınız da varken, bebeğiniz de hazır laftan anlıycak durumdayken ?Arkadaşlar merhaba.. ben 23yasindayim esim 28. Evlendikten hemen sonra hamile kaldim ve çok zorlu bir hamilelik gecirdim. Aşiri uyku problemi bazen gunde 17saat kadar uyuyabiliyordum. Mide bulantisi asiri istifar etmeler. Siskinlik hissim bel agrilari daha sayamayacagim bir suru sıkıntı. Cok sukur oglumu sag salim kucagima aldim. Oglum 7aylikken kendi istegimle calismaya basladim oglum 14aylik oldugunda kv ameliyat oldugu icin ogluma bakacak kimse olmadigi icin ciktim isten. Oglum suanda 19aylik. Uykusu yeni yeni duzene girdi. Yemesi icmesi hersey yeni yeni halloldu. Esim suanda hazir evdeyken ikinci cocuguda yapalim diyor. Maddi durumumuz 2.bebek icin musait. Tekrar bebek yapsam onada bakabilirim. Ama ben hamilelikten korktugum icin yapmak istemiyorum. Esim bazi zamanlar oglumu gecenin bir yarisi sallamis insan, bezini degistirmis hatta corba icirmis insan. Bana yardimci oluyor cok sukur. Yazin ben evde temizlik yaparken oda oglumuzu alip parka goturuyordu. Misafirlige gitsem rahat edemezsin cocukla, ben bakarim diyor aliyor oglumu cok sukur. Simdi sizlere bir sorum var! 2bebek arasinda kac yas farki var? Ve zor oluyormu 2sini birden büyütmek, ben de 2.cocuk istiyorum ama hamile kalmaktan cok korkuyorum. Vakit ayirip yorum yazan herkesten allah razi olsun.
zaten bende oyle dusunuyorum esim anlamiyor tutturdu 2.cocuk diye tam konu kapandi diyorum tekrar konu aciyor. Bak diyorum basbasa tatile cikiyoruz. Bebekle tatile gidiyorz evde basbasa vakit geciriyoz! 2 cocugu nereye birakacaz nereye goturucez diyorum23 yaşında 2. bebek.. siz neden hayatınızı yaşamıyorsunuz maddi imkanınız da varken, bebeğiniz de hazır laftan anlıycak durumdayken ?
erkelere daha kolay, akşam sadece ilgileniyorlar görüyorlar çünkü. tatlı dille anlatmaya bakın derimzaten bende oyle dusunuyorum esim anlamiyor tutturdu 2.cocuk diye tam konu kapandi diyorum tekrar konu aciyor. Bak diyorum basbasa tatile cikiyoruz. Bebekle tatile gidiyorz evde basbasa vakit geciriyoz! 2 cocugu nereye birakacaz nereye goturucez diyorum
Evet çok.10yaşmi oda cok degilmi ya