Esimin 28 yil önceki nisanlisi

aha başka bir konudaki mesajı agustos 2022
Ne hikmetse bu kadın her sene sürekli tesadüfen(!) sosyal medyada önünüze düşüyor ahahah

Son düzenleme:
Esim bundan 28 yil önce nisanlanip 6 ay nisanli kalip dügüne 10 gün kalada nisanlisindan ayrildi. Bizde aradan 3,5 yil sonra evlendik. Yani 24 yillik evliyiz. Gecenlerde sosyal medyada tesadüf hic aramama ragmen eski nisanlisi karsima cikdi. Bende bunu esime söyledim, esim sosyal medya kullanmiyor. Hic ilgilenmedi orali olmadi ama anlatinca dinledi. Bende esime o zaman nisanlisini sevip sevmedigini sordum. Sevdim diyince cok üzüldüm. Siz 28 yil önceki sevdiginizi hatirliyormusunuz? Sorsalar sevdiginizi bilirmisiniz? Esim nisani atmasina ragmen, aceba sevipdemi ayrildi diye aklima takiliyor. Pisman oldunmu diyorum yok diyor, aslinda hic yalan söylemeyen esime nasil inanacagimi sasirdim. Sizler yorum yapabilirmisiniz?

İnsanlar birbirlerini sevdiği için resmi bir adım atıyor dimi? Peki ablacığım 24 yıllık evlilikte üzülecek başka konu bulamadın da adamın 28 yıl önceki nişanlısını soruyorsunuz. Aklı başında yaşını başını almış insansınız. Şu hareketi kendinize yakıştırıyor musunuz gerçekten ?

Ay dur durduk yere adamın başını yakacaksın
Yaaaa masumsneee buuuuuu hahaha... 28 yıl önce ama 2 yıl önce deseydi bunu yazmazdım... 🥰🥰🥰😂😂😂Bn mesela beğendiğim kişilerin bna ne duygular hissettirdiğini htrlyrm,,, biri için saçıma limon sürüp süslndiğimi o duygumu htrlyrmm😂😂😂😂

aha başka bir konudaki mesajı agustos 2022
Ne hikmetse bu kadın sürekli sosyal medyada önünüze düşüyor ahahah

Kafayı takmış eski nişanlıya. Belki kadının kulağına gitse eşiyle arası bozulacak adı çıkacak. Konu sahibinin yaptığı çok ayıp. Kendi yuvasını düşünmüyor zaten de elaleminkini de bozmaya çakinmiyor

Geçen ağustosun mevzusuymuş bu bir de.
Bende esimin Eski nisanlisini tesadüf instada gördüm aradan 27 yil gecmis Biz evleneli 23 yil oldu bende kafamda aceba diye düsünüyorum Esim instasini kapatdi aceba görmüsmüdür bulmusmudur diye diye 6 aydir icim icimi yedi bende Acdim konuyu konusduk yani konusmazsaniz kendinizi Cok kötü hissedersiniz

Esim bundan 28 yil önce nisanlanip 6 ay nisanli kalip dügüne 10 gün kalada nisanlisindan ayrildi. Bizde aradan 3,5 yil sonra evlendik. Yani 24 yillik evliyiz. Gecenlerde sosyal medyada tesadüf hic aramama ragmen eski nisanlisi karsima cikdi. Bende bunu esime söyledim, esim sosyal medya kullanmiyor. Hic ilgilenmedi orali olmadi ama anlatinca dinledi. Bende esime o zaman nisanlisini sevip sevmedigini sordum. Sevdim diyince cok üzüldüm. Siz 28 yil önceki sevdiginizi hatirliyormusunuz? Sorsalar sevdiginizi bilirmisiniz? Esim nisani atmasina ragmen, aceba sevipdemi ayrildi diye aklima takiliyor. Pisman oldunmu diyorum yok diyor, aslinda hic yalan söylemeyen esime nasil inanacagimi sasirdim. Sizler yorum yapabilirmisiniz?
28 yaşındayım o yüzden o kadar yıl anlamında cevap veremem ama birini nişanlanacak kadar sevdiysem evet sevmiştim diyebilirim ama bu hala sevdiğim anlamına gelmez. Ayrılmışım sonuçta. He kötü ayrılmışsam bu soruya şeytan görsün yüzünü diye de cevap verebilirdim:KK53:

Bende esimin Eski nisanlisini tesadüf instada gördüm aradan 27 yil gecmis Biz evleneli 23 yil oldu bende kafamda aceba diye düsünüyorum Esim instasini kapatdi aceba görmüsmüdür bulmusmudur diye diye 6 aydir icim icimi yedi bende Acdim konuyu konusduk yani konusmazsaniz kendinizi Cok kötü hissedersiniz

Ne hikmetse sürekli geçenlerde görüyorsunuz eski nişanlısını. Çok garip...

Esim sagolsun cok yardimci olur, cocuklarla ilgilenir. Ders calisir, oynar onlarla, gezmeye götürür.
Sadece yemek yapmaz, temizlik benden cok yapar, evi süpürür, wc mutlaka temizler.
Esim yardim etmemis olsaydi kesinlikle ikinci cocugu bende yapmazdim. Ikimizde calisiyoruz.
Herkez yapmasi gerekenleri, evde yapilmasi gereken isleri bilir yapar.

Bu kocanın neyinden şüpheleniyorsunuz?

Psikologlar seans fiyatlarini düşürmeli. Suan bunu anladim..

Back
X