- 23 Kasım 2022
- 11.874
- 52.994
- 528
- Konu Sahibi sabir ve hamd
Halbuki çok erken gelmiş aklına. 
Ya daha geç gelse ne olacaktı konu sahibi?

Ya daha geç gelse ne olacaktı konu sahibi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Esim bundan 28 yil önce nisanlanip 6 ay nisanli kalip dügüne 10 gün kalada nisanlisindan ayrildi. Bizde aradan 3,5 yil sonra evlendik. Yani 24 yillik evliyiz. Gecenlerde sosyal medyada tesadüf hic aramama ragmen eski nisanlisi karsima cikdi. Bende bunu esime söyledim, esim sosyal medya kullanmiyor. Hic ilgilenmedi orali olmadi ama anlatinca dinledi. Bende esime o zaman nisanlisini sevip sevmedigini sordum. Sevdim diyince cok üzüldüm. Siz 28 yil önceki sevdiginizi hatirliyormusunuz? Sorsalar sevdiginizi bilirmisiniz? Esim nisani atmasina ragmen, aceba sevipdemi ayrildi diye aklima takiliyor. Pisman oldunmu diyorum yok diyor, aslinda hic yalan söylemeyen esime nasil inanacagimi sasirdim. Sizler yorum yapabilirmisiniz?
Yaaaa masumsneee buuuuuu hahaha... 28 yıl önce ama 2 yıl önce deseydi bunu yazmazdım...Ay dur durduk yere adamın başını yakacaksın
aha başka bir konudaki mesajı agustos 2022Aldatıldım mı emin değilim
Ben böyle durumlarda kendimden yola çıkarım. İnstagramda engelli birçok kişim var, kimi inatla reklam, kimi iletişim kurmak istemediğim insanlar, bazısı eskiden yanlış tanıdığımı düşünmeme sebep olan, paylaşımlarını görünce delirdiğim ucubeler vs vs. Sırf bunlardan biri erkek diye, kocamın şüphe...www.kadinlarkulubu.com
Ne hikmetse bu kadın sürekli sosyal medyada önünüze düşüyor ahahah
Koyunhisar de sen ona kösedağ kesmez28 sene öncesi yakın bir tarih olmuş. Kösedağ Savaşı'ndan itibaren darlayın eşinizi.
Bende esimin Eski nisanlisini tesadüf instada gördüm aradan 27 yil gecmis Biz evleneli 23 yil oldu bende kafamda aceba diye düsünüyorum Esim instasini kapatdi aceba görmüsmüdür bulmusmudur diye diye 6 aydir icim icimi yedi bende Acdim konuyu konusduk yani konusmazsaniz kendinizi Cok kötü hissedersiniz
Korfez savasindan itibaren darlayabilir, Saddam vardi o zamanlar hatırlıyorum. Tabi bu Saddami unutamadigim anlamina gelmiyor28 sene öncesi yakın bir tarih olmuş. Kösedağ Savaşı'ndan itibaren darlayın eşinizi.
28 yaşındayım o yüzden o kadar yıl anlamında cevap veremem ama birini nişanlanacak kadar sevdiysem evet sevmiştim diyebilirim ama bu hala sevdiğim anlamına gelmez. Ayrılmışım sonuçta. He kötü ayrılmışsam bu soruya şeytan görsün yüzünü diye de cevap verebilirdimEsim bundan 28 yil önce nisanlanip 6 ay nisanli kalip dügüne 10 gün kalada nisanlisindan ayrildi. Bizde aradan 3,5 yil sonra evlendik. Yani 24 yillik evliyiz. Gecenlerde sosyal medyada tesadüf hic aramama ragmen eski nisanlisi karsima cikdi. Bende bunu esime söyledim, esim sosyal medya kullanmiyor. Hic ilgilenmedi orali olmadi ama anlatinca dinledi. Bende esime o zaman nisanlisini sevip sevmedigini sordum. Sevdim diyince cok üzüldüm. Siz 28 yil önceki sevdiginizi hatirliyormusunuz? Sorsalar sevdiginizi bilirmisiniz? Esim nisani atmasina ragmen, aceba sevipdemi ayrildi diye aklima takiliyor. Pisman oldunmu diyorum yok diyor, aslinda hic yalan söylemeyen esime nasil inanacagimi sasirdim. Sizler yorum yapabilirmisiniz?
Talas savaşından başlasın n'olur haha28 sene öncesi yakın bir tarih olmuş. Kösedağ Savaşı'ndan itibaren darlayın eşinizi.
Bende esimin Eski nisanlisini tesadüf instada gördüm aradan 27 yil gecmis Biz evleneli 23 yil oldu bende kafamda aceba diye düsünüyorum Esim instasini kapatdi aceba görmüsmüdür bulmusmudur diye diye 6 aydir icim icimi yedi bende Acdim konuyu konusduk yani konusmazsaniz kendinizi Cok kötü hissedersiniz
Çaktırmasak iyiydiNe hikmetse sürekli geçenlerde görüyorsunuz eski nişanlısını. Çok garip...
Esim sagolsun cok yardimci olur, cocuklarla ilgilenir. Ders calisir, oynar onlarla, gezmeye götürür.
Sadece yemek yapmaz, temizlik benden cok yapar, evi süpürür, wc mutlaka temizler.
Esim yardim etmemis olsaydi kesinlikle ikinci cocugu bende yapmazdim. Ikimizde calisiyoruz.
Herkez yapmasi gerekenleri, evde yapilmasi gereken isleri bilir yapar.
fazla iyi ondan herhaldeBu kocanın neyinden şüpheleniyorsunuz?
Psikologlar seans fiyatlarini düşürmeli. Suan bunu anladim..Esim bundan 28 yil önce nisanlanip 6 ay nisanli kalip dügüne 10 gün kalada nisanlisindan ayrildi. Bizde aradan 3,5 yil sonra evlendik. Yani 24 yillik evliyiz. Gecenlerde sosyal medyada tesadüf hic aramama ragmen eski nisanlisi karsima cikdi. Bende bunu esime söyledim, esim sosyal medya kullanmiyor. Hic ilgilenmedi orali olmadi ama anlatinca dinledi. Bende esime o zaman nisanlisini sevip sevmedigini sordum. Sevdim diyince cok üzüldüm. Siz 28 yil önceki sevdiginizi hatirliyormusunuz? Sorsalar sevdiginizi bilirmisiniz? Esim nisani atmasina ragmen, aceba sevipdemi ayrildi diye aklima takiliyor. Pisman oldunmu diyorum yok diyor, aslinda hic yalan söylemeyen esime nasil inanacagimi sasirdim. Sizler yorum yapabilirmisiniz?
Soru cok guzel, rahat batmasi deniyordu galiba bunaBu kocanın neyinden şüpheleniyorsunuz?