O illa goturcek beni oraya biliyorum anlaysli olsa zaten beni dusunrdu iki sene daha dsimi skmam gerek ailem iyi ama yanlarına gdemem cnku esim ve ailesi tam baş belası çocuğum braz buyunce başka şehre tasnmayi dusnyrm artk o derece bktm
Bunca yaşananlara rağmen affettiyseniz ve önümüzdeki 2 yıl için birşey yapamam diyorsanız annenizi evden kovan eşinize nasıl kadınlık yapabiliyorsanız o halde kaynınızın da Kv de yaptıklarını bir güzel sineye çekip hiçbirşey olmamış gibi davranacaksınız.
Ve eşinizi affetiğiniz halde hala sizi eziyor ve sizi bazı şeylere zorluyorsa sizin evlilik birliğiniz temelden yıkılmış ve siz mecburiyetten bir enkazın üzerin de evliliğinizi sürdürüyorsunuz.
O halde o enkazın içinde kaynınızın olması çokta önemli değil.
Ya çekip gidin yada zamanın da yapılan herşeyi unutun.
Yorumlarınızı okudum ve şu anki hayatınız tamamen imkanlar doğrultusunda mecburiyete dayalı gibi.
Planlandığınız 2 yılı atlatmak için zamandan çok huzura ihtiyacınız varsa zorda olsa o huzuru sağlayın derim.
Senin kocan akıllanmamış da kaynına burun kıvırsan laf soksan trip yapsan akıllanacakmı sanki?
Kendin anlatmışsın yüzsüz insanlar diye.
Onlarşa uğraşıp mücadele edecek gücün varsa git uğraş.
Ama anlaşılan önümüzde ki 2 yıl boyunca elin ayağın bağlı ve bu saatten sonra yapacağın herşey huzurunu kaçırmaktan başka bir işe yaramayacak.
Yine de sen bilirsin tabi.