Eşimin abisinden ve eşinden rahatsız olmam normal mi siz olsanız rahatsız olur musunuz?

benharikabiriyim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2025
27
5
1
25
Milletin içersinde kaynım çocukları oyuncak bebekler getirdi bizim daha çocuğumuz yok o oyuncak bebekler hakkında onları yengeniz amcanıza verin ( kendi isimimizi de söylüyor) onlar sokakta taşısın diyor
Öyle sinir oldum ki kalabalığın içinden herkese göre bu şaka tabi
benim en sevmedim şeylerden bir tanesi emir vakilik eltim kaç defa yaptığına şahit oldum
birde annem ta ankarada hataya beni ziyarete geliyor bir hafta oturdu gitti yanıma gelip "valla annen çok oturmuş" diyor
Yoksa ben mi çok kafaya takıyorum bazıları dedi ki bana bunlar sizi kıskanıyor biz yeni evliyiz bunlar 7 8 yılık evliler iki çocukları var bizim evde ne varsa onların evinde o var oldu

Son düzenleme:
Milletin içersinde kaynım oyuncak bebekler konusunda bunları bunlara verin (kendi isimimizi söylüyor) onlar sokakta taşısın diyor
Eltimde benim en sevmedim şeylerden bir tanesi emir vakilik kaç defa yaptığına şahit oldum bana birde annem ta ankarada hataya beni ziyarete geliyor bir hafta oturdu gitti yanıma gelip valla annen çok oturmuş diyor
Yoksa ben mi çok kafaya takıyorum bazıları dedi ki bana bunlar sizi kıskanıyor biz yeni evliyiz bunlar 7 8 yılık evliler iki çocukları var bizim evde ne varsa onların evinde var oldu
İlk paragraftan hiç birşey anlamadım ikinci paragrafta bir şey yok , konuşmasını bilmeyen insanları çok kafaya takmayın,zaten abartılacak bir şey dememiş kendince zırvalamış.Hayat bu kadar ufak şeyleri takacak kadar uzun değil.....

Milletin içersinde kaynım oyuncak bebekler konusunda bunları bunlara verin (kendi isimimizi söylüyor) onlar sokakta taşısın diyor
Eltimde benim en sevmedim şeylerden bir tanesi emir vakilik kaç defa yaptığına şahit oldum bana birde annem ta ankarada hataya beni ziyarete geliyor bir hafta oturdu gitti yanıma gelip valla annen çok oturmuş diyor
Yoksa ben mi çok kafaya takıyorum bazıları dedi ki bana bunlar sizi kıskanıyor biz yeni evliyiz bunlar 7 8 yılık evliler iki çocukları var bizim evde ne varsa onların evinde var oldu
Bu nerenin dili? Türkçeye benziyor ama çok da emin olamadım.

Elektronik eşyaya takılmam ama tabak, çanak, halı, tekstil vs., mobilya bir başkasıyla aynı olursa içim bi değişik oluyor. Neye dayanarak sizi kıskandıklarını düşündüm onu pek anlamadım.

Milletin içersinde kaynım çocukları oyuncak bebekler getirdi bizim daha çocuğumuz yok o oyuncak bebekler hakkında onları yengeniz amcanıza verin ( kendi isimimizi de söylüyor) onlar sokakta taşısın diyor
benim en sevmedim şeylerden bir tanesi emir vakilik eltim kaç defa yaptığına şahit oldum
birde annem ta ankarada hataya beni ziyarete geliyor bir hafta oturdu gitti yanıma gelip "valla annen çok oturmuş" diyor
Yoksa ben mi çok kafaya takıyorum bazıları dedi ki bana bunlar sizi kıskanıyor biz yeni evliyiz bunlar 7 8 yılık evliler iki çocukları var bizim evde ne varsa onların evinde o var oldu

Kafayi takmama sanatini öğren, hatta böyle bir kitap vardı, al onu oku.
Hem kitap okursan durup bunlari dusunmeye fırsatın olmaz.

Oh be bir tek ben böyle düşünmüyor musun gerizekalı değilmişim demek ki :70:

sticker_3.webp

Anladığım kadarıyla konu sahibi yeni evli ve henğz çocuğu yok.
Kayınbiraderi ve eltisi ziyarete geldiklerinde oyuncak bebek getirmişler ve sokağa çıkarken bunları kucağınıza alırsınız diye dalga geçmişler.
Konu sahibinin annesi başka bir ilden ziyarete gelmiş ve bir hafta kalmış. Eltisi de annen iyi yayılmış senin evine, bir hafta kalınır mı diye laf sokmuş.
Bir de sanırım ikiz gibi birinin evinde ne varsa aynısı diğerinin evine de alınıyor.
Şu Türkçeyle nasıl yaşıyorsunuz anlamadım. İnsan kendi derdini de mi anlatamaz, pes.

Kaynınızın iğrenç bir zihniyeti var. Sahip olmadığımız her şeyi var gibi mi yapmamız gerekiyormuş. Ne diye oyuncak bebek taşıyacakmışsınız. Bir kaç tahtası eksik bence. Eşiniz ne tepki verdi onu da merak ettim

Eltiniz de üstüne vazife olmayan şeylere karışmayı seviyor sanırım. Kötü olun demiyorum ama çok içli dışlı olmayın.

Kelime hazinemiz dışındaki kelimeleri kullanmamalıyız. Alengirli yazayım derken Çince yazıyoruz sonra.

Back
X