Eşimin ablası ben yokmuşum gibi davranıyor. Eşimle bu sebeple sürekli kavga ediyoruz. Ne yapmalıyım?

E bu ben.Bizimkinin kardeside sadece abisini çağırdı benimle zaten pek muhattap değiller. Ben de gitsem mi gitmesem mi buradaki kızlara sordum ve bence çok doğru bi karar verip en güzel halimle gittim. Bulunduğum yerkn en güzel kuaförüne gittim çok güzel bi abiye aldım güzelce oynadım eğlendim geldim misafir gibi.Hic umursamamak en azından öyle göstermek en güzel cvp

Her ne kadar size katilsam da bekar oldugunuzu dusunuyorum. Bu tavrin devamini ben soyliyim: ablasi, ailesi aramalari arttiracak. Birden kardeslerine karsi Iyilik melegi tavirlar.. bak gordun mu, sunun yaninda bizi takmadi, surda bizi saymadi, aramadi…. Sonra aktif agresif adam eve gelir bagiris cagiris, pasif agresif aylarca kuser, yuzu sallanir:/ Kendini savunsan kinci olursun. Yani bu erkeklerin ailelerinden balon gibi dolmalari kadin icin mental savas. Ben cozebileni gormedim…

Kesinlikle katiliyorum. Ayrica su da var, yok sikayet etme, seni suclar gibi bi durum asla yok. Ailesi sikayet edince pasa pasa nasil da doluyorlar, onlara inaniyorlar.. evlilikte politik olmak samimiyetsizlik dogurur. Bir noktada icinde attiklarin patlar. Erkek adamsa, karisinin arkasinda durursa o is yurur, yoksa mucadele. Nereye kadar? Bence ilk gunden itibaren, suclama amacli degil, hissedilen seyleri paylasmak gerek. Ses cikmasin diye sessiz kalmak en buyuk hatalardan biri. Soyle oldugu icin bana kendimi dislanmis hissettirdi, boyle davranarak beni yok saydi, demek gerek. Her evlilik bitmeli mi tabii ki hayir. Ama sinirlarini korumali, sana kendini iyi hissettirmeyen, acaba dedirten her ortamdan uzak durmalisin.

Aynı ortama girmeyin mutluğunuzu da böyle insanlar için bozmayın ama önemli olan eşinin bunları görmesi eğer görmüyosa kötü. Eğer seni suçluyosa daha da kötü. Ailesi artık sensin onlar 2. Planda kaldı. Yapacak bişey yok. Ya sen gidceksin eşinle meydan okuyacaksın ama hanım hanımcık yerinden kalkmayacaksın ağırlığını koyup koruyacaksın seviyesine inmeyeceksin. Yada davet edilmediysen de gitmeyeceksin. Rahatsız olduğun hiç bişeyi yapmamalısın eğer yaparsan insanları alıştırırsın. Bunun daha düğünü kınası bilmemnesi var devamlı aile ortamı oluşucak. Şimdiden sınır ve çizgi çekmelisin.

Sadece bişey merak ediyorum , hiç karşına alıp sordun mu bunları neden yapıyorsun benim seninle bir sorunum yok bende artık bu aileye dahilim diye sormadın mı? Yani bariz ortada kıskançlığından p*sliğinden yapıyor evet ama konuşmadın mı hiç? Herşeyi geçtim eşin seni neyle suçluyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…