Eşimin ablası ben yokmuşum gibi davranıyor. Eşimle bu sebeple sürekli kavga ediyoruz. Ne yapmalıyım?

Gitme sen de sittirsin .. yalniz sunu anlayamadfim, esin tek gitmeyi kabul ediyor mu :KK51:
Biraz borcumuz var ben çok masraflı olacak nasıl gideceğiz dedim düşündü ve dedi ki olmadı ben tek giderim sonra da durdu ve insanlara ayıp mı olur dedi. Bana ayıp oluyor mu diye düşünmedi de insanlara ayıp olur mu diye düşündü.

Ee eşiniz bir sey demedi mi? Demesi lazim, eşiniz boyle durumlarda sahip cikmazsa herkes her şeyi deme hakki bulur evet sizin de agziniz var ama aile esinizin ailesi ve bu aileyle muhatap olmanizin nedeni esiniz oyle kenari cekilmemeli.
Söyledi o an gelirsiniz demek istesin herhalde diye ama sonrasında da benimle tartıştı sorun bendeymiş gibi. Davet edilmediğim istenmediğim yere gitmek istemiyorum, bir de farklı şehirdeyiz iznimi bu sebeple kullanmak istemiyorum.

Davete takılmanız çok saçma. Otomatik katılacak aile bireylerinden birisiniz zaten. Normalde de yok sayabilirsiniz.

Merhaba. Yaklaşık 1 yıldır evliyim çok bunaldım, kendimi aşırı yıpranmış gibi hissediyorum. Nikah gününden beri ablasına hiçbir şey yapmadığım halde bana garip bir şekilde taktı. Nikah kıyıldıktan sonra eşimin eski nişanlısının adıyla seslendi kaç kere, bana hiçbir suçum yokken iftira atmaya çalıştı, eşimle telefonda konuşurken ben yokmuşum gibi konuşuyor. Şimdi de nişanı olacak aile arasında eşimi davet ediyor arayıp gelirsin vs diye benden hiç bahsedilmiyor bile. Ben davet edilmediğim bir yerde bulunmak istemiyorum, eşim beni anlamıyor. Beni suçluyor bu yüzden. Artık çok yoruldum.
O zaman siz de o yokmuş gibi davranın umursamayın. Eşinize de şikayet etmeyin.

Eşinize şikayet etmeniz bi işe yaramaz. Çünkü eşiniz bu durumdan rahatsız olsaydı, ablasına sözünü geçirir, sizi saydırmasını bilirdi.

Şahsen aynı durumu ben eşimin aile yakınlarının biri tarafından yaşasaydım; eşim bırakın öyle konuşmasına izin vermeyi, sokağından geçmezdi de geçirmezdi de..

Sizin yerinizde olsam o nişana giderim, eş dost tüm akraba ile yüzüm gülerek konuşur hal hatır sorarım. Hiç de onu umursamam. Görevinizi yapar çıkarsınız.

Merhaba. Yaklaşık 1 yıldır evliyim çok bunaldım, kendimi aşırı yıpranmış gibi hissediyorum. Nikah gününden beri ablasına hiçbir şey yapmadığım halde bana garip bir şekilde taktı. Nikah kıyıldıktan sonra eşimin eski nişanlısının adıyla seslendi kaç kere, bana hiçbir suçum yokken iftira atmaya çalıştı, eşimle telefonda konuşurken ben yokmuşum gibi konuşuyor. Şimdi de nişanı olacak aile arasında eşimi davet ediyor arayıp gelirsin vs diye benden hiç bahsedilmiyor bile. Ben davet edilmediğim bir yerde bulunmak istemiyorum, eşim beni anlamıyor. Beni suçluyor bu yüzden. Artık çok yoruldum.
Sen de o yok gibi davran

Biraz borcumuz var ben çok masraflı olacak nasıl gideceğiz dedim düşündü ve dedi ki olmadı ben tek giderim sonra da durdu ve insanlara ayıp mı olur dedi. Bana ayıp oluyor mu diye düşünmedi de insanlara ayıp olur mu diye düşündü.

Bu keresteyle evlendiğin için suç sende, ne yazayım şimdi🙄

Nişana git sırf onun inadına müstakbel kayınvalidesiyle varsa eltisiyle görümcesiyle sohbet muhabbet et saçma bi yakınlık kur 😅
Sende o yokmuş gibi davran. Fotoğraf bile çekilme.

Eşime gelirsin dedi gelirsiniz demedi
İlginç.Aranızda bişey geçmediğinden emin misin?Yani durduk yere kardeşinin eşine neden böyle davranıyor.En azından gelin dese.Benimkiler de bazen beni çoğu zaman da eşimi arar çağırırlar.Tek çağırmazlar asla.Sadece Küçük görümcem biraz garip.Hasta olduğum zaman bile beni aramaz eşimi arar beni telefona ister 😂Çok da umrumda.Ben de ona aynısını yapıyorum.

Aile bireylerinin nişanına davet beklemek biraz abes değil mi? Mesela sizin kardeşiniz nişanlansa, kardeşiniz ayrıca eşinizi mi arayacak nişanıma davetlisiniz diye. Zaten siz katılması gereken kişisiniz. Bir şeyleri yanlış yorumluyorsunuz.
zaten farklı şehirdeymiş bu insanlar ne yaşamış olabilirsiniz ki ya.
Eşinizle huzurunuzu bozacak kadar önemli biri mi ki?
Ben olsam giderdim nişana ama o kişiyle birebir muhabbet etmezdim.
Eşinizi bu konuda böyle arada bırakmanız çok yanlış.

Anlattığına göre zaten sizin problem yaşamanız onu mutlu eder.Neden o zaman onun ekmeğine yağ sürüyorsun.Eşinle onun için asla tartışma.Nişana ayriyeten cağırmadı ise bile sen kardeşinin eşisin tabiki gideceksin.Git hatta eşinle samimi tavırlar sergile kudurt.Politik olsan biraz hepsine ağzının payını verirsin.Akıllı ol sende onu yoksay ama eşinin yanıda canım cicimi oyna.

Nişana gidin haklıyke . Haksız duruma düşersiniz

yalniz sunu anlayamadfim, esin tek gitmeyi kabul ediyor mu
Biraz borcumuz var ben çok masraflı olacak nasıl gideceğiz dedim düşündü ve dedi ki olmadı ben tek giderim
Eşiniz de bal gibi biliyor davet edilmediğinizi, nişana bir tek kendisinin davet edildiğinin o kadar farkında ki, kendi ailesine toz kondurmamak için suçlu sizmişsiniz gibi tartışma çıkarıyor.

Bu eşle ne yaparsınız bilemem ama nişana gitseniz de sizden kötüsü olmayacak gitmeseniz de, şahsen ben olsam davet edilmediğim yere gitmem.

Son düzenleme:
Benzer durumu yaşıyorum eşimin babası da aynı sizin görümceniz gibi dert yansak ne olacak karşımızdaki değişecek mi değişmiyor ben de onu yok saydım. Aranızı bozmak için uğraşmıyorsa umursamadan geçin biliyorum çok zor insan dışlanmış hissediyor ama sonuçta anneniz değil babanız değil aranızda hiçbir bağ yok sadece eşinizin kız kardeşi. İstenmediğimi düşündüm o kadar yok sayıyor ama aileme karşı öyle değil gerçi ben de iletişim konusunda becerikli biri değilim.

Bir kere kv eşimin kuzeninin nişanı olacaktı eşime gidersin sen de demişti benim yanımda.Eşim de “gideriz” demişti. Ben sizin yerinizde olsam giderim nispet yaparım herkese kendinizi çekmeyin

Esinize tek bir kelime dahi etmeyin erkekler sikayet edeni sucluyor her zmn. Nikahi mi var gidin rolunuz olmasin 1 2 saat ayirin muhattap olmayin azicik yuzde tebessum bitti gitti. Bu ne demek bende seni sallamiyorum ama esimin kiz kardesi oldugun icin bulunmam gereken yerde esim icin bulunuyorum demek

Ssnde ona baska bir isimle hitap et nisanda 😂

Back
X