Eşimin ablası diye ağzımı açamıyorum...

CeYz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2012
9.964
14.476
498
Niye böyle bu kadın,nasıl yaklaşacağım bilemiyorum kızlar yaa :KK43:
Önceden de konu açmıştım buradan bakabilirsiniz okumak isteyen olursa. http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/anlam-veremiyorum.923499/

Başka ilde yaşıyor,sık sık gelir uzun uzun kalır annesinde. Buradaki diğer akrabalarda da gider kalır,en son geldiğinde iş,dersane derken davet edememiştim diye bir ton olay olmuştu. Şimdi de eşimi "Ben İstanbul'a geldim CeYz bir arayıp hoşgeldiniz demedi" diye doldurmuş. Biz geçen hafta tatildeydik,en son o zaman konuşmuştuk geleceğini biliyordum. Bu hafta içi de annesiyle konuşurken o da yanındaydı,yani bir daha aramaya gerek duymadım nedir ki bu hoşgeldiniz diye ayrıca aramak,zaten 2-3 ayda bir burada. Bugün aradım,cam siliyormuş. "Senle eltin gelip annemin camlarını silmiyorsunuz,evini temizlemiyorsunuz"la başlayan cümleler... Hamile olduğumu,çalıştığımı bile bile...Bir cevap veremedim ağzım dilim bağlandı. Zaten hamileliğim zor geçiyor,dün sabah tansiyonum düşmüş bayılmışım;gözümü bir açtım bütün şirket başımdaydı.Benim camlarımı bile bana kıyamayıp en son annem silmiş,bunları söyledim işte. "Annen gelsin bizimkileri de silsin" dedi şaka gibi. Tahammül edemiyorum bu kadına artık,eşimin ablası diye o laf soktukça laf sokamıyorum,cevap veremiyorum,bıktım:KK34:

senın annenın camlarını sen sil bir zahmet,annem gelıp silse sen utanmıycakmısın deseydın??
anne ne iş buarada çokmu yaşlı nıye kendı sılmıyor?yada kızı silsin ne olcak..
sende yeri gelır sılersın canın isterse ama ben bu dayatmalardan nefret ederım 4 yıllık evlıyım kv evınde daha hiçbir işe el sürmedim..bi yemek hazırlarken yarım ederım bıde bulaşıkta..ne gerek var yaw

çok hadsizmiş. ne demek annen gelsin bizimkileri de silsin? senin annen hizmetçi mi? senin annen siliyorsa pek ala onun annesi de kendi c amlarını silebilir. çok yüz vermişsin ama verme.o sana laf sokuyorsa sen de cevabını ver. yoksa çok çekersin. inan bunları sana tecrübemle söylüyorum. vakti zamanında ben de ses çıkarmadım ama inan kıymet bilmiyorlar.

Ağzının payını vermezseniz zamanın da işde böyle sonradan kendinizi yersiniz kimseden çekinmeyin verin ağzının payını akıllı uslu otursun yerinde.
İlk tanıdığım zamanlar da böyleydi,eşime söylüyordum işte. "Onun konuşma tarzı böyle,şaka yapıyor" filan diyordu. Seneler geçtikçe bu kadar abartacağını bilemezdim ki. Zaten dediğim gibi arada eşim olduğu için ağzımı açamıyorum

Eşin müdahale etmiyor mu yahu ?

Bizler gencecik insanlarız eli ayagı tutan ınsanlara kayınvalıdemızde olsa neden gıdıp ıs yapalım yahu ay bunlar bana asırı derecede ters gelıyor ben olsam kale bıle almaz gel benım evı temızleyın derdım.
Bende calısıyorum benım yardımcım var , yardımcım varkende kımse dıyecekse bıle dıyemıyor gelde cam sıl yemek yap, hanı sende bıraz canının kıymetını bıl calısıyorsun yardıma bırı gelsın zaten bundan sonra 2 cocuklu olacaksın , hem bu gorumce kaynana evı temızleme derdıde otomatık oalrak ortadan kalkmıs olur.

Oldum olası şu görümce olayına gıcık kapmışımdır.
Herşeyin en iyisini kendileri bildiğini sanırlar.
Daha az görüş diyecem ama sen cevap vermediğin sürece daha çok tepene çıkar.
Saygısızlık yapma,ama susup da oturma yani.

Bi dk anlamadim kendine söylenen sözde sessiz kalabildin de annene söylenen lafa nasil sessiz kalabildin bunu anlayamadim.

Ya boşver, o seviyesiz için canını sıkma. Eşin de bişey derse aynen dediklerini iletirsin. Böyle edepsizi insanın yemeğe alası olmaz ki.

Niye bayıldınız? Yemenize içmenize dikkate edin.

Ağızınız yok mu ya? Hadi size laf ediyor eşinizin hatrına susuyorsunuz da annenize edilen o laf oldu mu hiç? Firsat bu firsat. Eşiniz ablamı görelim, ablamı çağıralım derse, ablan bana annem için böyle böyle dedi zoruma gitti daha da görüşmem deyip kestirip atın.

annen gelsin bizimkileride silsin dedikten sonra az yede uşak tut deseydiniz ya..
eşin ablası olunca ne oluyor densiz sıfatı ne olursa densiz işte..
Kesinlikle bu lafı söylerim başka biri olsa,o söyleyince nutkum tutuldu hatta şuan ağlamam geliyor nasıl böyle bir şey dedi diye. Aklı sıra şaka yapıyor,ters konuşsam gidip eşime yetiştirecek,eşim de gelip "ablam sana şaka yapmış niye tartıştın" diye benimle konuşacak gereksiz uzayıp gidecek. Ben bir kaç sene önce bir laf sokmasına karşılık vermiştim,tüm sülaleye anlatmıştı.

İlk tanıdığım zamanlar da böyleydi,eşime söylüyordum işte. "Onun konuşma tarzı böyle,şaka yapıyor" filan diyordu. Seneler geçtikçe bu kadar abartacağını bilemezdim ki. Zaten dediğim gibi arada eşim olduğu için ağzımı açamıyorum
Bence artık sende şaka yapmaya başla ne soylemek ıstıyorsan soyle eşine iletirsede ablanla çok ıyı anlaşıyoruz zannedıyordum karsılıklı şaka yaptıgımızı dusunmustum dersın

Kesinlikle bu lafı söylerim başka biri olsa,o söyleyince nutkum tutuldu hatta şuan ağlamam geliyor nasıl böyle bir şey dedi diye. Aklı sıra şaka yapıyor,ters konuşsam gidip eşime yetiştirecek,eşim de gelip "ablam sana şaka yapmış niye tartıştın" diye benimle konuşacak gereksiz uzayıp gidecek. Ben bir kaç sene önce bir laf sokmasına karşılık vermiştim,tüm sülaleye anlatmıştı.
Anlatsın ne var?
Ben olsam daha da üste çıkardım.
"aaaaa şaka mıymış,ben hiç anlamadım. Bizde anneler üzerinden pek şakalaşılmaz da" derdim.

Back
X