yeni yeni anlıyor sanırım eşim. başta onu büyüten emek veren kişi olduğu için minnet duygusu besliyordu hala da besliyor. yanlış yaptığını söylüyor ablasına ama bilmiyorum... eşimden daha güçlü bir duruş beklerdimDensiz bi tip gorusme. Peki esin ablasina bisey demiyor mu? O da bana biraz miyminti geldi.
kesinlikle haklısınız. eşimden gerekeni duymadıkça beni kaprisli nazlı sorunlu olarak yaftalıyor.Her seferinde siz cevap vermişsiniz evet kendi agziniz diliniz var ama gorumceniz gibi tipler icin malesef bu yeterli değil sizi kizdirdikça ayni şeylere devam edecek cunku zaten amaci bu. Eşinizin ciddi bir şekilde konuşmasi gerekiyor. Koca susup devamli karisi tepki verdiginde malesef bu bir oyuna dönüyor onlar icin. Anca eş gercekten ciddi tepki verdiginde biter bunlar.
ne diyosun abla böyle şeyler söyleme dedi eşim direkt ama bu kez ben ne dedim bunda ne var mağduriyetlerine yatıyor kadın. inanılmaz manipülatifBöyle sınır bilmeyen kayınvalide görümce konularında asıl problemi gözden kaçırıyorsunuz. Sizi hiç muhattap etmemesi gereken eşinizdi. Kızların sana dibi düştü dediğinde, ablasına ne saçmalıyorsun doğru konuş diye çıkışsa sizin aslan gibi atlamanıza gerek kalmazdı. Diğer konularda da aynısı geçerli. Eşiniz sizin arkanızda değil, ablasının/annesinin eteğinin altında sessizce oturuyor.
hem de nasıl.... düşündükçe deliriyorum.hadsiz…
Siz neden araya girme ihtiyacı hissettiniz o zaman? Eşinizin gerekeni söylediğini düşünseniz siz sessiz kalırdınız. Ağzının kenarıyla söyleme demek başka, had bildirmek başka.ne diyosun abla böyle şeyler söyleme dedi eşim direkt ama bu kez ben ne dedim bunda ne var mağduriyetlerine yatıyor kadın. inanılmaz manipülatif
haklısınız... tam olarak öyle oldu sanırım. insan eşinin pısırık olmasını kolay sindiremiyor.Siz neden araya girme ihtiyacı hissettiniz o zaman? Eşinizin gerekeni söylediğini düşünseniz siz sessiz kalırdınız. Ağzının kenarıyla söyleme demek başka, had bildirmek başka.
tabi tabi aynen öyle diyor. senin için evlenmedim evli bile olsam kocamdan önce sen gelirdin. neler neler diyerek minnet tasması geçirmişEşiniz arkanızda ve sanırım minnet duygusundan kırmak istemiyor ablada evlenmemiş belki sana baktım diye falan demiştir. Vesselam güzel cevap veriyorsunuz aranıza mesafe koyun. Onlar napıyorsa yapsın. Taş size geldi mi fırlatırsınız geri.
Tahmin etmiştim.tabi tabi aynen öyle diyor. senin için evlenmedim evli bile olsam kocamdan önce sen gelirdin. neler neler diyerek minnet tasması geçirmiş
Bence kayınvalide gelin ilişkisi erkeğe bağlı ilerliyor. İki tarafın da sınırını çizerse herkes saygılı bir şekilde anlaşıyor. Ama erkek bir tarafa o bilmez, iyiliğinden yapıyor, alttan al diyorsa o ilişkide diğer taraf eziliyor.haklısınız... tam olarak öyle oldu sanırım. insan eşinin pısırık olmasını kolay sindiremiyor.
nasıl haklısınız...Bence kayınvalide gelin ilişkisi erkeğe bağlı ilerliyor. İki tarafın da sınırını çizerse herkes saygılı bir şekilde anlaşıyor. Ama erkek bir tarafa o bilmez, iyiliğinden yapıyor, alttan al diyorsa o ilişkide diğer taraf eziliyor.
huzur bozmama ihtimali var mı böyle bir şahsınTahmin etmiştim.eşin bir müddet sessiz kalır. Patlasa bile kalbi gene ablasında kalır boşverin. Eşinin tavrı önemli olan. Huzurunu bozmuyorsa takılsın görümceniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?